Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Panda MU S8// RE-OPEN 11/07/2015// 1000xp 50rr// NO WEBSHOP//PVP BALANCE

pandamu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 326
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kolejna akutalizacja launchera , kolejny prooblem ;)

Cały czas sprawdza wersje ....

Czasami sie zwiesza i trzeba zrestartowac, pracujemy nad tym 

Opublikowano

Witam

Panowie i Panie

Nie polecam  serwera

Panda  ( Kubuś  własciciel ) nie ogarnia serwera  wogóle  robi to mu jakis  vietnamczyk ktory ma też swoj serwer. ( gdzie tu sens i logika )

Siedziałem na serwie ile mogłem, pomagałem jak  tylko wiedzialem rozwiazanie itd....

Gdy robilem event i rzucalem skrzynki wylecial  bardzo  cenny item  wow kur.... Sonic Blade  z jednym soketem. NO BA :D

Zostalem zdegradowany z GM a teraz zobaczcie jak  dlugo  PANDA siedzi na serwie bo on ma zycie.

Na start serwera oraz ogarniecie  serwera trzeba cos poswiecic  na poczatku.

Co do  bazy danych  to  moge wam powiedziec  zebyscie uzywali jakis hasłem  typu a65s4da65sd4a65d4 bo ostatnim czasem do tej  bazy mial  dostep  Rebeka czy jak mu tam.

Wiec napewno kopie swoja juz ma.

Serwer  nie  jest  zabezpieczony od wlaman

Co do  serwera :

1. Archeron  nie dziala :D

2. Gaion's order nie dropia

3. Meduza, kundun, Selupan PRO DMG

4. Drop Meduza  itemy pokroju PSS 380 LVL  EXE 2-3 OPT :) to nie jest serwer Custom item lub  FO :D PSS EXE :D

5. Bugi z itemami ze nie mozna ich sprzedac trade itd..

A  i myslenie Kuby ze OVH  to najgorsza firma hostingo  a lepsza to Blue HOST HAHAHAHAAHAHAHA GL & HL

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Po wakacjach będe kupował  orginalne pliki z IGCN prawdopodobnie juz Season 9  jest to koszt 499 USD + miesieczna oplata

Czekajcie na Info i

Pozdrawiam Chalidow :D

//sygnatura niezgodna z regulaminem

Opublikowano

Moj znajomy Jack, nie ma swojego serwera dlatego wspolpracujemy. Stwierdzenie ze nie ogarniam serwera to dopiero bajka, wszystko robie ja, Jack zajmuje sie programowaniem i naprawianiem bugow ktorych ja nie moge (nie znam sie na programowaniu)

Zostales zdegradowany z GM bo nie sluchales sie moich polecen i nie potrafiles podejsc do tej pozycji z dystansem. Podchodziles do sprawy emocjonalnie, od GM oczekuje profesjonalnego zachowania. Sam fakt ze napisales ten post swiadczy o tym ze nie potrafisz pohamowac emocji. 

Dawales nagrody za eventy ktorych ja nie potwierzilem, mowilem co mozesz dawac a czego nie. Nie sprostales wymaganiom GM wiec zabralem ci posade.

PSS dropnal przed wipem, wiec nie wiem co to ma wogole do rzeczy, dropy oraz balans wszystkich bossow zostaly radykalnie zmienione. 

Co do itemow ktorych nie mozna sprzedac, pojawilo sie ich kilka ale problem zostal rozwiazany.

"A  i myslenie Kuby ze OVH  to najgorsza firma hostingo  a lepsza to Blue HOST HAHAHAHAAHAHAHA GL & HL"

Drogi Kornie, nie zmyslaj, pytalem Ciebie co sadzisz o tej firmie bo szukalem tanszej alternatywy od wydawania 100 funtow miesiecznie za dedyka. Nie stwierdzilem ze jest najlepsza. Ani ze OVH jest najgorsza. 

Milego dnia.

Opublikowano

Kubusiu a Archeron działa ???

A gaion's order dropia ?

Ha tanszej ? hmm takiej za 30 USD z serwerownia w USA ? bez  dedykowanego firewalla ale juz miales w takiej serwer ?

jeden DDOS i 12 godzin bez dostepu do VPS ?

Opublikowano

Kubusiu a Archeron działa ???

A gaion's order dropia ?

