Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2Source.org [Dedyk] [4Fun]

Mr.HeadSHoT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak tutaj zrobić skille? Typowo ku?

Nie wiem co wy macie za cofki, pewnie internet z plastiku. Mnie jeszcze ani razu nie cofnęło i  gram sobie spokojnie.

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Uczeń
Opublikowano

Zagram napewno!!;)

Oferuję reklamę i dobry start serwera METIN2, TIBIA (ots),kanał na yt, witryne, sieć serwerów cs oraz inne. 
W zamian oczekuję: PLN, YANGI, WALUTA W GRZE.
Więcej info w temacie: 

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Opublikowano

Wiem że podchodzi to pod spam, i nie używam edycji edytuj bo nie zwróci na to nikt uwagi. Piszę to do właściciela serwera, który widocznie go zlewa. Mam kilka propozycji, bugów, i poprawek które zauważyłem przez kilka godzin swojej gry. Na początek zajmijmy się może poprawkami?
1. Poprawki.
- Poprawić język z Chińskiego na Polski - niektóre kwestie w przedmiotach, czy innych dziwnych przedmiotach są nam nieznane.
- Skoro jest to serwer 4fun, a grając Surą 60lv mizernie leci exp. Bardziej jest to Medium/Hard.
- Usunąć wszystkie potrzebne ulepszacze do itemów 60-105lv. I ustawić je np. +7 1x biała perła 1x broszka. +8 niebieska, broszka +9 czerwona, broszka.
- Naprawić całkowicie Lycana; grając nim jest w c**j bugów których nie chce mi się wypisywać.
2. Sugestie.
- Dodanie przedmiotów typu; Trutka, Bojowy do handlarzy. Czemu? Bo kotka nie ma dżemu, skoro jest żal to dlaczego nie truta?
- Pozmieniać niektóre nazwy przedmiotów, bo nie wiadomo co zażywamy, i na jaki czas to działa.
- Dodać Kamienie Duchowe do sklepów.
- Dodać Magiczne Metale do sklepów.
- Zmienić ceny w sklepach - Jak coś mizernie pali, to trzeba wydać ponad 30kk na ulepszanie. A kasa leci od 5-6k za moba.

Opublikowano

Serwer sam w sobie jest w miarę okej, aczkolwiek jak w.w zostały bugi i niedociągnięcie no niestety jest to prawda to przeszkadza cholernie w rozrywce. Jeżeli ktoś ma chęci dla zabawy serdecznie polecam, bo nie jest ani łatwo, ani trudno. Na nudne wieczory z colą i chipsami serwer idealny.

Jakby administracja była i chociaż forum otworzyła byłoby zdecydowanie więcej graczy :)

Opublikowano

Kolejny 4Fun tylko pod hajs. Prezentacja nie zachęca, więc nie zagram. Sorry.

To jest serwer kierownika pokroju NextMt2, 4FunMt2. czego ty wymagasz ?

­

Opublikowano

Proszę państwa, dajcie człowiekowi szansę. Czy na serio ktoś ma pracować nad serwerem cały rok po to, by się dowiedzieć że nie pociągnie bez reklamy i nie będzie na nim nikt grał, czy na szybko postawi do zabawy to źle. bo bugów bo słaba grafika, a jak grafika dobra to też źle bo za dużo.

CZEGO WY JESZCZE CHCECIE DRODZY GRACZE? <3  Może gwiazdkę z nieba? :rolleyes:  Wbiję, zobaczę, ale wieczorkiem. Teraz idę na rower xD

Opublikowano

Trochę dziwnie że serwer oznaczony jako 4FUN a skille nie wbijają odrazu na g1 czy tam na p tylko trzeba wbić poziom. Co do expa też trochę zostawia do życzenia. Serwer pozornie do zabawy a w środku co innego. Szkoda że ludzie nie grają bo ciężko troszeczke o towarzysza :x

Opublikowano

Serwer jest do kitu ..
Chyba założyciel serwera nie wie co to 4fun .. 
do 105 expić to jest masakra . bug z IS też jest ( czasami nie otrzymujemy przedmiotów zakupionych ) 

0 GM online 
Serwer stoi tylko aby ludzie ładowali w IS ( bo inaczej nie da się tam grać .. a is jest tani bardzo ) i ulotnić się razem z kasą ..
Jeżeli administracja zabierze się za robote to zmienie zdanie na temat tego serwera ..
Chwiliowo nie polecam serwera .. ale życzę powodzenia.

Kiedy słyszysz o nowej jakości.
v

comment_QKNOE4c4LYefAPoiNVrUbEYparSjrprO

fpbg_nymeria.png.c41162be62c21e0c7067f4a5888d1b9c.png

Opublikowano

IS jest tani ale całkiem zbugowany , zainwestowałem 6 zł na kamienie które wbijają skill na I , ale 8 kamieni poszło i dalej nie wbiło :)

Opublikowano

Serwer z*******y, jedynie prezka słaba, i gdyby bardziej go ogarnąć, zmienić na EASY - byłby miód :)

Skille na I - Jak będzie z błyskawicą? 100 na omdlenie = omdlewanie na minutę (dowodzenie), już widzę masę trolli.

Sety słabe i nazwa serwera do dupy za przeproszeniem, ten serwer miał większy potencjał :P

10f6fl5.jpg

100 | 200 | 300 | 400 | 500 | 1000 | 2000 | 5000

Jeśli odpowiadasz na mój post, zacytuj go oraz oznacz mnie.

Planujesz do mnie napisać? Zapraszam na profil ;)

Opublikowano

Serwer z*******y, jedynie prezka słaba, i gdyby bardziej go ogarnąć, zmienić na EASY - byłby miód :)

Skille na I - Jak będzie z błyskawicą? 100 na omdlenie = omdlewanie na minutę (dowodzenie), już widzę masę trolli.

Sety słabe i nazwa serwera do dupy za przeproszeniem, ten serwer miał większy potencjał :P

Tak, żeby człowiek otrzymywał coś na start. a tu ch wielki! kilka yang i pusty plecak. Zero pelerynek w sklepach (pewnie są w is) a skoro adminów nie ma to spytam.

Ma ktoś działający mobber/wh etc na tym czymś? Jak Fun to fun xD i tak padnie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...