Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GILUxDILU

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 106
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Od sb dodam, że warto  byś czasem dodał coś, co nie wymaga od gracza PLN'ów a daje zyski w grze. Osiągnięcia miały być prawie 2tyg temu, a dalej nie ma. Ponoć to 10min roboty do 1 osiągnięcia, ale lepiej dodać dotację, niby każdy już wolałby wpakować te 25zł w IS niż w serwer i nic z tego nie mieć, ale spoko. 

Peta dodajesz 1 na 5% złota a potem 2 inne po 10 i 15% gdy już niektórzy kupili ty dodałeś lepsze, nwm na co im słabsze teraz.

Opublikowano

Od sb dodam, że warto  byś czasem dodał coś, co nie wymaga od gracza PLN'ów a daje zyski w grze. Osiągnięcia miały być prawie 2tyg temu, a dalej nie ma. Ponoć to 10min roboty do 1 osiągnięcia, ale lepiej dodać dotację, niby każdy już wolałby wpakować te 25zł w IS niż w serwer i nic z tego nie mieć, ale spoko. 

Peta dodajesz 1 na 5% złota a potem 2 inne po 10 i 15% gdy już niektórzy kupili ty dodałeś lepsze, nwm na co im słabsze teraz.

1 osiągniecie to 10 min, a ma być ponad 1.000. Nie wiem czy wiesz, ale to ok 10.000h + są także ważniejsze sprawy do zrobienia, jak np. lochy gildii.

System dotacji to prosty i łatwy system, który jest dla tych, którzy chcą wspomóc nasz projekt. Chyba jasne jest to, że im większe mamy zyski tym szybciej są dodawane nowe rzeczy. Pupile są jak pokemony - zbierz je wszystkie. Za zebranie 5/10 etc. będą dość wysokie nagrody, więc posiadanie trzech podobnych nie jest niczym złym.

Opublikowano

1 osiągniecie to 10 min, a ma być ponad 1.000. Nie wiem czy wiesz, ale to ok 10.000h + są także ważniejsze sprawy do zrobienia, jak np. lochy gildii.

System dotacji to prosty i łatwy system, który jest dla tych, którzy chcą wspomóc nasz projekt. Chyba jasne jest to, że im większe mamy zyski tym szybciej są dodawane nowe rzeczy. Pupile są jak pokemony - zbierz je wszystkie. Za zebranie 5/10 etc. będą dość wysokie nagrody, więc posiadanie trzech podobnych nie jest niczym złym.

Ponad 1000 osiągnięć? No to gracze chyba tylko z nich się utrzymają ^^ 

Może i pety będą jak pokemony, ale jeszcze nie są, a zanim zrobisz zbieranie petów to trochę minie, a pewnie nagrody za nie będą dość niskie w porównaniu do ich cen. A czy kasa z IS nie wspomaga serweru/projektu? I w jaki sposób większe zyski = szybsza praca? Jeśli ktoś pracuje sumiennie, to co zmienia wynagrodzenie? 

Opublikowano

Ponad 1000 osiągnięć? No to gracze chyba tylko z nich się utrzymają ^^ 

Może i pety będą jak pokemony, ale jeszcze nie są, a zanim zrobisz zbieranie petów to trochę minie, a pewnie nagrody za nie będą dość niskie w porównaniu do ich cen. A czy kasa z IS nie wspomaga serweru/projektu? I w jaki sposób większe zyski = szybsza praca? Jeśli ktoś pracuje sumiennie, to co zmienia wynagrodzenie? 

To nie jest nasza praca, to nasze hobby ,a to są dwie różne rzeczy. 

Jeśli uważasz, że gracze będą się utrzymywać z samych osiągnięć to źle? Bo teraz cię nie rozumiem. Dużo petów, itemów w is = p2w, czyli źle. Mnóstwo osiągnięć, aby nie trzeba było wydawać pieniędzy = też źle. Nie wiem, czy próbujesz hejtować tylko za to, że nie dałem ci pln za odcinek, ale to co mówisz nie trzyma się kupy.

Opublikowano

To nie jest nasza praca, to nasze hobby ,a to są dwie różne rzeczy. 

Jeśli uważasz, że gracze będą się utrzymywać z samych osiągnięć to źle? Bo teraz cię nie rozumiem. Dużo petów, itemów w is = p2w, czyli źle. Mnóstwo osiągnięć, aby nie trzeba było wydawać pieniędzy = też źle. Nie wiem, czy próbujesz hejtować tylko za to, że nie dałem ci pln za odcinek, ale to co mówisz nie trzyma się kupy.

W sumie to dałeś, ale kiedy dodasz te osiągnięcia? Jak na razie jest p2w, bo zwykły gracz wypie 10 tequili, a vip 15, a premium 20, w dodatku mogą pić tequile po 30 awki, a zwykły gracz 20 awki. 

Opublikowano

W sumie to dałeś, ale kiedy dodasz te osiągnięcia? Jak na razie jest p2w, bo zwykły gracz wypie 10 tequili, a vip 15, a premium 20, w dodatku mogą pić tequile po 30 awki, a zwykły gracz 20 awki. 

Kto ci każe pić tequile? To dodatek taki jak obóz, loteria etc. Nie masz obowiązku używania tego. Vip nie ma żadnej przewagi, np +10% obrażeń itp. Vip i premium to normalny gracz, który może osiągnąć to samo tylko np. 2x szybciej. P2W byłoby, gdyby vip miałby jakąś realną przewagę, np. większe obrażenia, większe hp, ale tak nie jest. Pierwsze osiągnięcia będą do końca niedzieli, ale będziemy dodawać je stopniowo.

Opublikowano

Dziś nadeszła ta piękna chwila gdzie gildia osiągnęła 100% trenera. Kolejny cel to podbicie trenera który obecnie jest na 70%. Zapraszam.

2sbu2dv.png

Opublikowano

Gilu nagrałem odcinek z twojego serwera s1. :)

Jutro postaram się wrzucić 2 odcinki z twojego servera takie po 5min, i tak będę czekał długo, znając serwery. 

Polecam Server. 

Nie obiecuje ze nagram. :)

Footballplayer.pl <- Nowa gra piłkarska! :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...