Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skrypt] Udostępnienie skryptu na klany! Wersje.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Konam xD Tu nie chodzi o umiejętność pisania tylko o kulturę, a ty na siłę zmieniasz temat. xD xD xD Bronisz swojego kolegę który jedyne to potrafi to napisać "skrypty to gówno". Moim zdaniem jest to żałosne.

Trudno wejsc w profil, zobaczyc projekty, c'nie?

Meh... Ulatwie Ci zadanie - https://github.com/Thefilippop1PL

btw. Kolega mozna nazwac osobe ktora sie chociaz troszke zna

ale filippopa wyzywać od pseudo-programistów?

­

pls, bo sie zarumienie xD

Mały, durny człowieczku wyjdź i nie wracaj do tego tematu.

Te twoje qEssentials.. zacznijmy od tego że jest to jedno wielkie, niekompatybilne, zbugowane gówno.

Dalej... jak tam twój serwerek SkyBlock? Nie wypalił, co?  ;)

Jutro gimbaza musisz wstać, idź się poucz jeszcze na pszyre czy coś.

Temat:

Dzisiaj potaram się wam wrzucić drugą wersję.

wymienisz chociaz 1 bug w qessentials albo jakis blad w kodzie? A nie, nie wymienisz bledu w kodzie bo to nie sa podstawy angielskiego

Moim zdaniem możliwość rejestracji na forum powinna być dostępna po pokazaniu świadectwa z podstawówki.

Krytykujecie autora, ale przynajmniej się postarał. Oczywiście pseudo-programiści muszą słać w jego stronę masę hejtu aby konkurencja im przypadkiem nie wyrosła. Fakt, faktem mógł zrobić plugin, bo skrypty są słabe, ale nie są gównem jak iloraz inteligencji niektórych użytkowników wyżej. Pozdrawiam (niektórych).

Oczywiście pseudo-programiści

O kim teraz mowimy?

O Tobie czy jak? Nie znasz ani ciut ciut javy, a mowisz, ze ktos jest pseudo programista.

@antyblezur (bo zaraz tu wjedzie swoim nowym samochodzikiem)

skrypt fajny, kiedy apdejt?

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak. Ten Jasno niebieski kolor zupełnie nie pasuje zacznij moze od tego. Pomysł fajny ale nie sadze czy bym chcial miec to na moim serwerze.

l2p4ezy0kz77.png
Opublikowano

Piszecie, że skrypty ciągną dużo ramu... Może poznacie podstawy skript i w tedy zmienicie swój pogląd. Można wszystko w configu dać a zmienne zaczynać od _ co sprawi, że istnieje tylko do końca eventu. W tedy można o wiele zmniejszyć lagi***. Więc kieruje to do autora sk - zrób config, a do innych hejterów (czytać to co napisałem)

Opublikowano

Piszecie, że skrypty ciągną dużo ramu... Może poznacie podstawy skript i w tedy zmienicie swój pogląd. Można wszystko w configu dać a zmienne zaczynać od _ co sprawi, że istnieje tylko do końca eventu. W tedy można o wiele zmniejszyć lagi***. Więc kieruje to do autora sk - zrób config, a do innych hejterów (czytać to co napisałem)

1. Bo ciągną dużo ramu, a co najważniejsze - procesora.

2. Nie muszę znać podstaw skript, bo to jest, tak Szaki, gówno.

3. Ta, w tym spierdolonym po całej linii configu w skript xD Tam chyba listy nawet nie da się zrobić. 

4. Nie można zmniejszyć lagów, bo skrypt jest jednowątkowy, zawsze przy większych projektach będą lagi, i koniec.

ps: nie jesteśmy hejterami, tylko zwalczamy plagę gówno-skryptów na forum.

