Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz jaki wybrać serwer?

Malutki3286

Jaki serwer wybrać ?  

351 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wybierz serwer:

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Temat nie potrzebny, chociaż to moja opinia. Nawet jeśli nie mam racji, nie potrafisz dodać wszystkich serwerów. Poza tym, jest już podobny temat - lepiej zorganizowany. 

Opublikowano

Temat nie potrzebny, chociaż to moja opinia. Nawet jeśli nie mam racji, nie potrafisz dodać wszystkich serwerów. Poza tym, jest już podobny temat - lepiej zorganizowany. 

Jeśli chodzi o serwery to dodałem te najbardziej popularne w każdej chwili mogę dodać kolejny jeśli ktoś mnie o to poprosi.

Co do podobnego tematu to nie widziałem go więc dodałem ten.

Opublikowano

Jeśli chodzi o serwery to dodałem te najbardziej popularne w każdej chwili mogę dodać kolejny jeśli ktoś mnie o to poprosi.

Co do podobnego tematu to nie widziałem go więc dodałem ten.

http://www.mpcforum.pl/topic/1257493-nie-wiesz-gdzie-grać-szukasz-serwera-zapytaj-tutaj/

Powinieneś na własną rękę szukać i dodawać serwery, jeśli już zakładasz taki temat w takiej formie, a nie liczyć na pomoc innych.

"najbardziej popularne" - przez takie podejście ciekawe serwery padają. Padają, bo mało o nich wie, a tematy, jak ten, temu nie zaradzą. Traci nie tylko administracja priva, ale i gracze, będąc zmuszonym grać na gównie.

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/1257493-nie-wiesz-gdzie-grać-szukasz-serwera-zapytaj-tutaj/

Powinieneś na własną rękę szukać i dodawać serwery, jeśli już zakładasz taki temat w takiej formie, a nie liczyć na pomoc innych.

"najbardziej popularne" - przez takie podejście ciekawe serwery padają. Padają, bo mało o nich wie, a tematy, jak ten, temu nie zaradzą. Traci nie tylko administracja priva, ale i gracze, będąc zmuszonym grać na gównie.

Co do serwerów nie widzę sensu dodawać takich na których gra +/- 100 graczy widocznie te serwery nie są godne uwagi.

Co do tematu tam jest nawalone postów - brak ankiety nie wiadomo co wybrać.

Ale to jest tylko moje zdanie  ;)

Opublikowano

Jak widać jest jeden dominujący serwer: Terios.

Oto screeny z miast serwera.

[Jinno]

Terios:

iWHNuvp.jpg

[shinsoo]

Terios:

mkwpPdm.jpg

Średnia ilość graczy dziennie:

1.Terios 3.200

Ostatnia aktualizacja: 13.07.2015

Jeśli masz informacje, że jakiś serwer w ankiecie już upadł proszę o kontakt, to samo się tyczy nowych serwerów.

Opublikowano

Brakuje

ProMT2,

GMMT2,

PandoraMT2,

DragonMT2,

ElitaMT2

Ale zapraszamy na VirtualMT2 jakby coś :)

VirtualMT2 zawsze i wszędzie

201281423940000945952.png

Opublikowano

Akseria2! :D

Nie ma takiego serwera.

Brakuje

ProMT2,

GMMT2,

PandoraMT2,

DragonMT2,

ElitaMT2

Ale zapraszamy na VirtualMT2 jakby coś :)

ProMT2 OFF
GMMT2 nie widzę sensu dodania do ankiety
PandoraMT2 OFF
DragonMT2 jak 2
ElitaMT2 jak 2
Opublikowano

Wedug mnie Terios.pl jest godny uwagi ze względu na to, że aktualizacje są częste, a codziennie gra tam od 2500 - 3100 graczy online. Maszyna mniej laguje niż na Arianei, a jest więcej graczy. Ma najmniej głosów tylko dlatego, gdyż za późno dodano do ankiety i ludzie wybrali co innego, a zmieniać im się nie chce. (To tylko moje zdanie).

Opublikowano

Wedug mnie Terios.pl jest godny uwagi ze względu na to, że aktualizacje są częste, a codziennie gra tam od 2500 - 3100 graczy online. Maszyna mniej laguje niż na Arianei, a jest więcej graczy. Ma najmniej głosów tylko dlatego, gdyż za późno dodano do ankiety i ludzie wybrali co innego, a zmieniać im się nie chce. (To tylko moje zdanie).

Terios właśnie mi się instaluje, wejdę do dodam screny z miast  ;)

___

Kurw... jaki tłok  xD

iWHNuvp.jpg

Opublikowano

arianea najlepsza tylko administracja troche olewa serwer :/ wbijając 200 lvl i robiąc eq klasowe i full serwer zaczyna się nudzić :D

---------------------------------------------------------------
Na arianei miałbyś update wprowadzający większy level + nowy set eq, update miałbyć 27.07.2015, lecz do teraz go nie ma.

Opublikowano

arianea najlepsza tylko administracja troche olewa serwer :/ wbijając 200 lvl i robiąc eq klasowe i full serwer zaczyna się nudzić :D

---------------------------------------------------------------

Na arianei miałbyś update wprowadzający większy level + nowy set eq, update miałbyć 27.07.2015, lecz do teraz go nie ma.

Chyba 27.06.2015  xD

Opublikowano

Zagłosowałem na Teriosa, polecam bo serwer jest świetny oraz administracja jest również ogarnięta :) Myślę że na dzień dzisiejszy jest to najlepszy wybór.

Opublikowano

­

Arianea ostro prowadzi. 

Tak ostro, że 4 głosy więcej od Teriosa i 5 od Santerii. No faktycznie. A ten serwer i tak skończy tak samo jak pangea.

Na Santerii ostatnio koło 12 było 1k online, więc nie wiem skąd Ci się wzięło średnio 600, ale ok.

A co do Teriosa to się wolę nie wypowiadać :rolleyes:

tenor.gif

Opublikowano

Dawno nie grałem w metina, jaki serwer jest teraz na Topie, jeśli chodzi o Easy?

Jak masz dobrego neta to wbijaj na Teriosa, jak nie to Arianea.

­

Tak ostro, że 4 głosy więcej od Teriosa i 5 od Santerii. No faktycznie. A ten serwer i tak skończy tak samo jak pangea.

Na Santerii ostatnio koło 12 było 1k online, więc nie wiem skąd Ci się wzięło średnio 600, ale ok.

A co do Teriosa to się wolę nie wypowiadać :rolleyes:

Co do prowadzenia to prowadziła 15 głosami.Raczej nie padnie bo za pare dni jest mega update i ściągnie to graczy.

Na santerii jest średnio 600 graczy, ten licznik co tam mają to jest tak podkręcony, że szkoda gadać pisze, że 1k a w m1 jinno jest +/- 100 graczy a w m1 shinsoo nikogo albo 2/3 graczy.

Co do Teriosa to jest to b. dobrze dopracowany serwer graczy jest mnóstwo ale jeśli ktoś ma słabego neta to nie polecam. ;)  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...