Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe Tesoria.pl - Full Pack!

Tesoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Help me please!!thanks

Log Offmysql_real_connect: Access denied for user 'mt2'@'localhost' to database 'player'
   failed, retrying in 5 seconds

I resolve the error thanks for serverfiles :rolleyes:

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Coś mi się widzi :P że ktoś będzie miał problemy mianowicie w tych plikach serverowych są płatne sety których właściciel nie wyraził zgody na rozpowszechnianie 

• 7 miesięcy temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kto chcę pliki pisać PW. :)

Może jeszcze ktoś skorzysta z moich starych. :P

Nie Polecam Allegrowicza :D

Opublikowano

Z tego jak je wgrałem to wszystko okey, tylko nie mogłem stworzyć postaci, "Nie można stworzyć postaci" dałem all prawa, syser czysty :/ chciałem zobaczyć co tam jest :)

POSTY: [50] [75] [100] [150] [200] [250] [300] [350] [400] [450] [500] [550] [600] [650] [700] [750] [800] [850] [900] [950] [1000]

1817914831025941486533.png

Ważne !   Pisząc/Odpisując wpisz w poście @Pesi

Opublikowano

Z tego jak je wgrałem to wszystko okey, tylko nie mogłem stworzyć postaci, "Nie można stworzyć postaci" dałem all prawa, syser czysty :/ chciałem zobaczyć co tam jest :)

Prawdopodobnie scrashowana baza account. Napraw sobie tabelki.

W plikach trzeba poprawić wszelakie pliki startowe .sh Kto kumaty sobie poprawi.

Niektóre rzeczy z nich są kompletnie do wyrzucenia.

Opublikowano

Prawdopodobnie scrashowana baza account. Napraw sobie tabelki.

W plikach trzeba poprawić wszelakie pliki startowe .sh Kto kumaty sobie poprawi.

Niektóre rzeczy z nich są kompletnie do wyrzucenia.

Chciałem  tylko zobaczyć co tam się kryje , pliki mi są nie potrzebne :P

POSTY: [50] [75] [100] [150] [200] [250] [300] [350] [400] [450] [500] [550] [600] [650] [700] [750] [800] [850] [900] [950] [1000]

1817914831025941486533.png

Ważne !   Pisząc/Odpisując wpisz w poście @Pesi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Taki z Ciebie technik, a nie potrafisz takiej rzeczy naprawić ? Jeździsz po "cannzasach" oraz innych technikach, a sam nie jesteś lepszy. Pozdrawiam ps. Oni radzą sobie raczej z takimi błahostkami,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...