@antymarekpl1 :D

Niestety, ciągnie to zbyt wiele ramu i procesora dlatego nie można go użyć :c

Napisz może plugin ok? Ale oceniam go na 2/10, patrz, skraca się, 1/5 :D

­

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano

Hahah śmieszne... Na skript postawiłem stronę-dodatek websk, mam 3minigry naradzie bez configa i dodatkowe sk na jakieś ulepszenia... 600mb i prawie nic procka. Sk fajny więc

Opublikowano

Hahah śmieszne... Na skript postawiłem stronę-dodatek websk, mam 3minigry naradzie bez configa i dodatkowe sk na jakieś ulepszenia... 600mb i prawie nic procka. Sk fajny więc

600 mb XDDDD

@TheMolkaPL. arcade na mc 1.7 (w 1.8 200mb) mozna bylo odpalic na 100 mb przy 2-4 osobach spokojnie

A co do procka, to odpal timingi i jakies odczyty do "bazy danych" i zapisy, powodzenia

Opublikowano

Jprdl jak dzieci "muszę hejtować skript bo mi nikt pluginów nie kupi"

Aż płakać się chce z tej twojej nędzy

Żal za dupę chyto że ktoś wymyślił skript bo teraz każdy może ZA DARMO mieć to co chciał i nie musi się prosić takiego niewychowanego ****** jak wy ;)

Teraz wystarczy wejść na forum i w 10minut mam to co chcę

1. Nie muszę nic instalować na komputerze

2. Nie potrzebuję znajomości bukkit API

3. Nie potrzebuję pobierać 3różnych programów żeby wgl zacząć pisać\

4. W najprostszy sposób mogę zmienić treść i zadanie sk nie to co PL dekompilacja zmiana i ponowna kompilacja.

5. Łatwo mogę sprawdzić czy ktoś nie dodał do skryptu backdoora nie to co w PL że trzeba cały rozbierać

6. Skrypt może napisać każdy i ch*j

7. Nie muszę się męczyć z Eclipse i tego typu gównem

8. I tu Cię zdziwię do powiedzenia "skrypt zapisuje do 1 pliku" nie zapisuje komenda WF zapisuje do pliku który ja powiem i nie muszę mieć wszystkiego w 1 :*

To jest do ch**a temat SKRYPT jak ku**a czytać nie umiesz to się naucz a nie wchodzisz spamować jaki to skrypt jest zły.

Tylko tutaj takie coś jest craft**** nie ma tego problemu widząc skrypt nawet osoby które piszą w JAVIE znają skrypt i są momenty kiedy ich używają.
Tak więc jak nie pasują skrypty to ich nie komentuj i spadaj z tematu ;*

Co do skryptu, zastosowałbym u siebie bo mam czat w sk ale mam już trochę zmiennych których nie chce mi się eksportować do innego pliku :D

Ale skrypt dobry, nie jest to badziewna rzecz ;)

TEMAT

Opublikowano

Jprdl jak dzieci "muszę hejtować skript bo mi nikt pluginów nie kupi"

Aż płakać się chce z tej twojej nędzy

Żal za dupę chyto że ktoś wymyślił skript bo teraz każdy może ZA DARMO mieć to co chciał i nie musi się prosić takiego niewychowanego ****** jak wy ;)

Teraz wystarczy wejść na forum i w 10minut mam to co chcę

1. Nie muszę nic instalować na komputerze

2. Nie potrzebuję znajomości bukkit API

3. Nie potrzebuję pobierać 3różnych programów żeby wgl zacząć pisać\

4. W najprostszy sposób mogę zmienić treść i zadanie sk nie to co PL dekompilacja zmiana i ponowna kompilacja.

5. Łatwo mogę sprawdzić czy ktoś nie dodał do skryptu backdoora nie to co w PL że trzeba cały rozbierać

6. Skrypt może napisać każdy i ch*j

7. Nie muszę się męczyć z Eclipse i tego typu gównem

8. I tu Cię zdziwię do powiedzenia "skrypt zapisuje do 1 pliku" nie zapisuje komenda WF zapisuje do pliku który ja powiem i nie muszę mieć wszystkiego w 1 :*

To jest do ch**a temat SKRYPT jak ku**a czytać nie umiesz to się naucz a nie wchodzisz spamować jaki to skrypt jest zły.

Tylko tutaj takie coś jest craft**** nie ma tego problemu widząc skrypt nawet osoby które piszą w JAVIE znają skrypt i są momenty kiedy ich używają.

