Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe Tesoria.pl - Full Pack!

Tesoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

68232526790948202661.png

Siemankoo, dobra tak wiecie miałem w c**j serwerów itd, itd ale nikt nie narzekał na grę tylko na stabilność u mnie, tak wiem nie dawałem sobie rady sam aby utrzymać serwer ale jeżeli ktoś sobie wszystko ładnie ogarnie może wyjść dobry serwer, wrzucam wam pliczki Tesorii Klient + Pliki/Baza, może ktoś zrobi na nich fajny, porządny serwerek, ja aktualnie mam przerwę z Metinem i na razie nie spodziewajcie się serwerów od Asfena Amen! :)

Dużo osób chciało kupić pliki ale wolę je wrzucić, nie zależy mi na kasie tak szczerze jak nigdy nie zależało, jedynie dostałem kasę z Exorii i tyle.

Pliki serwerowe:

http://www39.zippyshare.com/v/mjwfTuGI/file.html

Skan:

xfzh6x.jpg

Klient Tesoria waży tylko 720 MB:

https://mega.co.nz/#!5Ep2FQ5Z!NgAw1UqJ-dwQ18Q1h46jYG6-u2gv1XqXXDG5PsIkBUg

Skan:

d87xg1.jpg

Prezentacja serwera:

http://www.mpcforum.pl/topic/1394661-zapowiedź-tesoriapl/

Dobra to na tyle macie. :) W razie problemów to piszcie PW.

53594961070274399019.png

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hahaha 6.png

BEKA Z CIEBIE DOŻYWOTNIA, PLIKI SYF, JEDYNE CO MNIE POCIESZYŁO:

a aktualnie mam przerwę z Metinem i na razie nie spodziewajcie się serwerów od Asfena Amen!

POZDRO, SYF ETHORIA + NAWALONE ZBUGOWANE GÓWNO Z TUTORIALI

@Memento Mori on ma poziom podobny do cannzasa także raczej bym spytał czy je chociaż poprawnie spakował xD

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

hahaha 6.png

a aktualnie mam przerwę z Metinem i na razie nie spodziewajcie się serwerów od Asfena Amen!

POZDRO, PLIKI SYF ETHORIA + NAWALONE ZBUGOWANE GÓWNO Z TUTORIALI

@Memento Mori on plików ma poziom podobny do cannzasa także raczej bym spytał czy je chociaż poprawnie spakował xD

Boże idioto sam używasz plików Deili pobugowanych w c**j, robisz dennego Castiosa V2 i bez Source gówno tam masz, nowe pety które są stare i tyle. :)

Nie gadaj takich rzeczy głupot bo sam robiłeś na moim kliencie "Neudia".

Pliki są w miarę okej, wystarczy Game dobrego podmienić, poprawić dungi, zablokować KickHacka i wszystko śmiga. :)

Jakoś 600+ osób grało na tych plikach i grało im się dobrze elo.

53594961070274399019.png

Opublikowano

Boże idioto sam używasz plików Deili pobugowanych w c**j, robisz dennego Castiosa V2 i bez Source gówno tam masz, nowe pety które są stare i tyle. :)

Nie gadaj takich rzeczy głupot bo sam robiłeś na moim kliencie "Neudia".

Pliki są w miarę okej, wystarczy Game dobrego, zablokować KickHacka i wszystko śmiga. :)

Jakoś 600+ osób grało na tych plikach i grało im się dobrze elo.

TY 600 OSOB CHYBA NA OCZY NIE WIDZIALES, Z TEGO CO SOBIE PRZYPOMINAM TO GRALO 200 OSOB A PO TYM JAK PEWIEN GM ROZDAL EQ TO GRALO 50 -> 0

CO DO KLIENTA, ZOBACZYSZ NA REWORKU KOGO JEST KLIENT BO CIEBIE CHYBA NIGDY NIE DOTLENIĄ, MÓWIĆ JAK DO PRZYGŁUPA xD

CO DO POBUGOWANYCH RZECZY, W PRZYPADKU DO CIEBIE POTRAFIE JE NAPRAWIĆ X DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

