Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

War of Glory Medium Server | start edycji: 05.09.2015r godz 19.00 ! exp: 1000x / drop: 60% !

glorasek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer z vipem, chcesz być top to kup vipa. Dziękujemy drodzy admini, że w ogóle aby grać na waszym serwerze nie trzeba płacić. Jesteście kochani ;*

Opublikowano

Ważna wiadomość !- Donate ruszy od 08.06.2015r od godziny 13.00  ^^^

Trzeba przyznać, że swoje stadko owieczek ma , które buli za świecące itemki .

Na tego niby pseudo hackera  "rebeca" pieniążki ma , barany przecież płacą ^^

Zaraz będą komentarze , ze bez donate też mozna pograć i tam takie duperele , nie rusza mnie to !

Ile potrwa ta edycja  ^_^ 

Opublikowano

Ważna wiadomość !- Donate ruszy od 08.06.2015r od godziny 13.00  ^^^

Trzeba przyznać, że swoje stadko owieczek ma , które buli za świecące itemki .

Na tego niby pseudo hackera  "rebeca" pieniążki ma , barany przecież płacą ^^

Zaraz będą komentarze , ze bez donate też mozna pograć i tam takie duperele , nie rusza mnie to !

Ile potrwa ta edycja  ^_^ 

Glorasek, wyprze się i powie nie nie, Jaki rebeka? Kto to jest? Mój serwer wczoraj podupadał i dziwnym trafem wchodzę dzisiaj MPC a tutaj start o 15:00 WOGA, A jak wszyscy wiemy Glorasek świetnie bawi się za wasz hajs po edycji :D A jak brak to otwieramy next edycje :D

Opublikowano

Mój serwer wczoraj podupadał i dziwnym trafem wchodzę dzisiaj MPC a tutaj start o 15:00 WOGA, A jak wszyscy wiemy Glorasek świetnie bawi się za wasz hajs po edycji :D A jak brak to otwieramy next edycje :D

To, ze odeszli z twojego serwa oznacza jakich to teraz mamy nie stabilnych graczy .  Na twoim serwie byly osoby , które narzekały na brak dobrych exe itemów , wiadomo trzeba szukac, zdobywać.

Mniemam, że odeszli a bylo ich widać sporo, którzy chcą zaistniec na serwie stojąc w norii, lorce i swiecić się jak psu jaja ...... patrzcie na mnie jaki jestem ważny i podziwiajcie ^^

Jutro, po jutrze pokażą sie juz wingi 2-go levela, to dopiero szpan .... a Glory , no cóż ...idą wakacje  ^^

To na tyle .

Opublikowano

To, ze odeszli z twojego serwa oznacza jakich to teraz mamy nie stabilnych graczy .  Na twoim serwie byly osoby , które narzekały na brak dobrych exe itemów , wiadomo trzeba szukac, zdobywać.

Mniemam, że odeszli a bylo ich widać sporo, którzy chcą zaistniec na serwie stojąc w norii, lorce i swiecić się jak psu jaja ...... patrzcie na mnie jaki jestem ważny i podziwiajcie ^^

Jutro, po jutrze pokażą sie juz wingi 2-go levela, to dopiero szpan .... a Glory , no cóż ...idą wakacje  ^^

To na tyle .

Najlepiej zrobić donate i nie będzie płaczu ^^

Opublikowano

Macie jakies dowody co do mojej osoby ze bezpodstawnie oskarzacie ? Nie interesuje mnie wasz serwer ! To moze wy zacznijcie nie wpieprzac sie w kazda publikacje i zniechecac graczy od innych serwerow. Robiliscie to na low i robicie mi na medium w publikacjach. Takie zachowanie jest smieszne i dosc zalosne a z atakami nie mam nic wspolnego, i za takie pomowienie i oczernienie mojej osoby bez dowodow powaznie sie zastanowcie. Aha to nie temat o waszym serwerze wiec sobie wypisuj durnoty w swojej publikacji. spriker to bardzo rzadko wchodzisz skoro publikacja medium wisi na MPC od 3 czerwca.

Event na start wygrywaja:

TarruSM , SwirPaleta oraz MrCiacho. GRATULUJEMY !

Opublikowano

Macie jakies dowody co do mojej osoby ze bezpodstawnie oskarzacie ? Nie interesuje mnie wasz serwer ! To moze wy zacznijcie nie wpieprzac sie w kazda publikacje i zniechecac graczy od innych serwerow. Robiliscie to na low i robicie mi na medium w publikacjach. Takie zachowanie jest smieszne i dosc zalosne a z atakami nie mam nic wspolnego, i za takie pomowienie i oczernienie mojej osoby bez dowodow powaznie sie zastanowcie. Aha to nie temat o waszym serwerze wiec sobie wypisuj durnoty w swojej publikacji. spriker to bardzo rzadko wchodzisz skoro publikacja medium wisi na MPC od 3 czerwca.

Event na start wygrywaja:

TarruSM , SwirPaleta oraz MrCiacho. GRATULUJEMY !

Pucuj dupsko Marcinowi.

