Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] TroyaMT2.pl

Sasori®

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pograłem i potestowałem trochę i powiem szczerze, że to po prostu zlepka z różnych forów. Ani to metin ani to jakiś inny mmorpg, po prostu kupa. Grafika nie zachwyca, gui także. Brak balansu postaci w pvp i masa bugów

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pograłem i potestowałem trochę i powiem szczerze, że to po prostu zlepka z różnych forów. Ani to metin ani to jakiś inny mmorpg, po prostu kupa. Grafika nie zachwyca, gui także. Brak balansu postaci w pvp i masa bugów

popieram  tez sie troche rozczarowalem

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Masa bugów  bo  piersiec tp w eq byl wyalczony i nie tepal tam gdzie chcial pisalem 10 milionow razy ze  questy pisze pozatym jest to juz naprawione ;D

Jesli chodzi o inne mapy to tez 

teraz fabule pisze  ktora na dzis powinna byc gotowa

Bedzie jakas wieksza reklama serwera?

bedzie reklama  od duzej ilosci youtuberow oraz nasze speciały ;) 

Opublikowano

Na serwerze gram od początku bety było kilka bugów które mam nadzieję zostaną naprawione do startu. 

Teraz pvp na serwerze.

PvP jest totalnie bez sensu

- Bodym mając 265 na luda biłem skilami po 20-25k hmm no nie ciekawie. 

- Archerem mając 250 na luda biłem skillami od 70 do nawet 100k.

- Heler to samo co Archer ja mając bodego 86k hp full abs na szamana wachlarze,błyskawice,magie itp to szaman potrafi mnie zdjąć na skilla tak jak wszystkich... 

- Dagger totalnie ssie w pvp mając nim 250 na luda biłem hmm jakieś 10-15k ze skilla no to pozdroo 600 

Hity na serwerze Archerem mam hity nawet 10-15k tyle co Dagger ze skilla. Bodym i Daggerem mam hity 4-6k

Pvp nie wygląda za ciekawie... 

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Razem z Sasorim uwielbiamy całą sagę, więc nie mogło zabraknąć choćby małej wzmianki o niej na serwerze :) A postać by nie wypaliła - inne nie miałyby szans :D

heh też lubie sage wiedzmina. Na serwer wbije tylko ogarne net. wiecie może czemu mam problem wgl z załączeniem strony troyamt2.pl? :)

tutaj ss :X poprostu nie łączy z stroną. podopowiem że na s2.invoria.pl mam to samo. inne strony działają normalnie :X

Jeździć trzeba szybko i bezpiecznie.

Opublikowano

heh też lubie sage wiedzmina. Na serwer wbije tylko ogarne net. wiecie może czemu mam problem wgl z załączeniem strony troyamt2.pl? :)

tutaj ss :X poprostu nie łączy z stroną. podopowiem że na s2.invoria.pl mam to samo. inne strony działają normalnie :X

Mam identyczny problem na operze musisz wejść na innej przeglądarce np Firefox 

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Itemki z IS'u zróbcie na czas nieokreślony, bo na 30dni to lipa trochę :)

kostiumy  i pety w grze sa na 3-7 dni 

a w is na stałe

Opublikowano

Macie już otwartą bete? Bo słyszałam, że dość osób było..;) tak więc życzę powodzenia, osobiście jednak nie zagram, bo brak czasu na te gry gdzie jest monotonność;)

Opublikowano

Macie już otwartą bete? Bo słyszałam, że dość osób było.. ;) tak więc życzę powodzenia, osobiście jednak nie zagram, bo brak czasu na te gry gdzie jest monotonność ;)

Beta jest do dzisiaj

Opublikowano

Serwer troszku przypomina ŚP. Mortyriusza, jednak spora ilość rzeczy została edytowana jak widzę.

No nic, powodzenia :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...