Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe Tesoria.pl - Full Pack!

Tesoria

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Coś czuję że na nich powstanie serwer AsfenMt2, już niedługo! Dzięki! Propsy Asfen!

Nawet rejestracja domeny się zbugowała na Hosteam wczoraj XDDD

uldhy8.jpg

Asfen Ty łobuzie xD

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Coś czuję że na nich powstanie serwer AsfenMt2, już niedługo! Dzięki! Propsy Asfen!

n46ccq.jpg

Asfen Ty łobuzie xD

Dobra, dobra idź lepiej stawiać serwery na kupionych plikach starych. :)

Idź tam ogarniaj Mories i te twoje Kariesy S1 V1 i Kariesy S2. :)

Nie bo ty pliki Isarica na plikach Lastivi czy Balanti haha czy tam Exalion. :)

53594961070274399019.png

Opublikowano

uldhy8.jpg

Asfen Ty łobuzie xD

I znów Yt-Berom dasz Setki tysięcy SM aż gracze odejdą? Już asfen jest mądrzejszy. :D

Dużo pliczki mają bugów? :D

­

Opublikowano

ale asfena to wy szanujcie co

Dobrze tato, już będe grzeczny ;c

I znów Yt-Berom dasz Setki tysięcy SM aż gracze odejdą? Już asfen jest mądrzejszy. :D

Dużo pliczki mają bugów? :D

­

Jakbyś mógł... @Tesoria

­

Opublikowano

Dobrze tato, już będe grzeczny ;c

Jakbyś mógł... @Tesoria

­

Hmm poprawić Dungeony - Questy, bo nie zawszę było widać moby na nich, zablokować KickHacka, poprawić Expa na mapach 120+ Bugował się przy PD, tam reszta to drobne błędy.

Poprawić Drop z bossów/metinów jeszcze, dodać respy bossów/metinów na mapach 140+ i tyle. :)

53594961070274399019.png

Opublikowano

No jakby nie patrzeć, na niektórych serwerach Asfen miał więcej graczy niż niektórzy tu się wypowiadający :D

Pliki jak pliki, chyba tylko ethoria mi przypadła do gustu, ale jebła xD

Opublikowano

No jakby nie patrzeć, na niektórych serwerach Asfen miał więcej graczy niż niektórzy tu się wypowiadający :D

Pliki jak pliki, chyba tylko ethoria mi przypadła do gustu, ale jebła xD

Tesoria to essenia.

39d16e1698c65ba3.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Po asfenie to ja bym sie nawet bał wgrać pliki takie na serwer. W sumie tam to jest pewnie wiecej bugów niż plików ;)

Haha czy dużo bugów to sobie sprawdź. ;)

53594961070274399019.png

Opublikowano

Zbugowane? Podaj mi tak poważne bugi. :)

Gracze nie narzekali jak grali, tym bardziej chwalili. :)

Nie narzekali? Na forum było wypisane multum bugów ponad 40 ( zaznaczam, że były banalne do naprawienie. Ale psujące rozgrywkę ) 

Wypisywałeś, że wszystko zostało poprawione, a nawet nie potrafiłeś dodać do Clienta nazw ulepszaczy + mega zbugowany ślub

Opublikowano

Nie narzekali? Na forum było wypisane multum bugów ponad 40 ( zaznaczam, że były banalne do naprawienie. Ale psujące rozgrywkę ) 

Wypisywałeś, że wszystko zostało poprawione, a nawet nie potrafiłeś dodać do Clienta nazw ulepszaczy + mega zbugowany ślub

Co za problem wgrać nowego Questa? Quest był zjebany.

To taki problem ogarnąć tak banalne bugi, edytować pliki i był by dobry serwer Easy. :)

Jak nie potrafiłem po prostu nie dokończyłem dodawania nazw ulepszaczom to była zbędna rzecz która była ostatnio rzędną rzeczą do zrobienia. ;)

Najważniejszą był: Exp, Dungi, KickHack. :)

53594961070274399019.png

Opublikowano

Co za problem wgrać nowego Questa? Quest był zjebany.

To taki problem ogarnąć tak banalne bugi, edytować pliki i był by dobry serwer Easy. :)

Jak nie potrafiłem po prostu nie dokończyłem dodawania nazw ulepszaczom to była zbędna rzecz która była ostatnio rzędną rzeczą do zrobienia. ;)

Najważniejszą był: Exp, Dungi, KickHack. :)

Zbędna? Według Ciebie na Oficjalnym starcie brak nazw ulepszaczy kostiumy po 132214dni z isa ITP to zbędne rzeczy ? Exp ,KickHack .Przecież to jest właśnie najprostsze  <_< Rozumiem, że dla Ciebie dodanie zabezpieczenia przed KickHackiem to jest jakaś Wielka magia :P  Co do questa na ślub, to dlaczego sam Tego nie zrobiłeś ? Tylko wciskasz ludziom zbędne pliki z masą bugów...

Opublikowano

Zbędna? Według Ciebie na Oficjalnym starcie brak nazw ulepszaczy kostiumy po 132214dni z isa ITP to zbędne rzeczy ? Exp ,KickHack .Przecież to jest właśnie najprostsze  <_< Rozumiem, że dla Ciebie dodanie zabezpieczenia przed KickHackiem to jest jakaś Wielka magia :P  Co do questa na ślub, to dlaczego sam Tego nie zrobiłeś ? Tylko wciskasz ludziom zbędne pliki z masą bugów...

Kto ci karze z nich korzystać, wszystkie tutaj pliki maja jakieś tam bugi. :)

Mogą być podstawką do innego serwera, tak proszę bardzo napisz mi czym byś zablokował KickHacka daj mi za darmo Liba na KickHacka. :)

53594961070274399019.png

Opublikowano

Mogą być podstawką do innego serwera, tak proszę bardzo napisz mi czym byś zablokował KickHacka daj mi za darmo Liba na KickHacka. :)

Gotowiec na gotowcu podstawką na innego gotowca ? :D

Ciekawie wszystko rozumujesz :D

­

Opublikowano

Ty to jednak masz 0 mózgu  <_< Lajk dobrze napisał gotowiec pod gotowca  <3 Kiedyś się pomylisz w Tym co piszesz i swojego gotowca weźmiesz i jeszcze go edytujesz   xD  <_<

Opublikowano

nie wypalil serwer?

Mało powiedziane zrobił betę na 2 dni nic nie poprawił i serwer postał stabilnie może 4h, a potem 6 cofek bo ciągle coś  <_<  <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...