Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Golem bot official

INFINITYxPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Licencja testowa mi sie juz skończyła a bot nadal lata :D Powie ktoś dlaczego tak jest?

Pewnie się nie wylogowałeś, dopóki nie zamkniesz bota czy inne czynniki go zamkną to będziesz latał na "pustej" licencji

Opublikowano

raczej niektórych funkcji nie polecam jeżeli ingeruje w kod gry bo to szybko można wykryć ale z tego co mi wiadomo to ktoś tam od bota ma znajomości w bp wiec chyba chwilowo bot bezpieczny ale i tak nie polecam na głównych kontach puszczać tylko na jakichś słabszych i jak naprawdę jest dobry to szybko je wynosi :)

moim zdaniem dobrze działa tylko bardzo drogi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

tak cena to jest problem gdyby kolega zrobił mi cracka to bym sprzedawał po 30 zł na 2 miechy :D marzenia ehh <3

Hehe nie ma to jak dostać coś za darmo i chceć to sprzedawać. I nie rozumiem ludzi którzy wydają tyle pieniędzy na bota, który może w każdej chwili być zablokowany przez BP jakimś kolejnym nowym systemem anty-botowym.

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Opublikowano

Pomoże ktoś? Odpalam bota i nic się nie dzieje, wyskakuje, że zainicjowano go poprawnie, w procesach jest jednakze nic mi nie wyskakuje. 

Opublikowano

Bot nie działa podobno już, trzeba czekać :) temu ja wole grać czysto a nie kupować licencje za 60zł które mogę przeznaczyć na Premium

371007.gif

Opublikowano

raczej niektórych funkcji nie polecam jeżeli ingeruje w kod gry bo to szybko można wykryć ale z tego co mi wiadomo to ktoś tam od bota ma znajomości w bp wiec chyba chwilowo bot bezpieczny ale i tak nie polecam na głównych kontach puszczać tylko na jakichś słabszych i jak naprawdę jest dobry to szybko je wynosi :)

moim zdaniem dobrze działa tylko bardzo drogi

Żadne znajomości, kiedyś wprowadzili aktualizację w funkcji w grze z której korzystał tylko bot iNka i pobanowali w ten sposób bodajże wszystkich korzystających z bota, nie domyślał się on, że BP w ten sposób będzie walczyło. Od tamtej pory iNK chyba sprawdza kod gry z którego korzysta przy każdej aktualizacji.

Tak czy siak dziwne, że do tej pory nikt nie sprzedaje jeszcze pakietowego bota ala Kbot, Ibot.

Opublikowano

kurcze jakby zrobili cos podobnego do kbota to ja bym bral 

Nie będzie już takich botów jak kbot, ibot, pbdobot bo one za mocno ingerują w pliki gry co jest wyłapywane od razu przez system anty-botowy. A Golem bot działa jak gracz, odpala przeglądarkę i klika myszką :)

1.jpg

Opublikowano

no ie powiedzialbym ze myszka :P

ale cos podobnegop jest 

tyle ze moge sobie cos inneo robic w tym czasie ;)

bot z*******y bo alienki ije swietnie przez noc nazbieralem kilka mln pd 20k urki i duzo kretek :D

76561198125755300.png

Opublikowano

no ie powiedzialbym ze myszka :P

ale cos podobnegop jest 

tyle ze moge sobie cos inneo robic w tym czasie ;)

bot z*******y bo alienki ije swietnie przez noc nazbieralem kilka mln pd 20k urki i duzo kretek :D

20 tys urki przez noc? słabo coś, to nie to bocenie co kiedyś po 10tys uri na godzine :D

1.jpg

Opublikowano

20 tys urki przez noc? słabo coś, to nie to bocenie co kiedyś po 10tys uri na godzine :D

prawde prawisz ;)

ja smigalem przez 24j na golemei i teraz co noc przez cla noc na inych botach i przez ten tydzien co mam konto na pl1 to nic zadnego ban ;)

76561198125755300.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...