Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][Dedyk][Hard] Nether.pl

hurrican2000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajnie że otwierasz swój serwer i życzę Ci powodzenia. Ja swoj(glosowy=ts3) otwarlem i dzis jest ponad 60 osob co lamie wszelakie bariery. Boli mnie tylko to że ktoś Ci go zrobił a nie ty sam, nie wiadomo czy pojmiesz większość działań danych opcji.

Wbije.

Ps. zrób wcześniej start.

Opublikowano

Zwykły gotowiec. No ale jak się ma hajs, to można kupić serwer. Właściwie tylko możesz coś zrobić w panelu adm, nic więcej. Nie polecam.

Opublikowano

Zwykły gotowiec?

Nie.

Gościu, nie podoba ci się to nie graj. 

Ps. Gdzie ty tu widzisz napis "Gotowiec"? 

Footballplayer.pl <- Nowa gra piłkarska! :D

Opublikowano

Zwykły gotowiec. No ale jak się ma hajs, to można kupić serwer. Właściwie tylko możesz coś zrobić w panelu adm, nic więcej. Nie polecam.

Jako jeden z nielicznych serwerów będzie miał wojny gildii, lustro, pomocników i ty mówisz, że to jest gotowiec? Pomyśl 10 razy zanim coś napiszesz.

Pliki Gila? :v

Tak, Hurrican wynajmuje u Nas serwer.

Opublikowano

Tak zwykły gotowiec. Nic przy tych plikach nie zrobiłeś. Gilu je z ekipą pisał, NIE TY. Ty jesteś zwykłym dzieckiem które ma pieniądze i wykupiło możliwość bycia adm. Tyle.

P.S Chodziło mi tutaj o to, że pliki/serwer są gotowcem pod względem tego, że on przy nich nic nie zrobił, a że gilu je pisał. On tylko wynajmuje serwer.

Opublikowano

Mówiłem kilka razy, ja wynajmuje, a po drugie mam zbytnio mało czasu. Ale gram. 

Może tak zagłosujecie? 

Ci którzy nie zagłosowali.

Opublikowano

Tak zwykły gotowiec. Nic przy tych plikach nie zrobiłeś. Gilu je z ekipą pisał, NIE TY. Ty jesteś zwykłym dzieckiem które ma pieniądze i wykupiło możliwość bycia adm. Tyle.

P.S Chodziło mi tutaj o to, że pliki/serwer są gotowcem pod względem tego, że on przy nich nic nie zrobił, a że gilu je pisał. On tylko wynajmuje serwer.

Czepiasz się że to gotowiec bo co ? - bo będzie miał dobre pliki ? 

- Akurat dużo serwerów pozwala na wynajmowanie serwerów bo jest to opłacalne , nierozumiem twojego bólu, może i jest gotowiec ale jeżeli admin nie spieprzy atmosfery będzie to 2 najlepszy priv , bo mają dodatki których my jak narazie nie mamy, a reszta "privków" może sobie już pobujać ;)

Opublikowano

zaplata **zł za pliki do wojny czy lustra nie znaczy ze jest sie bogatym. od kiedy pare dych robi z czlowieka bogatego .. .. .. piszecie ze nie polecacie mimo ze jeszcze nie wyszedl? zalosne i zabawne.... a jak wyjdzie to bedziecie sie rejestrowac.

ale z was dzieci, placzecie ze ktos kupil, dostal, udostepnil pliki itd itp. . to nie jest karane, nie ma praw zabraniajacych tego.. kazdy robi co chce.. szczeze to wkurzacie mnie takimi zalosnymi tekstami.. pewnie gracze norbis.pl

mi sie podoba, ze ktos udostapnia pliki za pare dych czy za free, bynajmniej jest wiecej servow i kazdy jakis dla siebie znajdzie..

luffy-impressed-crying-one-piec.gif?w=35

Opublikowano

@up 
Po pierwsze to chyba jego strona pisze się norberts.pl a nie norbis.pl
po drugie Skoro pliki są płatne (Kilka dych jak ty to mówisz) to dlaczego jeden od drugiego kradnie? Ponieważ szkoda wydać te parę "Dych"
Po trzecie i ostatnie Jest wiecej serwerów ale za to słabych, ponieważ nie potrafią skonfigurować plików. 