PIS JOŁ

Opublikowano

to przykład poziomu Wog:

"(Hmm... co my tu mamy, sardelek. Niech no się przyjrzę. Wielce wielbiany wszędzie Pan Senior, a raczej Pan Senior pierdzipięta, naplet,h*j,k***a,c**a,pizda,dupa,k***s,ciul,buzdygan,szkaradnik,cham,kurwiszcz,k*******n,ogórek słodzony, banan posolony,pierdziel,łajza,menda,piździelec,skurwysyn,pojeb,ujebany gównem h*j,zajebany h*j, i h*j wie co jeszcze, mógłbym więcej. Jak zezwolisz podać swój adres to mogę pokazać ci więcej  :)) "

Nic tu merytorycznego - za to popis debilizmu autora :) tego pm

Taka była pierwsza odpowiedź staruszka: 

"Dorośnij troszkę potem pisz takie bzdury. Ciesz się że nie mam czasu. Chcesz zobaczyć jak inni zarabiają? - to zerknij na online tego serwera (oczywiście też z donate) : (http://esthus.in/) porównaj poziom online i plików  :) sorry dopiero teraz przeczytałem życzę powodzenia w zarabianiu  :)

Zerknij może tez na inny na niby starsza wersja ale ile możliwości i online   :) : http://mu.bless.gs/Gdzie wam do nich a do moich serwerów jeszcze dalej  :)

Pozdrawiam dodam ze prawie 60 latka raczej obelgami nie wnerwisz  :)"

A taka druga:

"Serwer = Płać i lej tych biedniejszych dobry sposób na odreagowanie na kiepski real. Jeśli komuś to sprawia przyjemność i Wam płaci to super. Zdania nie zmienię zła proporcja na serwerze free/donate. Nawet troszkę pograłem na low(nie osobiście) mimo blokady Ip  :) Tragedia !!! siedzę i leję łzy krokodyle  :) Dodam, że ja to małolat Dziadek odebrał i mi tekst wysłał.

Pozdrawiam dodam, że mnie też te  durne epitety jakoś nie ruszają  :) Za niski poziom !!!"

Nie podaje autora tych PM specjalnie bo to nie ma znaczenia. Dodam że Senior chyba ze 3 edycje bawił sie tam nieźle(razem z nami) i byl TOP 1 do 3 zawsze (nie miał co robić z gold fenkami bo nas CS mało obchodzi) :)

Opublikowano

to przykład poziomu Wog:

"(Hmm... co my tu mamy, sardelek. Niech no się przyjrzę. Wielce wielbiany wszędzie Pan Senior, a raczej Pan Senior pierdzipięta, naplet,h*j,k***a,c**a,pizda,dupa,k***s,ciul,buzdygan,szkaradnik,cham,kurwiszcz,k*******n,ogórek słodzony, banan posolony,pierdziel,łajza,menda,piździelec,skurwysyn,pojeb,ujebany gównem h*j,zajebany h*j, i h*j wie co jeszcze, mógłbym więcej. Jak zezwolisz podać swój adres to mogę pokazać ci więcej  :)) "

Nic tu merytorycznego - za to popis debilizmu autora :) tego pm

Taka była pierwsza odpowiedź staruszka: 

"Dorośnij troszkę potem pisz takie bzdury. Ciesz się że nie mam czasu. Chcesz zobaczyć jak inni zarabiają? - to zerknij na online tego serwera (oczywiście też z donate) : (http://esthus.in/) porównaj poziom online i plików  :) sorry dopiero teraz przeczytałem życzę powodzenia w zarabianiu  :)

Zerknij może tez na inny na niby starsza wersja ale ile możliwości i online   :) : http://mu.bless.gs/Gdzie wam do nich a do moich serwerów jeszcze dalej  :)

Pozdrawiam dodam ze prawie 60 latka raczej obelgami nie wnerwisz  :)"

A taka druga:

"Serwer = Płać i lej tych biedniejszych dobry sposób na odreagowanie na kiepski real. Jeśli komuś to sprawia przyjemność i Wam płaci to super. Zdania nie zmienię zła proporcja na serwerze free/donate. Nawet troszkę pograłem na low(nie osobiście) mimo blokady Ip  :) Tragedia !!! siedzę i leję łzy krokodyle  :) Dodam, że ja to małolat Dziadek odebrał i mi tekst wysłał.

Pozdrawiam dodam, że mnie też te  durne epitety jakoś nie ruszają  :) Za niski poziom !!!"

Nie podaje autora tych PM specjalnie bo to nie ma znaczenia. Dodam że Senior chyba ze 3 edycje bawił sie tam nieźle(razem z nami) i byl TOP 1 do 3 zawsze (nie miał co robić z gold fenkami bo nas CS mało obchodzi) :)

Moge wiedziec czym maja sluzyc te linki oraz to ze ktos cos tobie napisal na pm czy gdzies ? Ja tego nie pisalem wiec po co takie cos upubliczniasz w publikacji? Nie rozumiem tego ale twoja sprawa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...