Tak więc jak nie pasują skrypty to ich nie komentuj i spadaj z tematu ;*

Co do skryptu, zastosowałbym u siebie bo mam czat w sk ale mam już trochę zmiennych których nie chce mi się eksportować do innego pliku :D

Ale skrypt dobry, nie jest to badziewna rzecz ;)

Nie no spoko, używaj dalej tego jednowątkowego gówna i miej wysokie timingi, c**j mnie to obchodzi, tylko potem nie płacz że masz lagi na serwerze.

Szczerze? To tak jakbyś używał windows 1 bo z siódemki nie umiesz korzystać :D

@antyblezur

Kiedy update? i czy zmienisz parę rzeczy? pisz na pw

­

Opublikowano

Za takie posty powinny lecieć warny i nie patrzeć na głupi dodatek @anty @Blezur jedyny który jako tako trzyma się zasad które obowiązują w dziale i powinien dawać warny nawet za takie posty ...

Czy ktoś narzeka na skrypty ???

Nie słyszałem, ktoś chce zmienić pl na sk albo i odwrotnie, spoko MY osoby które piszą w skript nie robimy gównoburzy jak WY.

Ktoś zmienia sk na pl to piszemy kto może to zrobić (i na pewno nie są to osoby podobne do was tylko z wysoką kulturą :*) i koniec

Ale ktoś chce skrypt który działa jak plugin to od razu jak małpy w klatce wybuchacie i jedziecie na całość że będą lagi

Skoro chce zmienić to niech zmienia i koniec tematu gówno Ci do tego czy serwer mu to zlaguje czy nie, nie twój serwer i nie twoja sprawa tylko wam żal dupska ściska bo nie zarobicie na pluginach :* i tutaj jest sedno sprawy :* że coraz więcej osób szuka DARMOWEGO skryptu niż PLUGINU za który zapłaci

Na na złość wam będę udostępniał coraz więcej skryptów niech was biała gorączka zaleje :*

TEMAT

Opublikowano

Za takie posty powinny lecieć warny i nie patrzeć na głupi dodatek @anty @Blezur jedyny który jako tako trzyma się zasad które obowiązują w dziale i powinien dawać warny nawet za takie posty ...

Nie słyszałem, ktoś chce zmienić pl na sk albo i odwrotnie, spoko MY osoby które piszą w skript nie robimy g****oburzy jak WY.

Ktoś zmienia sk na pl to piszemy kto może to zrobić (i na pewno nie są to osoby podobne do was tylko z wysoką kulturą :*) i koniec

Ale ktoś chce skrypt który działa jak plugin to od razu jak małpy w klatce wybuchacie i jedziecie na całość że będą lagi

Skoro chce zmienić to niech zmienia i koniec tematu g****o Ci do tego czy serwer mu to zlaguje czy nie, nie twój serwer i nie twoja sprawa tylko wam żal dupska ściska bo nie zarobicie na pluginach :* i tutaj jest sedno sprawy :* że coraz więcej osób szuka DARMOWEGO skryptu niż PLUGINU za który zapłaci

Na na złość wam będę udostępniał coraz więcej skryptów niech was biała gorączka zaleje :*

Jeżeli chodzi o mnie to nie wykonuje żadnych pluginów czy czegokolwiek na zamówienie. Nie lece na hajs, robię to dla przyjemności. @AdamGrzegorz chyba też nie robi zamówień :)

g****o Ci do tego czy serwer mu to zlaguje czy nie, nie twój serwer

Tu się mylisz. Wszelkie software jaki tworzę chcę aby był najlepszy. Najwygodniejszy w użytkowaniu, konfigurowaniu, optymalnie i oczywiście z przejrzystym kodem.

@antyBlezur fajny skrypt leci + dodaj mozliwosc rozszerzania ilosci graczy

#AntyBlezur

Opublikowano

Nie słyszałem, ktoś chce zmienić pl na sk albo i odwrotnie, spoko MY osoby które piszą w skript nie robimy gównoburzy jak WY.

