Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eternal-Kingdom.pl [Dedyk] [Hard]

ParadiseMC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znow jest tyle graczy co na poprzedniej wersji ? reklama u yotuberow gdzie maja po 400 + subow to nie reklama 

30331_20_08_10_7_59_30.png

• Odpowiedzi 108
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zablokowaliście tego kick hacka czy mam wam tutorial podesłać jak to zrobić?

gram sobie w jinno a tu bum podchodzi jakiś 1 lvl myślę że mi coś napisał i mnie wywala, a jak się loguje to połowa m1 uciekła:(

mam pytanie numer dwa, jak chcecie sprawdzić kto kickał ludzi? poprzez dziwne znaki na pw? chyba że macie aż tak zajebistego technika który będzie banował pierwsze levele za stanie w m1, proszę o odpowiedź bo nie wiem czy wbijać level shopkowi

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

kojarzę serwer, Persenga w administacji. Z nim były same kłopoty, z Bubexem szło jeszcze pogadać . Serwer niczym nie zachwyca, jedyną mocną stroną dla takich serwerów jest mocna reklama, o której w tym przypadku mało słychać, a niby 3 osoby z administracji są za to odpowiedzialne xD

Opublikowano

kojarzę serwer, Persenga w administacji. Z nim były same kłopoty, z Bubexem szło jeszcze pogadać . Serwer niczym nie zachwyca, jedyną mocną stroną dla takich serwerów jest mocna reklama, o której w tym przypadku mało słychać, a niby 3 osoby z administracji są za to odpowiedzialne xD

Przecież bubbex tu nagrał jeden odcinek, i na tym koniec. xD XD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...