Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Golem bot official

INFINITYxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie będzie już takich botów jak kbot, ibot, pbdobot bo one za mocno ingerują w pliki gry co jest wyłapywane od razu przez system anty-botowy. A Golem bot działa jak gracz, odpala przeglądarkę i klika myszką :)

no ie powiedzialbym ze myszka :P

ale cos podobnegop jest 

tyle ze moge sobie cos inneo robic w tym czasie ;)

bot z*******y bo alienki ije swietnie przez noc nazbieralem kilka mln pd 20k urki i duzo kretek :D

Boty takie jak Kbot, Ibot i inne pakietowe nie ingerowały w żadnym stopniu w pliki gry, pakiety były generowane po stronie bota. Kwestia czasu nim powstanie pierwszy bot pakietowy. Golem Bot ingeruje w funkcje klienta gry. iNk używa przeglądarki na bazie własnej modyfikacji Chromiuma umożliwiającej mu to.

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

License server connection corrupted!

::c->could_not_connect

Mógłby ktoś wyjaśnić o co chodzi? Chciałem sobie refy dla premki zrobić.

Problem ogarnąłem, ale bot stoi w miejscu i nic nie robi.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ktoś tu żyję kto by mógł pomóc? :)

Pisz pw jak masz problem z golemem.

OK 2500godzin bocenia non stop na golemie i nie ma bana,dziesiątki zgłoszeń i filmików do supportu na mnie wysłano a bp ma to w 4 literach, polecam bota.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ktoś załatwia zniżki na golem bota ??

Nie,nie ma resellerów z tańszym golemem ani czasowych promocji.Jedyna zmiana ceny była z 30 na 60 euro za licencje dożywotnią,.Jak chcesz to ja mogę odsprzedać ci tanio swoją licencje(dożywotnia),jak chcesz to pisz pw,sporo taniej odsprzedaje bo i za konto wezmę troche ;P

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...