Skoro chce zmienić to niech zmienia i koniec tematu gówno Ci do tego czy serwer mu to zlaguje czy nie, nie twój serwer i nie twoja sprawa tylko wam żal dupska ściska bo nie zarobicie na pluginach :* i tutaj jest sedno sprawy :* że coraz więcej osób szuka DARMOWEGO skryptu niż PLUGINU za który zapłaci

Na poczatku chciałbym zaznaczyć, że mam z twojego postu taką bekę, jakiej nigdy nie miałem, dzięki!

A teraz przejdź do czytania MOICH argumentów :D

Więc tak drogi kolego,

1. Nie słyszałeś? No, jak się siedzi na skript.pl całymi dniami to tak bywa.

2. "... nie robimy gównoburzy jak WY" tzn? Uważasz że osoby które piszą wydajne i wielowątkowe pluginy robią... gównoburze, a wy pisząc w swoich jebanych jednowątkowych gównach robicie cudy niewidy? Trzymajcie mnie bo zaraz pękne ze śmiechu xD

3. "skrypt który działa jak plugin" no chyba k***a nie. Jak się nie znasz na pluginach, wielowątkowości i optymalizacji to nie gadaj bzdur.

4. Jedziemy na całość... bo będą k***a lagi. Tak trudno zobaczyć jebane timingi?

5. "żal wam dupe ściska bo nie zarobimy na pluginach" i tak nie robię pluginów na zamówienie (chyba że dla kolegi, ale nigdy za hajs itp.). Tak czy siak, rozsądne osoby nie będą używały skryptów, tylko wolą kupić, lub nawet pobrać za darmo jakiś plugin. :)

6. "gówno ci do tego czy serwer mu zlaguje czy nie" Tak jak @TheMolkaPL. (z ust mi to wyjąłeś)

7. "na złość wam będę..." what? xD "udostępniał więcej skryptów" spoko :D mnie to nie rusza.

ps: "my osoby które piszemy w skript..." Kurcze, to jakiś nowy język programowania powstał? Nie "piszemy w skript" tylko "piszemy w zjebanym parserze zamieniającym dany ciąg znaków na javę." ... xD

@antyflame

Kiedy ten update? i kiedy zrobisz plugin? już nie mogę się doczekać :D

­

Opublikowano

mhmh

A potem zadzwonil budzik.

@antyPanZczerwonymMitsubishiNaAwatarze

Dodaj cuboidy i kiedy update?

Opublikowano

Została dodana wersja 2.0

PS. Jeśli ktoś (moderator) nie ogarnie tego pseudo programisty AdamaGrzegorza i tego drugiego (bo są zerem i zaraz będą podawali mi argumenty z przedszkola... tak, tak napiszcie mi.. odegrajcie się byki, to się źle skończy)

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

PS. Jeśli ktoś (moderator) nie ogarnie tego pseudo programisty AdamaGrzegorza i tego drugiego (bo są zerem i zaraz będą podawali mi argumenty z przedszkola... tak, tak napiszcie mi.. odegrajcie się byki, to się źle skończy)

Hm, dlaczego uważasz że jestem pseudo-programistą? Czekam na twój argument na pw, jak nie napiszesz, to po prostu jesteś nikim który wyzywa osoby bez poważnych argumentów. :)

@topic

Czemu jak wchodzę na download to mam tekst? czekam na jakąś odpowiedź. I kiedy update? Może dodasz te /efekt co ci mówiłem?:D

­

Opublikowano

Hm, dlaczego uważasz że jestem pseudo-programistą? Czekam na twój argument na pw, jak nie napiszesz, to po prostu jesteś nikim który wyzywa osoby bez poważnych argumentów. :)

@topic

Czemu jak wchodzę na download to mam tekst? czekam na jakąś odpowiedź. I kiedy update? Może dodasz te /efekt co ci mówiłem? :D

­

Kolego jesteś kur.wa nikim xddd co sie czepiasz

temat:

bardzo fajny skrypt, udoskonalaj go

Opublikowano

Kolego jesteś kur.wa nikim xddd co sie czepiasz

temat:

bardzo fajny skrypt, udoskonalaj go

Może napiszesz swój argument dlaczego tak uważasz? Nie pozwolę obrażać siebie, gdy dana osoba nie napisze mi argumentów DLACZEGO jestem tym "kur.wa nikim". 

ps: Ja, jak mówiłem że jest gównem i zerem, to podkreślałem swe argumenty, Wy widzę jesteście takimi samymi ludźmi jak wszystkie inne gimby - pojechać po kimś, c**j że jest zajebistym w <czymś> :) Taka logika idiotów.