Ha tanszej ? hmm takiej za 30 USD z serwerownia w USA ? bez  dedykowanego firewalla ale juz miales w takiej serwer ?

jeden DDOS i 12 godzin bez dostepu do VPS ?

Co to ma do rzeczy jezeli serwer tam nie stoi? 

Pytalem Cie o zdanie na temat tej firmy. I nie rozumiem po co o tym mowisz jezeli sam wiesz ze serwer stoi na dedyku 32gb ram 2tb dysku raid2 i procku 8 rzedniowym 3.5ghz.

Jezeli masz jeszcze jakies watpliwosci to zapraszam na skype. Nie ma sensu spamowac publikacji. 

Moja propozycja ze pomoge Ci z wlasnym serwerem jest wciaz aktualna, w razie problemow pisz na skypie. 

Opublikowano

Najpierw swój ogarniij

i wiecej na nim przebywaj  a napewno  gracze się ucieszą :D

Opublikowano

Korn27, zapewne były GM Chalidow który przez to że stracił GM'a będzie się mścił , nie słusznie i nie masz co zarzucać Pandzie skoro robi wszystko by się dobrze grało, można się z nim dogadać, zawsze jest skory do pomocy. Co do Meduzy to, dziś ją solo pokonałem i to elfem bez buffów.

Jeśli chodzi o czas Pandy to faktycznie mało czasu jest w grze ale od tego są GM'owie by siedzieli i pomagali, a panda jako H@ powinien zajmować się bardziej sprawami technicznymi.

Serwer miał sporo problemów ale jak widać jest wszystko stopniowo naprawiane, rekrutacja na GM'a jest otwarta i dobrze bo się przyda chociaż jeden bądz dwóch więcej ;)

Pozdrawiam i zapraszam do gildii Honor ;)

Opublikowano

Aktualnie to  w  d... mam  tego GM  i ten  zbugowany serwer

Tylko  ze panda wiedzial  o tym co  dawalem  a  dwa  byl  przy tym  na innym koncie "Murzyn" miał jakis problem i pisał wtedy  jak  rzucałem red Ribbon BOX i  wtedy mu napisałem  za moj  fail, on napisał ok spoko.

Nagle mnie nie  było bo pracowałem i  BOOM nie mam GM i on mi nagle mowi ze za jakis  sonic blade WTF ?

Teraz wiem  ze jest to osoba  zmienna.

Tak samo  było odnosnie serwerowni.

Mówie mu kup w OVH kupił itd.. 1 DDOS  wywali serwa  wielkie  krzyki  i do mnie  ze do  dupy jest to  ovh etc..

Attack DDOS  wielkosci 500 - 600 MB to maly atak

Ataki  były  w miare blokowane  przez OVH bo były one  krotkie

Wygladało to tak   Atatk block Atak Blok

Ta osoba  nie ma pojecia na temat  serwerowni  jaka firma jakie oferuje  zabezpieczenia

80% Serwerowni uzywa  BackHoldind

20% Dedykowane Firewalle  Cisco

Skoro  chce miec serwer Mu online to niech  dokupi  sobie lacze dodatkowe tak z 1 - 2 Gbps i wtedy Ddosy nic nie  zrobia bo jeszcze bedzie  zapas lacza. Ale tego panda niewie.

I niech komus  zaplaci  za  zabezpieczenie  samego  dedyka przed wlamaniami bo tego  zapewne tez nie ma.

Jak  wiadomo  rebeka czy jak mu tam raz sie wlamal na serwer i Baze danych

Dziekuje za uwage i wkrótce zapraszam na moj serwer :D

Opublikowano

Dalej cie coś boli :)

Człowiek uczy się na błędach tak więc narazie serwer jest na dobrej drodze coraz przyjemniej się gra, wszystkie bugi są regularnie naprawiane i Jackowi wychodzi to dość sprawnie, chłopak wie co robi.

Opublikowano

Siema,

jkbc to ranking online jest przekrecony jakby ktos nie widzial/wiedzial :) Z tego co pamietam zglosilem to na ostatniej edycji i mialo byc naprawione, wiec stwierdzam, ze online jest umyslne zmienione. Panda moze jak ogarniesz bugi czy co tam robisz, postaw moze mid server(moge ci pomoc ze zrobieniem "normalnych" ustawien)

Pozdro z deszczowego Wicia

P.S macik jak tam twoje servery nomercy wystartowalo i mirasowi pewnie sie nie chce cooo ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...