A Z TYM SORSEM JUZ SIE TAK NIE SRAJ BO MAM SCREENA GDZIES W ARCHIWUM GG JAK CASTIOS STOI NA NIM STOI, TAKZE DEVELOPERZE, CZEKAM NA TWOJ 31 SERWER 

POZDRO ELO PLIKOW NIE POLECAM SA STRASZNIE NIE STABILNE W DODATKU DZIALA TUTAJ KICK HACK + MOZNA WYWALIĆ SERWER NA KILKA SPOSOBÓW

­

Opublikowano

TY 600 OSOB CHYBA NA OCZY NIE WIDZIALES, Z TEGO CO SOBIE PRZYPOMINAM TO GRALO 200 OSOB A PO TYM JAK PEWIEN GM ROZDAL EQ TO GRALO 50 -> 0

CO DO KLIENTA, ZOBACZYSZ NA REWORKU KOGO JEST KLIENT BO CIEBIE CHYBA NIGDY NIE DOTLENIĄ, MÓWIĆ JAK DO PRZYGŁUPA xD

CO DO POBUGOWANYCH RZECZY, W PRZYPADKU DO CIEBIE POTRAFIE JE NAPRAWIĆ X DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

POZDRO ELO PLIKOW NIE POLECAM SA STRASZNIE NIE STABILNE W DODATKU DZIALA TUTAJ KICK HACK + MOZNA WYWALIĆ SERWER NA KILKA SPOSOBÓW

­

No to jak ty liba nie masz na KickHacka to nie moja wina. :)

Jak ktoś trochę je ogarnie, przejrzy to zrobi lepszy serwer niż twój Castios. :)

Bez odbioru, kto będzie chciał to sobie coś tam wyciągnie/wykorzysta.

53594961070274399019.png

Opublikowano

No to jak ty liba nie masz na KickHacka to nie moja wina. :)

Jak ktoś trochę je ogarnie, przejrzy to zrobi lepszy serwer niż twój Castios. :)

Bez odbioru, kto będzie chciał to sobie coś tam wyciągnie/wykorzysta.

PRZECIEZ LIBA MASZ OD KRETOVSKIEGO KRETYNIE

BTW. DA SIE TO ZROBIĆ Z POZIOMU KLIENTA, ZRESZTĄ U MNIE I TAK TO NIE DZIAŁA

TAM NIE MA CO WYCIĄGAĆ BO NAWET QUESTY SĄ Z ESSENI

### CZY ODPALE PLIKI NA HAMACHI BO CHCIAŁBYM ZROBIĆ SERWER DEDYKOWANY

### MOŻE KTOŚ NAPISAĆ TUTORIAL JAK ODPALIĆ? BEZBEKI

­

Opublikowano

Haha :D

Pozdrawiam, ogólem :)

Tutaj panie sobie załatasz jedną dziurkę, tam tylko diff'em pierykiniesz, wyklepie się.

Naprawa 1 błędu = 10 następnych ... :)

D2Pq2tR.png

Opublikowano

Haha :D

Pozdrawiam, ogólem :)

Tutaj panie sobie załatasz jedną dziurkę, tam tylko diff'em pierykiniesz, wyklepie się.

Naprawa 1 błędu = 10 następnych ... :)

Z tego co wiem Game poprawiał Teodor, wszelkie liby też od niego. :P 

Ja tam nie wiem, wiem że poważne błędy to był: KickHack tylko w sumie.

53594961070274399019.png

Opublikowano

Pliki slabe jak wszystko co jest udostępniane, jedyna paczka co wniosła cos w to forum to była paczka cyca, reszta nic nie warty syf, no ale czego wy się spodziewacie? Ze dostaniecie gotowy serwer? Najlepiej żeby jeszcze dedyka gratis dawali... Spiny w tematach na poziomie gimbazy, w sumie tak na każdym forum jest, zero kultury i jakiej kolwiek tolerancji. No tak po co ja to pisze, pewnie i tak do większości dzieciaków to nie dotrze a ci inteligentniejsi juz to wiedzą..

