Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapro na 18 koleżanki

Teach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niedawno ją zdradzałeś , a teraz miałbyś iść na imprezę sam i dać jej kolejny pretekst do darcia mordy?

Idź sam ,albo bądź pantoflem do końca życia. KEPPO

Na tej 18nastce będzie ta koleżanka z która zdradziłem swoją dziewczynę :)))))

pls http://www.mpcforum.pl/topic/1415130-przyznać-się/

co za różnica jak i tak ją zdradzasz

Po jakiego c***a dodajesz link do wątku którego do końca nie przeczytałeś :)? Napisałem tam wyraźnie, że mi wybaczyła :*

Opublikowano

Beka, zdradziłeś swoją dziewczynę, jak dla mnie jesteś już podludziem więc rób co chcesz. Takich rzeczy nic nie usprawiedliwia :)

Z warkoczykami czy bez, po co mam wybierać, najlepiej wziąć obie.

Opublikowano

to nie wszystko3TFRnUR.png

Uuuu, ale mi dojebałeś, domyślam się że jak będziesz jutro szedł do gimnazjum to z wysoko podniesioną głową ;)))

C**j ma to do tego wątka.

Opublikowano

@Teach

Załóżmy, że nie było tego tematu - "przyznać się..." itp.

Ja bym na twoim miejscu poszedł albo z dziewczyną ( jakbym dostał zaproszenie z osobą tow. ) albo nie poszedł w ogóle  ^_^ Możesz też spróbować przyjść z dziewczyną tam :3 ... Będziesz się sam bawić? Patrzyć na innych jak przyszli we dwoje? mimo tego iż gdzieś tam czeka na Ciebie dziewczyna? Ona będzie zła, ty raczej będziesz myśleć o tym, że źle postąpiłeś. Twoja dziewczyna w przyszłości będzie chciała się zabawić w podobny sposób, sama. Nie wiadomo co z tego wyniknie....

Opublikowano

Nie idź bo wtedy twoja dziewczyna   na pewno poczuje się urażona

Nie idź lub idź na imprę z dziewczynę to najlepsze rozwiązanie

Opublikowano

Ja bym na twoim miejscu poszedł albo z dziewczyną ( jakbym dostał zaproszenie z osobą tow. ) albo nie poszedł w ogóle  ^_^ Możesz też spróbować przyjść z dziewczyną tam :3 ... Będziesz się sam bawić? Patrzyć na innych jak przyszli we dwoje? mimo tego iż gdzieś tam czeka na Ciebie dziewczyna? Ona będzie zła, ty raczej będziesz myśleć o tym, że źle postąpiłeś. Twoja dziewczyna w przyszłości będzie chciała się zabawić w podobny sposób, sama. Nie wiadomo co z tego wyniknie....

Ehhh zbyt poważnie do wszystkiego podchodzicie, a to będzie wam tylko w przyszłości rodzić niepotrzebne problemy.

Będzie się tam bawił, bo czemu by nie, to że ma dziewczynę nie oznacza, że bez niej nie może fajnie spędzać czasu. To tylko 18, nie sądzę, żeby wszyscy przyszli we dwoje, zapewne dużo z tych osób jeszcze nie ma partnera. A nawet jeśli ktoś przyjdzie z partnerem to co z tego? Będzie ci smutno bo ich zobaczysz? tym bardziej powinieneś się cieszyć, że też masz drugą połówkę. Jeśli dziewczyna będzie zła to widocznie łatwo sprawić, aby była zazdrosna, a co za tym idzie nie raz będzie ci robić problemy bez powodu. Natomiast jeśli w przyszłości wystąpi podobna sytuacja w przypadku której tylko twoja dziewczyna zostanie zaproszona to również nie widzę problemu, o ile oczywiście jest wartą zaufania osobą i cię nie zdradzi, a z góry zakładamy, że tak jest, więc nie ma się o co martwić. No przynajmniej ja bym się nie wiązał z bezwartościową osobą, która mnie zdradzi przy pierwszej lepszej okazji. :)

Z warkoczykami czy bez, po co mam wybierać, najlepiej wziąć obie.

Opublikowano

Nie rozumiem... Ja tam jakbym dostał zaproszenie takie jak ty to i tak bym dziewczynę zabrał ze sobą i wbił tam. C**j mnie obchodzi czy przeze mnie i moją dziewczynę zabawa by się popsuła dla innych, ważne że ja bym się dobrze bawił. W sumie już nie raz wbijałem na imprezkę bez zapro i mieli często do mnie pretensje ludzie, którzy nie mieli nawet nic do gadania na temat, czy ja tam powinienem być czy nie.. Ważne że się dobrze bawiłem a oni usychali gdzieś po kątach xD

graphic.png

Opublikowano

Głównie to chodzi o to, że na tej imprezie będzie ta laska z która zdradziłem moja dziewczyne i o to, że koleżanki tej co organizuje 18nastke jej nie lubią i nie chcą się z nią bawić i dlatego dostałem zaproszenie tam bez osoby tow.

Tak to wszyscy co mają sympatie dostali z osoba tow. i pewnie ci co nie mają sympatii  pewnie też dostali możliwość kogoś zabrania ze soba ;)

Opublikowano

Słuchaj koleś, skoro zapraszają tylko ciebie, to tylko ciebie i bez osoby towarzyszącej, nie uważasz, że to trochę głupio było pytać się, dlaczego twoja dziewczyna nie dostała zaproszenia? Może rzeczywiście coś z nią jest nie tak, skoro inne za nią nie przepadają a ty boisz się pójść sam. Szczerze to idź na tą osiemnastkę z głową do góry, jeśli ona ci zrobi z tego problem to chyba jest walnięta.

Pozdrawiam i miłej zabawy.

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Opublikowano

Uuuu, ale mi dojebałeś, domyślam się że jak będziesz jutro szedł do gimnazjum to z wysoko podniesioną głową ;)))

C**j ma to do tego wątka.

wyprostuj ryj to pogodamy

Opublikowano

wyprostuj ryj to pogodamy

pogodoć to ty możesz ze swoją skurw**** matką w oborze.

na 18nastke nie pójdę, dziena za rady ;))))

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Idz, i sie zemscij na niej - dolej jej wodki do wszystkiego, do jedzenia, do popity a potem tak zapij zeby rzygala non stop i sobie idz ;)

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...