Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eternal-Kingdom.pl [Dedyk] [Hard]

ParadiseMC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma to jak profesjonalne zabezpieczenia Cloud wersja Free, darmowy silnik forum mybb oraz brak reklamy + serwer hard = porażka? 

Chociaż macie + bo w sumie taki syf nawet nikt nie będzie atakował sam padnie

ps: prezentacja najlepsza na forum  xD

• Odpowiedzi 108
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ma to jak profesjonalne zabezpieczenia Cloud wersja Free, darmowy silnik forum mybb oraz brak reklamy + serwer hard = porażka? 

Serwer ma reklame i serwer nie jest serwerem hard tylko medium/hard czytaj prezentacje.

Opublikowano

Nie ważne że claud ważne że działa, w czym ci przeszkadza mybb? jesli lubisz ipb to zapraszam do uzywania, my wybralismy mybb i to juz nasza sprawa.

Co do reklam to na razie jest troche i mam nadzieje ze teraz szybko skoncze kasowac logi, przetestuje pare rzeczy po ich skasowaniu i odpale rejestracje, i jeszcze przed 21:15 dokupie 2.

Co do głównego YouTubera to pojawi się tak szybko jak będzie to tylko możliwe.

Co do padania serwera to serwera to oszczędz sobie postów bo to czy serwer będzie stał jeszcze długie piękne i wesołe wakacje.

Opublikowano

Czym chcecie przyciągnąć graczy ?

U kogo macie reklamą wykupioną ?

Serwer nie padnie po tygodniu ?

20005891622422024071.jpg

Ładowanie trwa...

Opublikowano

Chciałbym zobaczyć kopię dokumentu, na którym widać że kupiliście tą strone od Aleksa. :)

aw skąd tarczę 61?

ps. Nie chcę być takim chujem, więc dam Wam te 30 minut bo idę po fajki. :P

01156920831638570790.png­

Opublikowano

Czym chcecie przyciągnąć graczy ?

U kogo macie reklamą wykupioną ?

Serwer nie padnie po tygodniu ?

Serwer stoi już od 2 miesięcy tylko czasami bez graczy czasami z graczami itd do teraz czyli czasu reaktywacji.

Chciałbym zobaczyć kopię dokumentu, na którym widać że kupiliście tą strone od Aleksa. :)

aw skąd tarczę 61?

ps. Nie chcę być takim chujem, więc dam Wam te 30 minut bo idę po fajki. :P

1. Pokaż mi dokument że masz prawo mnie pytać o kopie dokumentu kupna strony.

2. Możesz sam napisać do Aleksa i spytać czy sprzedał stronę Eternal-Kingdom Paradisowi i Vimto.

3. To pal będziesz żył 30 minut mniej :^^

Opublikowano

Serwer stoi już od 2 miesięcy tylko czasami bez graczy czasami z graczami itd do teraz czyli czasu reaktywacji.

1. Pokaż mi dokument że masz prawo mnie pytać o kopie dokumentu kupna strony.

2. Możesz sam napisać do Aleksa i spytać czy sprzedał stronę Eternal-Kingdom Paradisowi i Vimto.

3. To pal będziesz żył 30 minut mniej :^^

Chcę zobaczyć dowód zakupu strony, z tego co wiem Aleks nie pozwala na edycję stopki strony. 

Druga kwestia, nie mam zamiaru do niego pisać. Ty w zębach powinieneś mi pokazać ów dowód. 

Sam używam tej strony i jestem przekonany, że ją podpierdoliliście. 

­

Opublikowano

Paradise powiedz u kogo macie wykupioną reklame. ( Nie wypisuj mi Youtuberów po 20 subów ). 

U KozakE szaleją napewno będzie 2k online xD XD

Topic. Oczywiście nadal nie polecam ze względu na niedorozwiniętego dzieciaka w teamie (czyt. Perserga)

Opublikowano

Chcę zobaczyć dowód zakupu strony, z tego co wiem Aleks nie pozwala na edycję stopki strony. 

Druga kwestia, nie mam zamiaru do niego pisać. Ty w zębach powinieneś mi pokazać ów dowód. 

Sam używam tej strony i jestem przekonany, że ją podpierdoliliście. 

­

No dobrze ale skoro nie jesteś nikim i ty nie posiadasz żadnego dowodu który zmusza mnie do pokazania swojego w 30minut to musisz niestety troszki poczekać bo nie chce mi się teraz.

No skoro nie masz zamiaru to za szybko go nie zobaczysz, Sorry Psem nie jestem a to jak ciebie wychowują to już nie moja sprawa.

Dlatego że sam ją pod***********? kultury ;)

Wszystko mamy legalnie.

Paradise powiedz u kogo macie wykupioną reklame. ( Nie wypisuj mi Youtuberów po 20 subów ). 

Są ludzie którzy nagrali prezke samą i jest lista youtuberów którzy nagrają serie i już także nagrali zapowiedz do czasu startu pojawi się jeszcze 3 filmiki od youtuberów i może mój Vlog :*

Jeśli chcesz listę zapraszam na PW bo na prawdę nie chce zaraz zbędnych komentarzy od ludzi na cisnieniu. 