Opublikowano

Jako jeden z nielicznych serwerów będzie miał wojny gildii, lustro, pomocników i ty mówisz, że to jest gotowiec? Pomyśl 10 razy zanim coś napiszesz.

Tak, Hurrican wynajmuje u Nas serwer.

Gotowiec pod wzgędem Hurricana bo to on wykupił serwer nic w nim nie robiąc, skąd tym masz pliki i kto je zrobił nie śmiem mówić bo nie będę wywierał kłótni znów żeby dostać bana.

­

Opublikowano

@up 

Po pierwsze to chyba jego strona pisze się norberts.pl a nie norbis.pl

po drugie Skoro pliki są płatne (Kilka dych jak ty to mówisz) to dlaczego jeden od drugiego kradnie? Ponieważ szkoda wydać te parę "Dych"

Po trzecie i ostatnie Jest wiecej serwerów ale za to słabych, ponieważ nie potrafią skonfigurować plików. 

1. Nie reklamuj innych serwerów.

2. Kto kradnie? Nie da ukraść requesta. Chyba, że chodzi Ci o grafiki i skrypty css/js.

3. Ten nie będzie słaby.

zaplata **zł za pliki do wojny czy lustra nie znaczy ze jest sie bogatym. od kiedy pare dych robi z czlowieka bogatego .. .. .. piszecie ze nie polecacie mimo ze jeszcze nie wyszedl? zalosne i zabawne.... a jak wyjdzie to bedziecie sie rejestrowac.

ale z was dzieci, placzecie ze ktos kupil, dostal, udostepnil pliki itd itp. . to nie jest karane, nie ma praw zabraniajacych tego.. kazdy robi co chce.. szczeze to wkurzacie mnie takimi zalosnymi tekstami.. pewnie gracze norbis.pl

mi sie podoba, ze ktos udostapnia pliki za pare dych czy za free, bynajmniej jest wiecej servow i kazdy jakis dla siebie znajdzie..

Nie reklamuj innych serwerów.

Gotowiec pod wzgędem Hurricana bo to on wykupił serwer nic w nim nie robiąc, skąd tym masz pliki i kto je zrobił nie śmiem mówić bo nie będę wywierał kłótni znów żeby dostać bana.

­

To nie gotowiec w przeciwieństwie do 95% innych serwerów sf. Gotowiec = ctrl+c, ctrl+v, To że wykupił sobie u nas serwer nie znaczy, że jest gotowcem.

Reasumując, to nie żaden gotowiec. Hurrican wykupił u nas serwer, my go profesjonalnie skonfigurujemy pod jego potrzeby. On nie musi znać nawet podstaw html, chciał serwer to będze miał serwer. Do plików też nie będzie miał dostępu, wszystko będzie sobie zmieniał przez profesjonalny panel. Jeśli coś będzie chciał dodać, to zrobi to nasza ekipa. Oferujemy wynajem serwera u nas, właśnie dla takich osób które są zielone, a chciałyby mieć profesjonalny serwer.

Radzę już kończyć tą dysputę, bo zamkną zaraz temat albo polecą warny za flamewar/spam.

Opublikowano

Przestancię komentować, czy server jest gotowcem czy nie. Bo to staje się żenujące.

Mam prawo wykupić server u gilu.

:)

Opublikowano

Mhm...

Szukacie YouTuberów ?

Chętnie nagram Let 's Playa z tego serwera...

Będą jakieś nagrody za reklamę serwera ?

Możesz nagrywać, są nagrody.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...