Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Panda MU S8// RE-OPEN 11/07/2015// 1000xp 50rr// NO WEBSHOP//PVP BALANCE

pandamu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pierwszy raz po 3 latach postanowiłem pobrać mu. Wbijam na serwer a tutaj cheat guard wywala mi coś o speed hacku. Wtf? Paczka pobrana ze strony, dysk niedawno reinstalowany. Ktoś coś takiego miał? Bo nie chce mi się 2 raz pobierać tego.

• Odpowiedzi 326
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

matko bosko kogo ja widze. Slandish, prowadziles serwer pokemod w cs 1.6 prawda? to Ty? :P

@edit: 

sorry za leciuteńki offtop :P

Tak to ja xD Jeżeli to ten phoenix który mi robił grafiki, to gdzieś ty się podziewał, jak coś mój nick na steam tNk[A].

Sory za offtop.

Próbowałem jeszcze z tymi patchami ze strony, ale nawet nie odpala na serwer :Z

EDIT:

Usunąłem pliki od mu z rejestru + instalacja paczki bez dźwięku = brak rezultatu. Dalej anty-cheat wywala mi speed hacka o_0

Opublikowano

Miła atmosfera. Dobre pliki, spoko konfiguracja. Polecam!!

JAK MOZNA MOWIC O DOBREJ KONFIGURACJI SKORO STMPL W 20H WBIL 50 RESOW. UBOLEWAM NAD POZIOMEM DZISIEJSZEJ ADMINISTRACJI, ALE PRZEDE WSZYSTKIM UBOLEWAM NAD POZIOMEM DZISIEJSZYCH GRACZY KTORZY ZAPOMNIELI CO TO ZNACZY ODPOWIEDZIALNIE SKOFIGUROWANY SERWER KTORY ZAPEWNIA MAXIMUM RYWALIZACJI NA KILKA TYGODNI.

Opublikowano

Tak to ja xD Jeżeli to ten phoenix który mi robił grafiki, to gdzieś ty się podziewał, jak coś mój nick na steam tNk[A].

Sory za offtop.

Próbowałem jeszcze z tymi patchami ze strony, ale nawet nie odpala na serwer :Z

EDIT:

Usunąłem pliki od mu z rejestru + instalacja paczki bez dźwięku = brak rezultatu. Dalej anty-cheat wywala mi speed hacka o_0

Czesc slandish,wina nie jest po twojej stronie.

Dla niektorych ludzi czasami wyskakuje ten komunikat, nie ma czym sie martwic. Kilka dni problem bedzie naprawiony przez programiste.

Changelog: 

Zwiekszony DMG dla BK, ELF, DL, RF, SUM 

Zapki do eventow w sklepie zostaly zamienione na skladniki (teraz trzeba je prac)

Potworki w Raklion oraz Kanturu relic zostaly lekko oslabione.

Event Timer usuniety ze strony z powodu buga, wkrotce bedzie przywrocone

Naprawiony MLevel Exp 

Gold Tantalos dropi boki +5

Gold Lizard dropi boki +4

Vote system naprawiony

Pracujemy nad

Manashield party bug 

Mozliwoscia prania wingow 4 levelu

Dodaniem reszty gold monsterow

Balansowanie Selupana

Naprawa zaproszen doppleganger

Opublikowano

JAK MOZNA MOWIC O DOBREJ KONFIGURACJI SKORO STMPL W 20H WBIL 50 RESOW. UBOLEWAM NAD POZIOMEM DZISIEJSZEJ ADMINISTRACJI, ALE PRZEDE WSZYSTKIM UBOLEWAM NAD POZIOMEM DZISIEJSZYCH GRACZY KTORZY ZAPOMNIELI CO TO ZNACZY ODPOWIEDZIALNIE SKOFIGUROWANY SERWER KTORY ZAPEWNIA MAXIMUM RYWALIZACJI NA KILKA TYGODNI.

może dlatego że to serwer x1000 a nie x50? Poza tym zapytaj go ile czasu poświęcił na wbicie tych 50 resów

przykładowo

Ja mam 33rr i mam 113H

Opublikowano

wog dobrze skonfigurowany... pod donate :D nie ? 

Opublikowano

A mogę dowiedzieć się kiedy będzie naprawiony mniej więcej ten problem z anty-cheatem? Bo mam ochotę pograć i zastanawiam się czy po prostu nie zmienić serwera pomimo ilości polskich graczy

Opublikowano

A mogę dowiedzieć się kiedy będzie naprawiony mniej więcej ten problem z anty-cheatem? Bo mam ochotę pograć i zastanawiam się czy po prostu nie zmienić serwera pomimo ilości polskich graczy

Narazie nie ma daty, ale dlugo to nie potrwa. Mozesz smialo grac ! 

Screen_07_02_20_30_0000.jpg

Po co cenzurujesz nick "Gosposiu"

Mam nadzieje ze uzywales proxy do logowania bo dostales IP bana kolego. 

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngpandamu No nie mogę. Komunikat wyskakuje dosłownie co 5-10 sekund i za każdym razem trzeba wciskać OK. Chyba dalej nie zrozumiałeś mojego problemu...

Generalnie nie pamiętam żeby kiedyś były jakieś anty-cheaty i nikt nie cheatował. Pamiętam tylko bug z expem na starym hudzie z insertem, co nie działa w nowym sezonie

Opublikowano

Rebeka ban = Serwer down ^^ 

Powodzenia PandaMU ! :)

Super zabezpieczenia z "SERWEROWNI" zawiodły, zmiana maszyny pomogła na gorsze ;3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...