Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2Source.org [Dedyk] [4Fun]

Mr.HeadSHoT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wow! System oswajania i kupywania budynków mnie zaskoczył, napewno wpadne z czasem na serwer.

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

im mniej osób tym mniej kłopotów :P jak dla mnie bardzo fajny serwer, który trzeba jeszcze troszkę dopracować :) wbiłem 90 lvl ("Wojowniczy" top 3) i powiem, że nie jest źle. Pierwszy raz spotkałem się z takim serwerem : połączenie hard, medium, easy i 4fun :) tylko coś chyba właśnie padło, bo ani serwer, ani strona nie startuje ;x

sygnasz.jpg
Opublikowano

bardzo fajnie to wygląda, w zasadzie kupiliście mnie skillami na i :)

w zasadzie mam ziomka który zużył około 40 kamoli i nie wbił skilla na I :D jest z 1-5% szansy na powodzenie :P tak jak z domkami na działkę  i bonami 6/7-8/9. :P

sygnasz.jpg
Opublikowano

to taki 4fun ze po takim czasie zaden gracz maxa nie ma? :O

to jest połączenie hard/medium/easy/4f :) ulepszacze, kamole, exp :P ale (rekord serwera KonseRapu) 370k z Wirka :P 12k defa , 35k hp, 100% uchylka, 100% unik :D :P 

sygnasz.jpg
Opublikowano

to jest połączenie hard/medium/easy/4f :) ulepszacze, kamole, exp :P ale (rekord serwera KonseRapu) 370k z Wirka :P 12k defa , 35k hp, 100% uchylka, 100% unik :D :P

Bardzo nie przemyślane..

Bo kto by pomyślał że ani woj body, ani dagger, ani inne klasy, ani razu nie trafią w osobę z takimi bonusami. Fakt, trafią. ze skillshotów, ale ktoś tu nie wie za co odpowiada ten bonus Ale cóż.

Powodzenia ;)

Szkolić się trzeba, i polecam obniżyć jednak te bonusy. heheh. najs

Opublikowano

kd +10 200 kryta i więcej pytań nie mam xD 

miłoby było zobaczyć forum i można postawić serwer na nogi, widzę tu ogromny potencjał :) 

ps. macie jakiegoś bsa? przydałby się na póżniejsze eq bo strasznie dużo bonów

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

wczoraj wbiłem na serwer.

0 ludzi, na start nie dostałem żadnego eq ... tylko pety i tą skrzynię ucznia, z której wyleciały potki, zwój błogosławieństwa i książka ..

bardzo fajny serwer, ale niedopracowany.

Opublikowano

Serwer fajny.

-Nikt już nie gra

-Pety na start/Nic więcej praktycznie

-Kamyki na g1/p

Itemki na serwerze fajne,pomysł dobry ale wykonanie słabe,nikogo już tam nie ma ;)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...