@AntyWarn

Ktos wie jak sprawdzić logi w tych plikach? ;o

Opublikowano

Asfen Ty tu o source nie pierdol, bo nawet novaline byś nie skompilował.  :P 

Pliki syf, czysta Essenia, byłem swego czas u Siwego w team więc wiem co tam siedzi.

No ale dla amatorów typu Asfen pliki są idealne.

aw Będzie gotowa .vdi?­

01156920831638570790.png­

Opublikowano

Bug na bugu w skrócie mówiąc hmm pewnie amatorą się przyda ;)

Ty mnie uczysz życia, to ja Ciebie ortografii.

AMATOROM AMATOROM AMATOROM AMATOROM AMATOROM AMATOROM AMATOROM AMATOROM AMATOROM AMATOROM AMATOROM AMATOROM AMATOROM AMATOROM AMATOROM AMATOROM AMATOROM AMATOROM AMATOROM AMATOROM AMATOROM AMATOROM AMATOROM AMATOROM AMATOROM AMATOROM AMATOROM AMATOROM

Pliki pod porządny, prosty, ale przyjemny serwer. Polecam :)

Opublikowano

Asfen Ty tu o source nie pierdol, bo nawet novaline byś nie skompilował.  :P 

Pliki syf, czysta Essenia, byłem swego czas u Siwego w team więc wiem co tam siedzi.

No ale dla amatorów typu Asfen pliki są idealne.

aw Będzie gotowa .vdi?­

Nie, nie będzie gotowej maszyny. :)

Ktoś kto ogarnie pliki, wymieni Game, wgra liba na KickHacka albo go zablokuję, ogarnie dungi, parę innych spraw wyjdzie dobry, prosty serwerek. :)

53594961070274399019.png

Opublikowano

Ktoś kto ogarnie pliki, wymieni Game, wgra liba na KickHacka albo go zablokuję, ogarnie dungi, parę innych spraw wyjdzie dobry, prosty serwerek.  :)

trza bylo samemu oganac :D a nie kiciora wciskasz... ha... cale game z db do wymiany .... a dungi to lepiej usunac i nowe dac razem z mobami .. troche roboty by bylo przy nich ... ale teraz ten source wymiata 2k89 to podejrzewam ze dla ludzi uczacych sie beda ok 

Gość Lajk™
Opublikowano

Ty mnie uczysz życia, to ja Ciebie ortografii.

AMATOROM AMATOROM AMATOROM AMATOROM AMATOROM AMATOROM AMATOROM AMATOROM AMATOROM AMATOROM AMATOROM AMATOROM AMATOROM AMATOROM AMATOROM AMATOROM AMATOROM AMATOROM AMATOROM AMATOROM AMATOROM AMATOROM AMATOROM AMATOROM AMATOROM AMATOROM AMATOROM AMATOROM

Pliki pod porządny, prosty, ale przyjemny serwer. Polecam :)

jakbyś tak dobrze zrobił serwer jak znasz nasz język to by stał i miał duuuużo ludzi.  B)

Asfen, Asfen.. albo nic. pliki jak pliki. Neutral xD

­

Opublikowano

­Pliki nie są takie złe jak o nich mówią. Jest to Essenia. Wystarczy przepisać questy na nowo, poprawić dungeony, poprawić bugi, wymienić game na swoje 34k najlepiej. Zabezpieczyć Kick-Hacka i inne znane błędy. Na src serwer byłby znakomity.

­a5kpx.png

Pamiętaj księżniczko, łobuz kocha najbardziej ! :*

Opublikowano

hahaha 6.png

POZDRO, SYF ETHORIA + NAWALONE ZBUGOWANE GÓWNO Z TUTORIALI

@Memento Mori on ma poziom podobny do cannzasa także raczej bym spytał czy je chociaż poprawnie spakował xD

Nie odzywaj się przyjacielu bo asfen ci questy pisał i ci serwer wywalił :3

2e1x0dv.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...