Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z synchronizacją przy tworzeniu konta na serwerze prywatnym.

DaltooN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Przy tworzeniu nowego konta na moim serwerze sfgame, pojawia się następujący problem: "Problem połączenia z serwerem głównym [Local_Fantasy] Komentarz: Synchronizacja serwera." Jeżeli ktoś wie jak temu zaradzić to prosił bym o pomoc. Pliki serwerowe wziąłem stąd: http://www.mpcforum.pl/topic/1405417-pliki-serwera-norisf/

PS. Jeżeli ktoś jest chętny by wraz ze mną poprowadzić serwer to jestem otwarty na propozycję :)

Link do serwera (By sprawdzić jak ten problem wygląda): http://goodplayers.xaa.pl/play/fantasy/

Opublikowano

­Czy ktoś jeszcze zrobi serwer na plikach by Tulyita? -.-

Na xaa.pl czesto występują problemy z synchronizacją danych, co jest sprzeczne plikom serwerowym sfgame. Dlatego przenieś serwer na blutu.pl, gdzie nie ma jakichkolwiek problemów ;-)

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

To pliki od Norbisf nie Tulyita. Szkoda że muszę przenosić wszystko, ale cóż trudno. No ale spróbuję.

Jeszcze tylko takie małe pytanie, czy ten hosting nie zabrania stawiania gier na ich serwerach ?

Opublikowano

Przeniosłem się na hosting blutu.pl tak jak polecaliście i teraz jest kolejny problem, kiedy wchodzi się na stronę główną, wyskakuje kreator nowej postaci, gdzie są przyciski by zmienić włosy itp. lecz nie ma podglądu postaci, brak grafik, czarne tło, nie można wybrać nawet profesji. Na plikach norberta i tyuli to samo się dzieje http://scr.hu/5x2i/3sls4- screen przedstawiający jak wygląda to obecnie. Pomoże ktoś ?

Opublikowano

Działa mi twój server :)

Tylko ze ciągle jest synchronizacja :)

I wywala do okienka z logowaniem i jak próbuje wejść to nie działa logowanie.

Footballplayer.pl <- Nowa gra piłkarska! :D

Opublikowano

Serwer jest na nowym hostingu :) I niestety dalej są problemy, na ten serwer co ty mówisz nie ma co wchodzić bo to stary host.

Opublikowano

­Czy ktoś jeszcze zrobi serwer na plikach by Tulyita? -.-

Na xaa.pl czesto występują problemy z synchronizacją danych, co jest sprzeczne plikom serwerowym sfgame. Dlatego przenieś serwer na blutu.pl, gdzie nie ma jakichkolwiek problemów ;-)

ja mogę, ale nie mam tych plików

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...