Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Panda MU S8// RE-OPEN 11/07/2015// 1000xp 50rr// NO WEBSHOP//PVP BALANCE

pandamu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rebeka ban = Serwer down ^^ 

Powodzenia PandaMU ! :)

Super zabezpieczenia z "SERWEROWNI" zawiodły, zmiana maszyny pomogła na gorsze ;3

PROSZE NIE ROZPOWSZECHANIAC NIEPRAWDZIWYCH INFORMACJI. ZROBILEM TYLKO KOLEDZE WINGI I STAFA, ZADNYCH DESTRUKTYWNYCH AKCJI.

• Odpowiedzi 326
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wylaczylem tymczasowo zeby naprawic wszystkie problemy i zalatac dziury w zabezpieczeniach.

Server bedzie offline przez jakis czas, naprawie problemy z logowaniem, depo i DC.

Prosze od was tylko cierpliwosci, i zebyscie wierzyli ze Panda MU podniesie sie po kazdym upadku 

(stronka bedzie wylaczona przez kilka godzin z powodow technicznych) 

Panda MU nie jest RIP! 

Resetu kont nie bedzie!

Panda MU nie padnie przez hackerow, bede z nimi walczyl do konca!

Macie moje slowo ze Panda MU wroci, bardzo prawdopodobne ze jeszcze dzis! 

Opublikowano

PROSZE NIE ROZPOWSZECHANIAC NIEPRAWDZIWYCH INFORMACJI. ZROBILEM TYLKO KOLEDZE WINGI I STAFA, ZADNYCH DESTRUKTYWNYCH AKCJI.

Przecież Spriker  nie pisał do ciebie  ^^ , po mału sie mylisz  kim jesteś  chłopie .

Co do serwa ...profesjonalny sprzęt  nie wytrzymał ...hehehheee .

Opublikowano

Wylaczylem tymczasowo zeby naprawic wszystkie problemy i zalatac dziury w zabezpieczeniach.

Server bedzie offline przez jakis czas, naprawie problemy z logowaniem, depo i DC.

Prosze od was tylko cierpliwosci, i zebyscie wierzyli ze Panda MU podniesie sie po kazdym upadku 

(stronka bedzie wylaczona przez kilka godzin z powodow technicznych) 

Panda MU nie jest RIP! 

Resetu kont nie bedzie!

Panda MU nie padnie przez hackerow, bede z nimi walczyl do konca!

Macie moje slowo ze Panda MU wroci, bardzo prawdopodobne ze jeszcze dzis! 

Bug depo będzie zawsze Panie kolego - jest to spowodowane atakiem DDOS, który zwiesza Ci SQL'a i depo wisi, a co za tym idzie jak ktoś otworzy depo i zrobi tajny skrót klawiszowy ALT + F4 powoduje zwieszenie postaci. 

Im więcej offów robisz tym więcej tracisz graczy. 

Nie działam na twoją szkodę tylko rozbawiłeś mnie swoim tekstem "Ja nie mam takich zabezpieczeń, ja mam profesjonalne zabezpieczenia prosto z serwerowni :D " Płakałem ze śmiechu około 10 minut. Jak rebeka się za Ciebie wziął to CI nie odpuści. Możesz napisać do niego i zapytać ile będzie kosztować jego spłacenie, czego ja nie zrobiłem, ale jak wszyscy wiemy Pan Glory płaci Rebece, lecz on mówi, że go nawet nie zna xD A rebeka na apo sam się do tego przyznał ^^ 

On Ci nie odpuści, nawet jak zabezpieczysz serwer idealnie to on wejdzie i zrobi fo itemki ^^ To jest człowiek chory umysłowo i ma problemy finansowe :D 

Pozdrawiam Marcina Zielaka <3

Opublikowano

Bug depo będzie zawsze Panie kolego - jest to spowodowane atakiem DDOS, który zwiesza Ci SQL'a i depo wisi, a co za tym idzie jak ktoś otworzy depo i zrobi tajny skrót klawiszowy ALT + F4 powoduje zwieszenie postaci. 

Im więcej offów robisz tym więcej tracisz graczy. 