@topic

No fajny skrypt, fajny, tylko czemu taka kolorystyka? zmień ją może.

­

Opublikowano

@AdamGrzegorz

Spierdalaj. Ten gość (@MrPatrikson) przez całą swoją karierę programistyczną napisał więcej lepszych pluginów niż ty i wszyscy twoi ludzie razem wzięci do potęgi drugiej. QEssentials to typowe gówno i śmiec na tym forum.

A juzwidac ze jestes typowa polska j****a cebula, obejrzyj sobie kogos takiego jak hmm testoviron na youtube to nabierzesz k***a pokory i szacunku do lepszych.

:)

Opublikowano

@AdamGrzegorz

Spierdalaj. Ten gość (@MrPatrikson) przez całą swoją karierę programistyczną napisał więcej lepszych pluginów niż ty i wszyscy twoi ludzie razem wzięci do potęgi drugiej. QEssentials to typowe gówno i śmiec na tym forum.

A juzwidac ze jestes typowa polska j****a cebula, obejrzyj sobie kogos takiego jak hmm testoviron na youtube to nabierzesz k***a pokory i szacunku do lepszych.

:)

Hmm, kolejny typ, co wyzywa bez argumentów.

Po 1. Jakich pluginów? Ja na razie widzę tylko skrypty i inny szajs u niego. 

Po 2. qEssentials typowe gówno... bo? Proszę argumenty kolego, nie będę słuchał takich wypowiedzi bez stosownych powodów :)

Po 3. Nie obrażaj, bo mnie to już w*****a, czemu te MPC ciągle każdego obraża, bez jakichkolwiek powodów! Testovirona oglądałem, jebie mnie ten gość.

coraz więcej motywów by wyjechać z kraju po 18'ce

ps: gdyby qess to był "typowe gówno i śmieć" to nie miał by prawie 15,000 wyświetleń i 700 postów z czego 3/4 pozytywnych :)

@antyblezur

Nie ma k***a antyblezura, gość mnie wyzywał, to muszę mu odpowiedzieć.

­

Opublikowano

Takie tematy powinny od razu dawać nie 2/4 pkt tylko po 10 to od razu by się skończyło wyzywanie.

I nie powinni patrzeć na te głupie @anty @Blezur które i tak nic do tematu nie wnosi

Zasada regulaminu mówi że posty które NIC nie wnoszą do tematu zostaną ukarane, w 90% @antyBlezur nic nie wnosi tylko spamujesz i powinny lecieć pkt + mogliby je zwiększyć do 10, szybciej porządek by był.

Albo porządne bany dawać od razu by czyściej by było w temacie a nie spamujecie ....

@topic

Pomysła mam, możesz dodać także jakieś systemu wojen?

Typu wrogo nastawieni, pokojowo neutralni itd

Wrogo - mogą atakować każdego

Neutralni - atakują tylko wrogo nastawionych

Pokojowo - nie atakują nikogo

TEMAT

Opublikowano

"argumenty z przedszkola" no tak, po co komus optymalizacja?

@AdamGrzegorz

Spierdalaj. Ten gość (@MrPatrikson) przez całą swoją karierę programistyczną napisał więcej lepszych pluginów niż ty i wszyscy twoi ludzie razem wzięci do potęgi drugiej

ta, 2 razy wiecej? W kod balbym sie zajrzec, bo nie chce wymiotowac :<

to jest tylko jeden projekt
 (@TheMolkaPL. )
6fz88q.jpg

@antyblezur

co mam zrobic z tym kodem? gdzie mam go wrzucic?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...