Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VULCANUSMU.PL] Exp 500 Drop 45 % [START 30.05.2015 GODZINA 18:00 ]

spriker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

9Sn2VMh.png

Strona bezpośrednia : http://pvp.vulcanusmu.pl/

B8HmM2z.png

Nazwa serwera: VulcanusMU

Wersja: Season 6 Episode 3

Maksymalna pojemność : 200 graczy

Serwer 24/7 hostowany

ZcXOKBV.png

Exp: 500 % 

Drop: 45 %

Max level: 400

Max resets: 100

PKT Za RR = 500pkt

HP mobów: 100 %

MG/DL/SUMM/RF: 1lvl ( wystarczy założyć postać ) 

Max poziom itemu: +15+28

Wypadajki: tak

Max stats: 32000

zujLk6f.png

Podstawowe mapy + dodatki z seasonu 6 ( karutan, vulcanus itp ) 

TmzJpls.png

+10 - 80 %

+11 - 70 %

+12 - 60 %

+13 - 50 %

+14 - 45 %

+15 - 40 %

SdnSzEL.png

Jewel of bless = 100 % 

Jewel of soul = 60 %

Jewel of soul + luck = 70 %

Jewel of life = 60 % 

JOH = 50 %

ayg4EFQ.png

BC: Tak

DS: Tak

CC: Tak

CS: Tak (Rejestracja u NPC)

CryWolf: Tak

Castle Deep: Tak

Dragon Invasion: Tak

White Wizard: Tak

Gold Invasion: Tak co 4h

Illusion Temple: Tak

NightMare: Tak

Selupan: Tak 

Kundun: co 6h od momentu zabicia

Medusa: 8h od momentu zabicia

GM Events: Tak

hl8MB6q.png

FranklyN 

Start serwera przewiduję przed świętem bożego ciała lecz może to wydarzyć się trochę wcześniej, zależne jest to kiedy zakończymy beta testy. Jest to mój 3 serwer, tym razem naprawdę dopracowany i nie będzie tyle potyczek co miałem na zeszłej edycji serwera, lecz co mnie ucieszyło na liczniku pokazało się 160 online (wiadomo, że było trochę multi kont). Chciałbym zaprosić wszystkich chętnych na mój projekt Vulcanus part 3. Serwer ma jeszcze wiele niedociągnięć np ustawienie itemków w sklepach czy ustawienie poprawnie spotów na wyższych mapach.

Chciałbym dodać iż na tym serwerze nie będzie żadnych VIP serwerów, które tak naprawdę bardzo nie wyrównują grę. Ewentualnie można zrobić VIP tylko pod pralkę, lecz z nie dużym zwiększeniem procentu w pralce. 

Aby serwer mógł chociaż zarobić na opłatę maszyny wprowadzę Xshop. Co to jest? Jest to sklep, do którego możemy wejść za pomocą X w podstawowych miastach typu Lorencia Noria, będą znajdować się tam rzeczy typu panda itp(lecz lekko zmodyfikowane, ponieważ nie będą one czasowe, ale na durability (wytrzymałość) aby ktoś kto nie inwestuje gotówki w gry mógł popsuć trochę czyjś zakup. 

Mam ogromną prośbę do ludzi, którzy są w stanie pomóc przy konfiguracji końcowej, są w stanie przetestować serwer pod względem expienia od początku, czy poprawności działania eventów bossów itp. 

Nie jestem w stanie sprawdzić wszystkiego.  Każdy kto wejdzie dostanie ode mnie to co będzie mu potrzebne do przetestowania danych rzeczy, jawele itemy etc. 

Serdecznie zapraszam wszystkich zainteresowanych dobrą zabawą w lorenci na ringu.

Kontakt ze mną:

GG: 8246042

PW: Tutaj

CLIENT OBECNIE SIĘ UPLOADUJE ! 

• Odpowiedzi 226
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serwerarrow-10x10.pngzapowiada się bardzo ciekawie. Ogólnie GM jest bardzo przyjaźnie nastawiony do ludzi i propozycji co do zmian na serwerze. Ja na pewno wbije i zapraszam was do testowania i opisywania problemów związanych z serwerem. 

Z góry pozdrawiam   Kiełek   ;)

Opublikowano

Każda pomoc się przyda przy testowaniu. Aktualnie jest 92 % uploadu clienta, więc jeszcze chwilkę musicie się wstrzymać. 

Także aktualnie trwają pracę nad poprawną rejestracją wraz z md5. 

Więc myślę, że jeszcze dzisiaj kto znajdzie chwilkę będzie mógł wejść i sprawdzić jak to wszystko wygląda :)

@@ Client ---> https://mega.co.nz/#!icsliQbL!FBhpopFv0454uCsJIQLt_u8ETeBsmJKmfJP1gtYAGV8

Rejestracja tymczasowo offline, więc kto chce konto prosiłbym o dane na pw tutaj albo GG :)\

@@ Konta testowe, jakby mnie nie było i komuś nie założe.

konto/konto

konto2/konto2

itp aż do 10

Opublikowano

Nie. Otrzymuje się 500 pkt za rr do 10 rr a potem po 350 pkt.

. Widzę ,ze pròbujecie zrobić kopię elementarne u , zycze powodzenia bedzie wam potrzebne ^^
Opublikowano

. Widzę ,ze pròbujecie zrobić kopię elementarne u , zycze powodzenia bedzie wam potrzebne ^^

Kielek nie wiem skąd to wziął, czytasz moje posty czy jego? Polecam specjalistę. :) 

Opublikowano

witam Skipera i ekipe z Vulcanus :) Ogolnie polecam ten serverek gralem na nim dlugo :) szkoda,ze mam duzo pracy bo napewno bym zawital :) pozdro !

Opublikowano

Kielek nie wiem skąd to wziął, czytasz moje posty czy jego? Polecam specjalistę. :)

Specjalista przyda sie bardziej Tobie i Twoim serwerom ktore padają po 2 dniach ;)
Opublikowano

Specjalista ozryda sie bardziej Tobie i Twoim serwerom ktore padają po 2 dniach ;)

Się okaże :) Twój nawet nie wystartował ^^ Bo maszynę wam zablokowali przed startem niby, a pewnie brak funduszy był :)

Opublikowano

Skoro testy odbywały sie na dedyku to jak mogł być brak funduszy ?^^ . Sam podawałeś nam link do innego dedyka , więc nie rób z siebie błazna i wez sie do roboty za serwer , który i tak padnie po 2 dniach ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...