Nie działam na twoją szkodę tylko rozbawiłeś mnie swoim tekstem "Ja nie mam takich zabezpieczeń, ja mam profesjonalne zabezpieczenia prosto z serwerowni :D " Płakałem ze śmiechu około 10 minut. Jak rebeka się za Ciebie wziął to CI nie odpuści. Możesz napisać do niego i zapytać ile będzie kosztować jego spłacenie, czego ja nie zrobiłem, ale jak wszyscy wiemy Pan Glory płaci Rebece, lecz on mówi, że go nawet nie zna xD A rebeka na apo sam się do tego przyznał ^^ 

On Ci nie odpuści, nawet jak zabezpieczysz serwer idealnie to on wejdzie i zrobi fo itemki ^^ To jest człowiek chory umysłowo i ma problemy finansowe :D

Pozdrawiam Marcina Zielaka <3

Spriker teraz cwaniaka rżnie a jak rebekka mu serwer psuł, to plakal jak male dziecko hahaahahah.

Opublikowano

panda napraw bug, ogarni zabezpieczenia i przemysl config servera, bo nie ma sensu grac z 5osobami i bic 50rr zeby dostac 10chaosow :)

Stempel widzisz dlaczego tak szybko zmieniam serwery ? Żeby później się nie wkur...ać jak RIPnie... ^^

PROSZE NIE ROZPOWSZECHANIAC NIEPRAWDZIWYCH INFORMACJI. ZROBILEM TYLKO KOLEDZE WINGI I STAFA, ZADNYCH DESTRUKTYWNYCH AKCJI

HAHA kogo ja tu widzę :D  Skromny jak zawsze ^^

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Serwer bedzie otwarty jutro! (bez wipe bazy danych)

Przepraszam za dlugi offline, serwer nie RIP, Panda MU tak latwo nie pojdzie na dno!

Nie spalismy, uzylismy ten czas zeby wzmocnic zabezpieczenia serwera, naprawilismy kilka bledow. Konkretniej opoznienia w logowaniu oraz otwierania Depo.

Od jutra juz nic wam nie przeszkodzi w maniaczeniu! ;)

Serwer jest praktycznie gotowy do ponownego otwarcia, zadnego wipe nie bedzie, wszystkie postacie i itemy zostaja

Czekamy az serwerownia rozwiaze problemy z lagami, bo serwer chodzi jak zolw. Obiecano mi jutro to bedzie naprawione.

Jutro takze ma byc dostarczony nowy antyhack, wiec nie bedzie problemow z falszywym wykryciem speedhacka. A dzieciaki z hithackiem moga szukac innego serwera :)

Antyhack i naprawe lagow obiecano na jutro, jak tylko bedzie gotowe serwer ruszy.

Panda MU moze upasc na kolana, wyciagamy wnioski z bledow i wstajemy mocniejsi.

Stempel widzisz dlaczego tak szybko zmieniam serwery ? Żeby później się nie wkur...ać jak RIPnie... ^^

Z Panda MU nie musisz uciekac ^^

Panda MU nie bedzie RIP. Nie dzis, nie jutro. (wstrzymajcie sie od komentarzy "pojutrze" xD)

Opublikowano

Na Twoim miejscu zrobiłbym szybki reset i pewnie nie tylko ja sie z tym zgodze ;) jeśli chcesz mieć 100 graczy to rób restart

Opublikowano

Druga szansa dla Pandy, bo widać, że się chłopaki starają i im zależy.

Oby jak najwięcej osób wyszło z takiego założenia, jak ja ;)

EDIT:

Czekamy na to obiecane 500 creditow! :P

Opublikowano

Druga szansa dla Pandy, bo widać, że się chłopaki starają i im zależy.

Oby jak najwięcej osób wyszło z takiego założenia, jak ja ;)

EDIT:

Czekamy na to obiecane 500 creditow! :P

Staramy sie zeby dla was bylo jak najlepiej :D

PS. Credyty dodalem 5 min temu ;)

Opublikowano

Najlepiej by było zrobić nowy start w sobote i do soboty dopracować serwer jak należy np nagrody za GR ktoś wmeczy 50 rr zeby dostać 10 chaosów przy takim dropie jeweli to sie mija z celem zmienić troche config zmniejszyć troche expa albo pkt za res zmniejszyc a zwiekszyć max rr do np 80 bo party z EE nie robiło różnicy przy wyższym rr kazdy expil sam i caly serwer afk na nowym starcie napewno bym wrocil 

pozdrawiam i powodzenia

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...