Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki jest wasz ulubiony tryb serwera?

PhilipNlol

Jaki tryb serwera Minecraft?  

78 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki typ serwera chcielibyście ujrzeć na arenie serwerów minecraft?

• Freebuild
    • Creative
      0
    • Minigames
    • Survival
    • Survival + Gildie
    • Hardcore
    • Hardcore + Gildie
    • EasyHardcore
    • Capture the flag
      0
    • Apokalypsa - przetrwanie (ulepszone moby, zbroje, zjawiska pogodowe)
    • RolePlay
    • Paintball
    • CastleSiege (obrona zamku)
    • Prison (Jail)
    • SkyBlock
    • Kwadratowa Masakra
    • Parkour (wiele map do wyboru)
      0
    • PvP
    • Survival Games (Hunger Games)
    • Inny - napisz w komentarzu jaki to tryb serwera

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I jeszcze mi sie przypomnialo, wciaz czekam na ten jedyny chyba w Polsce serwer survival vanilla. No moze nie calkiem bo trzeba pluginy jakis wgrac, ale zamysl jest taki ze to jakby nasz singleplayer z innymi graczami. Kazdy moze zalozyc cuboida na teren (nie swiat z dzialkami / freebuild), na skrzynki pvp poza cuboidem, dodatkowy cuboid na jakies farmy itp. Tak niewiele trzeba a serwerow brak. Chyba ze na gc2 czy jakims, ale tam za cuba trzeba chyba 8 diax blokow -,-

Mustang is maj konik

9EN2PJt.png

Opublikowano

I jeszcze mi sie przypomnialo, wciaz czekam na ten jedyny chyba w Polsce serwer survival vanilla. No moze nie calkiem bo trzeba pluginy jakis wgrac, ale zamysl jest taki ze to jakby nasz singleplayer z innymi graczami. Kazdy moze zalozyc cuboida na teren (nie swiat z dzialkami / freebuild), na skrzynki pvp poza cuboidem, dodatkowy cuboid na jakies farmy itp. Tak niewiele trzeba a serwerow brak. Chyba ze na gc2 czy jakims, ale tam za cuba trzeba chyba 8 diax blokow -,-

Dlaczego vanilla?

Opublikowano

Freebuild to mój ulubiony tryb serwera. Działki, tartak, kopalnia, mapa surowcowa i arena pvp to po prostu mój klimat. :)

CHEFUNIO I'm the boss!

Opublikowano

*INNY*

Ja poszukuje dobrych serwerów technicznych, bo skyblockow, gildi i tego innego gówna jest zbyt dużo, nikt już nie myśli o tym żeby przenieść Minecrafta na całkiem nowy poziom rozgrywki. (Można też zrobić Skyblock na technicznych, ale one jakoś średnio działały, Miasta(Pół FB Pół Surv) lub otwarty świat (Full Surv). Brakuje mi tego, jakoś półtorej roku temu to na każdej stronie publikacji były po 2 serwery na modach i na każdym ktoś grał, jedne lepsze inne nie, zależy dla kogo. Szkoda że te czasy są już za nami.

*INNY*

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

Według mnie Frakcje jakby ktoś chciał ale nie musi to macie IP jak narazie najlepszego serwera minecraft.

PS. To nie reklama. IP w spoilerze

ip: x

b_560_95_1.png

Opublikowano

Oczywiście że inny wszystkie serwery jakie znam oprócz mojego oczywiście xD to dno jest na nich nuda co za problem ma się kilka milionów serwerów takich samych i co z tego i tak będą kradzieże pomysłów kopie i wiele więcej nigdy nie stworzy się serwera którego ktoś za kilka dni nie z kopiuje najlepiej zrobić coś co zaskoczy innych takie coś mi się najbardziej podoba kiedy serwer nas zaskakuje !

Przepraszam za przecinki nie ogarniam polskiego ;d 

3b15e266660738b8gen.png

Opublikowano

Oczywiście że inny wszystkie serwery jakie znam oprócz mojego oczywiście xD to dno jest na nich nuda co za problem ma się kilka milionów serwerów takich samych i co z tego i tak będą kradzieże pomysłów kopie i wiele więcej nigdy nie stworzy się serwera którego ktoś za kilka dni nie z kopiuje najlepiej zrobić coś co zaskoczy innych takie coś mi się najbardziej podoba kiedy serwer nas zaskakuje !

Przepraszam za przecinki nie ogarniam polskiego ;d 

I również twój serwer nie wyróżnia się niczym nowym.

Przypominam, że temat to nie miejsce składania swoich reklam!

Opublikowano

Amulety, zwoje, mało jest takich serwerów na których to jest po 2 nie widzisz że pisałem to w żarcie nie mam nic do ciebis ale dzienki za like xD przypominam że nie pisałem tego jako reklama tylko formą żartu.

Nic nie reklamuje było to w formie dowcipu nie chiałem nikogo obrazić nic do ciebie nie mam.

3b15e266660738b8gen.png

Opublikowano

Amulety, zwoje, mało jest takich serwerów na których to jest po 2 nie widzisz że pisałem to w żarcie nie mam nic do ciebis ale dzienki za like xD przypominam że nie pisałem tego jako reklama tylko formą żartu.

Nic nie reklamuje było to w formie dowcipu nie chiałem nikogo obrazić nic do ciebie nie mam.

Ze spokojem, przecież na ciebie nie naskakuję.

Zauważam w dalszym ciągu, że brakuje oryginalnych serwerów, lecz jaki to serwer powinien być?

Zapraszam do dalszej dyskusji.

Opublikowano

Mam dwa ulubione tryby serwerów, pierwszy to RPG, drugi to minigames, lecz tylko hypixela i serwer mineplex. Tam jest strasznie dużo nowości, zdecydowanie wyprzedzili wszystkich w minigrach.

Co do RPG, dlatego, bo znudziły mnie inne tryby, prócz jeszcze wyżej wymienionego. Klasy, rasy, magia wydają mi się być ciekawe. Polecam oba tryby każdemu.

Opublikowano

Mam dwa ulubione tryby serwerów, pierwszy to RPG, drugi to minigames, lecz tylko hypixela i serwer mineplex. Tam jest strasznie dużo nowości, zdecydowanie wyprzedzili wszystkich w minigrach.

Co do RPG, dlatego, bo znudziły mnie inne tryby, prócz jeszcze wyżej wymienionego. Klasy, rasy, magia wydają mi się być ciekawe. Polecam oba tryby każdemu.

Minigames jest już zajęte przez właśnie takie duże serwery.

Opublikowano

Z modyfikacjami only

Sa to najlepsze i najbardziej ogarniete serwery gdyz na ich utrzymanie trzeba wiecej pieniedzy i czasu i nie prowadza ich dzieci ;)

Opublikowano

Serwer coś pod tryb Medium,nie za łatwo oraz nie za trudno,wraz z tym ciężko byłoby można zdobywać przedmioty na gildie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...