Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz jaki wybrać serwer?

Malutki3286

Jaki serwer wybrać ?  

351 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wybierz serwer:

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja nadal nie wiem gdzie zagrac nudza mnie te serwery z milionami nowosci i bugow ;/

Na Terios i Arianea bugów nie ma, ale na Terios dziennie jest 3,2k graczy i czasami logowanie pada. No ale nie można mieć wszystkiego :P

Opublikowano

Terios ma obecnie DDoSy, ale wydaje mi sie że administracja to ogarnie, trzeba czekać.

Dokładnie z innych serwerów gracze uciekają albo robią nowe serwery i boją się, że to bd niewypał bo na Terios jest dziennie 3,2k graczy to czas zacząć atakować, normalka  xD

Opublikowano

Moze mi ktos polecic jakis dobry serwer hard z duza iloscia graczy? Terios mnie nudzi bo jest za latwy.

Opublikowano

Moze mi ktos polecic jakis dobry serwer hard z duza iloscia graczy? Terios mnie nudzi bo jest za latwy.

Hard z dużą ilością graczy raczej nie znajdziesz. Aktualnie ciężko znaleźć serwer gdzie jest sporo graczy tak jak wyżej napisałem te 2 serwery aktualnie mają sporo graczy a cała reszta waha się po między 300/400 online.

Opublikowano

malutki3286 co ty kuzwa z tym terios - placa ci za te gadanie i naklanianie graczy do gry?

terios teraz zrobil wielki bum jak invoria s2 podczas reklamy wallandera - jutjuber przestal nagrywac ludzie poszli z nim na inny serwer...

santeria to samo teraz po machlojkach 300 osob.

Komputer: z NASA.

Opublikowano

malutki3286 co ty kuzwa z tym terios - placa ci za te gadanie i naklanianie graczy do gry?

terios teraz zrobil wielki bum jak invoria s2 podczas reklamy wallandera - jutjuber przestal nagrywac ludzie poszli z nim na inny serwer...

santeria to samo teraz po machlojkach 300 osob.

Co ja z tym Terios? Bo jak na razie nie ma konkurencji znajdź mi 2 taki serwer gdzie dziennie ilość graczy przekracza 3.000 - nie ma.

Opublikowano

Arianea to słaby serwer ten exp 0,01 z moba porażka polecam jak najbardziej terios.pl gra tam najwięcej ludzi serwer jest ogarnięty gra się przyjemnie.

Opublikowano

Co do Arianei to średnio ludzi ostatnio jest ze 150 mniej. Arianea jest (była) bardzo fajna, od samego startu grałem i widziałem jak się poprawia jakość gry. Jednak po wbiciu 190 levela mi się znudziło. Na 7 kanałów po 2 bossy przy potrzebie setek ulepek lecących z nich na jednego bossa jest 7 chętnych. W tym miejscu się pożegnałem, bo ja dziękuję za Easy gdzie eq na max lv będę robił i robił i jeszcze do tego czekał aż mi lootnie ulepka i nikt jej nie podprowadzi. Co do Teriosa to znudził mi się po wbiciu 35 levela więc nie za bardzo rozumiem jego fenomen :)

Opublikowano

Mogłeś zrobić screany miast z reszty serwerów.Inne serwery są opuszczone,a jeszcze niekóre z nich robią serwer "s2",żeby sobe nieudany i nie myślący team sam grał.Z tej ankiety osobiscie wybieram serwer Terios.

Niedługo startuje serwer Tantical,jestem ciekawy ile tam osób zagra,ja osobiście go sprawdze  :P

Opublikowano

Mogłeś zrobić screany miast z reszty serwerów.Inne serwery są opuszczone,a jeszcze niekóre z nich robią serwer "s2",żeby sobe nieudany i nie myślący team sam grał.Z tej ankiety osobiscie wybieram serwer Terios.

Niedługo startuje serwer Tantical,jestem ciekawy ile tam osób zagra,ja osobiście go sprawdze  :P

Screany z miast dałem z najbardziej popularnych serwerów, cała reszta serwerów wygląda jak Arianea (ok.500 graczy) lub Santeria (ok. 200 graczy) lub mniej.

_______

Aktualnie to jest tylko 1 pewny serwer który postoi dość długo: Terios.

Cała reszta to serwery tygodniowe albo miesięczne to samo się tyczy nowych serwerów które powstają chyba, że jakiś serwer osiągnie podobny sukces co Terios, ale nowe serwery na 99% skończą jak Santeria.

Opublikowano

Argentus na zawsze w moim sercu.Najlepszy serwer, ogarnięty właściciel.Polecam.

Aktualnie najlepszy serwer to Terios, popiera to 3k+ graczy  ;)

Opublikowano

Widać jak dużym poparciem cieszy się serwer "iMetin"

Serwer,który był pewny siebie.Administracja mogła banować osoby,mogła wyczyniać cuda i pozostawało im dużo graczy.

Do ankiety niedługo proszę Cię,żebyś dodał ich serwer "iMetin s2"

Ja odradzam grać na tym serwerze,najpierw koledzy niech poszukają moderatorów i administratorów się zajmujących nim bo obecni się powinni zająć czymś innym.

Jak to kolega dobrze określił na innych serwerach (na których nie zrobił screana) gra 200-300 osób.

Dlatego jeżeli szukasz serwera na teraz nie wybieraj serwerów,które nie potrafią zadbać o gracza.

Wybierz serwer jeden z tych najwyzej ocenianych,dla którego gracz jest najważniejszy  ;)

Opublikowano

Widać jak dużym poparciem cieszy się serwer "iMetin"

Serwer,który był pewny siebie.Administracja mogła banować osoby,mogła wyczyniać cuda i pozostawało im dużo graczy.

Do ankiety niedługo proszę Cię,żebyś dodał ich serwer "iMetin s2"

Ja odradzam grać na tym serwerze,najpierw koledzy niech poszukają moderatorów i administratorów się zajmujących nim bo obecni się powinni zająć czymś innym.

Jak to kolega dobrze określił na innych serwerach (na których nie zrobił screana) gra 200-300 osób.

Dlatego jeżeli szukasz serwera na teraz nie wybieraj serwerów,które nie potrafią zadbać o gracza.

Wybierz serwer jeden z tych najwyzej ocenianych,dla którego gracz jest najważniejszy  ;)

Co do iMetina s2 oczywiście dodam do ankiety, ale ten serwer to będzie druga Santeria  ;)

Opublikowano

Siema polecacie terios? Co wam się najbardziej podoba bo chciałbym popykać po 1roku przerwy na jakimś fajnym serwerze ;]

Opublikowano

Siema polecacie terios? Co wam się najbardziej podoba bo chciałbym popykać po 1roku przerwy na jakimś fajnym serwerze ;]

Nie ma pustki i serwer dość długo postoi, 3k graczy dziennie, administracja jest codziennie interesuje się serwerem. Inne serwery mają po +/- 500 i prawdopodobnie padną po paru tygodniach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...