Opublikowano

Start już dziś o 21.15 ! serdecznie was zapraszamy na start i ts3.eternal-kingdom.pl aby odbyć ten start z nami administracją i załogą.

Aby odebrać nagrodę z Konkursu SM na FanPagu na Facebooku należy zgłosić się na PW na Fanpagu i podać swój Login oraz zdobyte miejsce.

Rejestracja jest ONLINE, Zapraszamy już teraz do tworzenia kont!

Jeżeli ktoś chce obejrzeć filmik z serwera : https://www.youtube.com/watch?v=BzDjqzP7V-0 zapraszam :)

Opublikowano

No dobrze ale skoro nie jesteś nikim i ty nie posiadasz żadnego dowodu który zmusza mnie do pokazania swojego w 30minut to musisz niestety troszki poczekać bo nie chce mi się teraz.

No skoro nie masz zamiaru to za szybko go nie zobaczysz, Sorry Psem nie jestem a to jak ciebie wychowują to już nie moja sprawa.

Dlatego że sam ją pod***********? kultury ;)

Wszystko mamy legalnie.

Są ludzie którzy nagrali prezke samą i jest lista youtuberów którzy nagrają serie i już także nagrali zapowiedz do czasu startu pojawi się jeszcze 3 filmiki od youtuberów i może mój Vlog :*

Jeśli chcesz listę zapraszam na PW bo na prawdę nie chce zaraz zbędnych komentarzy od ludzi na cisnieniu. 

Chcę u Was zagrać, lecz wydawało mi się, że taką stronę ktoś już miał. Więc chce od Was dowód zakupu, tak dla pewności. Nie chcę ładować gościowi, który podpierdolił stronę kiszeni. 

Druga kwestia nie szczekaj bo nie wiesz z kim tańczysz, możecie w każdej chwili odlecieć.

elo

­

Opublikowano

Chcę u Was zagrać, lecz wydawało mi się, że taką stronę ktoś już miał. Więc chce od Was dowód zakupu, tak dla pewności. Nie chcę ładować gościowi, który podpierdolił stronę kiszeni. 

Druga kwestia nie szczekaj bo nie wiesz z kim tańczysz, możecie w każdej chwili odlecieć.

elo

­

Troche lepiej lecz do tego szczekania i odlatywania to mnie dalej nie przekonuejsz ;) Vimto posiada jakiś dokument on jest on spraw płatniczych ja mu tylko daje zawsze do ręki hajs a on już płaci, tylko w tej chwili jest gdzieś poza miastem, ja mogę ci tylko przedstawić moje np rozmowy z Aleksem na gg lub mpc czy coś :)

dziś pojawią się kolejne reklamy min r3spect jeszcze przed startem który odbędzie się o 21:15 tymczasem zapraszam was do spędzenia czasu z nami na ts3.eternal-kingdom.pl

Pozdro.

Opublikowano

Troche lepiej lecz do tego szczekania i odlatywania to mnie dalej nie przekonuejsz ;) Vimto posiada jakiś dokument on jest on spraw płatniczych ja mu tylko daje zawsze do ręki hajs a on już płaci, tylko w tej chwili jest gdzieś poza miastem, ja mogę ci tylko przedstawić moje np rozmowy z Aleksem na gg lub mpc czy coś :)

dziś pojawią się kolejne reklamy min r3spect jeszcze przed startem który odbędzie się o 21:15 tymczasem zapraszam was do spędzenia czasu z nami na ts3.eternal-kingdom.pl

Pozdro.

R3spect ma już 1 serię, czyli pewnie nagra prezentację, która nie robi żadnej reklamy. Gratulacje za wywalanie pieniędzy w błoto. Lepiej kupić 1 serię, niż 10 zapowiedzi.

tenor.gif

Opublikowano

R3spect ma już 1 serię, czyli pewnie nagra prezentację, która nie robi żadnej reklamy. Gratulacje za wywalanie pieniędzy w błoto. Lepiej kupić 1 serię, niż 10 zapowiedzi.

To co, że ma 1 serie? może mieć 5 i nic z tym nie zrobisz.

Opublikowano

Jak na razie mogę wam powiedzieć że o godzinie 18:00 będzie wiadomo kto będzie głównym youtuberem i nagra serie już po starcie.

Opublikowano

DOkladnie zapowiedzi to gówno ktroej nie przynoszą graczy!

Kto się dowie o serwerze i mu się podoba, gra proste, tak? :^^

A co do głównego youtubera to nie zabraknie go na starcie.

Opublikowano

Dziś dla nocnych marków 22:30 robimy 2 tury OXa + Jutro o godzinie 12:00 włączone będą raty serwera w wysokości 50% na okres 12 Godzin.

Harmonogram Eventów tuż tuż.

Jeden z Głównych YouTuberów: Bubex

START SERWERA 21:15 GORĄCO ZAPRASZAMY!!

Opublikowano

Dobry serwerek, jak najwięcej online.

...................\/...................

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...