Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eternal-Kingdom.pl [Dedyk] [Hard]

ParadiseMC

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 108
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To jak bubbex to i respect czyli antyreklama z idiotami na czele.

Nie wyciągnie wam z gówna serwera - tyle wam powiem.

Tak btw. dlaczego idziecie idiotycznym pomysłem robiąc godzinę po starcie OX, a potem następnego dnia już raty? Nie zachęcicie tym graczy.

Opublikowano

Nie ma to jak główny youtuber mający c***a widzów i robiący reklame z SGM beka :P Nie planuj OX bo nawet tyle serwer nie wytrzyma pozdrawiam :P

Uważaj bo ten twój cloud nie wytrzyma

Opublikowano

To jak bubbex to i respect czyli antyreklama z idiotami na czele.

Nie wyciągnie wam z gówna serwera - tyle wam powiem.

Tak btw. dlaczego idziecie idiotycznym pomysłem robiąc godzinę po starcie OX, a potem następnego dnia już raty? Nie zachęcicie tym graczy.

Pozdrawiam.... tyle mogę powiedzieć osobom które życzą nam niepowodzenia.

Exp Raty bo jest Weekend :) i dajmy się wybawić ludziom.

Opublikowano

Zależy od Twoich umiejętności gry oraz jaką postacią grasz.

Body/WP + buff ;) Tak +- proszę ;D

­

784091427630431250239.png

Opublikowano

z 2h powinieneś się wyrobić do 30 i ogarnąć eq jako takie.

Ok. Dzięki, pewnie zawitam na serwie ;)

­

784091427630431250239.png

Opublikowano

Juz od 1,5 h pobieram paczkę, a mam dopiero 80%. Szacowany czas zakończenia pobierania: 40 minut.

To dość śmieszne, bo paczka waży jedyne 800 mb. A planowałem być pierwszy na starcie - jaka szkoda.

Mi się pobrało w mig, do kogo masz niby pretensje. Chyba do swojego dostawcy internetu.

Opublikowano

Juz od 1,5 h pobieram paczkę, a mam dopiero 80%. Szacowany czas zakończenia pobierania: 40 minut.

To dość śmieszne, bo paczka waży jedyne 800 mb. A planowałem być pierwszy na starcie - jaka szkoda.

Klient jest na Hoscie bez-limitu mi się pobiera 5-6 minut, spróbujcie inną przeglądarkę, dodam do 2-3h Linka do Multiupload rozpoczynam przesyłanie.

Mi się pobrało w mig, do kogo masz niby pretensje. Chyba do swojego dostawcy internetu.

:)

Opublikowano

Akurat internet mam bardzo dobry, więc proszę mi tutaj niczego nie insynuować.
Żeby nie być gołosłownym: 12,80Mb/s.
Czego nie pobieram, zazwyczaj idzie mi to bardzo szybko. Musiałbym być naprawdę głupi, żeby skarżyć się na prędkość pobierania danego pliku, w momencie kiedy mam świadomość tego, że mój internet jest potocznie mówiąc słaby. Zgadzasz się, @edeenka?

@Edit

Zmieniłem przeglądarke. Bez rezultatu - 2 godziny pobierania.

Opublikowano

Polecam zagoszczę na starcie mam nadzieje że błędy zostały poprawione i będzie coś reklamy żeby wbiło przynajmniej te 300 osób ;)

Powodzenia i Pozdrawiam.

Opublikowano

Polecam zagoszczę na starcie mam nadzieje że błędy zostały poprawione i będzie coś reklamy żeby wbiło przynajmniej te 300 osób ;)

Powodzenia i Pozdrawiam.

Dziękujemy i zapraszamy do gry :)

Akurat internet mam bardzo dobry, więc proszę mi tutaj niczego nie insynuować.

Żeby nie być gołosłownym: 12,80Mb/s.

Czego nie pobieram, zazwyczaj idzie mi to bardzo szybko. Musiałbym być naprawdę głupi, żeby skarżyć się na prędkość pobierania danego pliku, w momencie kiedy mam świadomość tego, że mój internet jest potocznie mówiąc słaby. Zgadzasz się, @edeenka?

@Edit

Zmieniłem przeglądarke. Bez rezultatu - 2 godziny pobierania.

Już wrzucamy na nowe hostingi Przepraszamy za problemy.

Opublikowano

Dziś dla nocnych marków 22:30 robimy 2 tury OXa + Jutro o godzinie 12:00 włączone będą raty serwera w wysokości 50% na okres 12 Godzin.

Harmonogram Eventów tuż tuż.

Jeden z Głównych YouTuberów: Bubex

START SERWERA 21:15 GORĄCO ZAPRASZAMY!!

3000 osób na starcie gwarantowane, nie ma co. A pod filmem z serwera 200 wyświetleń B)­

Pobrałbym clienta, żeby się pośmiać z ilości online, ale mi się nie chce.

No ale jeśli tak bardzo wierzycie w ten serwer to pozdrawiam. Perserga pisał, że będzie 400 online, jak będzie to wam pogratuluję.

Zaraz start, nie mogę się doczekać obserwowania rankingu B)

tenor.gif

Opublikowano

Przecież to jest oczywiste, że jeśli coś jest zrobione porządnie i dobrze, graczy przybędzie.

No a jeśli jest to serwer p2w lub zrobiony na odpierdol, to wiadomo, że nikt na takim nie będzie chciał grać.

Zatroszczcie się o graczy, nie myślcie o pieniądzach, a gwarantuje sukces.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...