Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz jaki wybrać serwer?

Malutki3286

Jaki serwer wybrać ?  

351 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wybierz serwer:

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dodalbym tez vesteris bo sporo osob jest :)

a usunal santerie bo przed 12 bylo 120 osbo :D

Komputer: z NASA.

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dodalbym tez vesteris bo sporo osob jest :)

a usunal santerie bo przed 12 bylo 120 osbo :D

Co do santerii to od dawna mam zamiar ją usunąć.

Dodany serwer: Vesteris.

Opublikowano

Wracajac do tematu, wprost, nie widze przyszłości projektu, gdzie za..m sam, a reszta Teamu robi sobie dziwne rzeczy na lewo, przez co dostaje hejt na morde.

azprime napisal to na forum santerii :D

takze tego ;)

Komputer: z NASA.

Opublikowano

Polecam serwer Tevia.pl. :) Liczba graczy od startu stale rośnie, na dzień dzisiejszy było ok. 1k online! :)

Opublikowano

Spójrz na iMetin, ile ten serwer ma lat? Nadal utrzymuje się tam spora liczba graczy.

S1 trzyma się całkiem nieźle, ale jeśli chodzi o s2, która wystartuje niedługo mam spore wątpliwości..

Widziałem właśnie ilu sympatyków ma ten serwer.

Serwer drugi na,którym jest maxymalnie 1000 osób na starcie.

Za miesiąc by było na nim tych osob z 200,a 2godziny po starcie gracz już było 800.

Został zamknięty w ciągu 12h działania,będą go modernizować.Nie będziecie mieć więcej osób nie przejmujcie się.

Pierwszą rzeczą jeśli ta administracja,chce coś zrobić z serwerem jest powołanie moderatorów,administratorow nie powiązanych z nim.

Chciałem się zapytać,czy jest jakiś serwer na.którym imbecyl,który się nazywa moderatorem dostaje po 30 tysięcy sm za wykonywaną pracę na miesiąc? 

Oni się sami osmieszają,nie umiejętnoscią zrobienia niczego.

Przecież wszyscy wiemy,że technicy z mpc forum muszą im we wszystkim pomagać,bo sami są tak ogarnięci jak szczypiorek na wiosne.

Mają dwie lewe ręcę i czy to będzie s1 czy s2 to nie ma większej róznicy.

Nie polecam stanowczo serwera iMetin,ale polecam zagrać na Terios i niedługo wychodzacym Laneris s2,będzie zabawa  :P

Opublikowano

­

Co do santerii to od dawna mam zamiar ją usunąć.

Dodany serwer: Vesteris.

Santeria jest już offline, można usunąć. Azprime nie bierz się więcej za serwery c:

Dodaj Invorię s1 rework, startuje 31 lipca.

tenor.gif

Opublikowano

A ja polecę od siebię serwer Verdea, bardzo grywalny i przyjemny serwer, zapraszam wszystkich chętnych do wspólnej gry :)

2d0ns76.jpg

A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych przez tych, którzy nie słyszeli muzyki.

— Friedrich Nietzsche

Opublikowano

Widziałem właśnie ilu sympatyków ma ten serwer.

Serwer drugi na,którym jest maxymalnie 1000 osób na starcie.

Za miesiąc by było na nim tych osob z 200,a 2godziny po starcie gracz już było 800.

Został zamknięty w ciągu 12h działania,będą go modernizować.Nie będziecie mieć więcej osób nie przejmujcie się.

Pierwszą rzeczą jeśli ta administracja,chce coś zrobić z serwerem jest powołanie moderatorów,administratorow nie powiązanych z nim.

Chciałem się zapytać,czy jest jakiś serwer na.którym imbecyl,który się nazywa moderatorem dostaje po 30 tysięcy sm za wykonywaną pracę na miesiąc? 

Oni się sami osmieszają,nie umiejętnoscią zrobienia niczego.

Przecież wszyscy wiemy,że technicy z mpc forum muszą im we wszystkim pomagać,bo sami są tak ogarnięci jak szczypiorek na wiosne.

Mają dwie lewe ręcę i czy to będzie s1 czy s2 to nie ma większej róznicy.

Nie polecam stanowczo serwera iMetin,ale polecam zagrać na Terios i niedługo wychodzacym Laneris s2,będzie zabawa  :P

iMetin to najlepiej dopracowany serwer.. sory ale za coś profesjonalnego i dobrze wykonanego trzeba dobrze zapłacić, reszta serwerów jest u mnie grubo na drugim miejscu.. większość serwerów ciągle pada.. po prostu nie da się czasami patrzeć na tą manipulacje 15 latków.

­

r3ePj8E.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...