Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Są za xeno bany? LOL

Vilche

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja używam XenoBota na 2 acc, 1 dzień konto przeżyło jak na razie xD (2 chary do 10 lvl knight)

Opublikowano

Ten problem z banami jest tylko na xeno?

P.s jaki najlepszy bot na paladyna?

Problem z banami jest na każdym bocie, choć jak bociłem mojego ek na winbocie nie było bana aż do 270+ potem licencja się skończyła i głupi :angry: poleciałem na z crackowanym ibocie i peszek postać na Deleterze

Najlepszy bot Windbot nie ma lepszego po prostu pobocisz na nim to sam bd tak pisał :-)

Jedyny minus to że nie ma witaminki do niego :>

Opublikowano

ja mam xenobota i 250 lvl nawet rooka bot mi przechodził 

dodatkowo mam 150 knighta który od 70 lvl boci tylko na corymach venore i dodatkowo nigdy nie mial pacca :) 

HDD1SRE.png                            

Opublikowano

2 lata temu wybociłem 130 najta i 90 palka bez pacca, wróciłem tydzień temu i już najt już 140lv a do tego lata 5 albo 6 noob charow 24/7 i bana jeszcze nie widać. Wszystko na xeno.

Możliwe, że na wpływ ma "jakość" skrytów, gdzieś w necie byl test, mimo symulacji klawiatury i myszki bot po paru H robienia tej samej czynnosci(np przekładanie itemow z bp do bp, albo chodzenie z punktu A do B) dostawał delete. Z tego co mi wiadomo to xeno nie chodzi ciągle tą samą scieżką, raz kratkę w bok itd.

Opublikowano

2 lata temu wybociłem 130 najta i 90 palka bez pacca, wróciłem tydzień temu i już najt już 140lv a do tego lata 5 albo 6 noob charow 24/7 i bana jeszcze nie widać. Wszystko na xeno.

Możliwe, że na wpływ ma "jakość" skrytów, gdzieś w necie byl test, mimo symulacji klawiatury i myszki bot po paru H robienia tej samej czynnosci(np przekładanie itemow z bp do bp, albo chodzenie z punktu A do B) dostawał delete. Z tego co mi wiadomo to xeno nie chodzi ciągle tą samą scieżką, raz kratkę w bok itd.

To źle Ci wiadomo, bo każdy bot ma taką funkcje - a jest ona zależna tylko i wyłącznie od twórcy cavebota.

Temat: http://www.mpcforum.pl/topic/1344296-uwaga-rozwiazanie-dzialania-antybota-w-tibii/

8LTfBGw.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wpadles na genialny pomysl, ze to przez twoja wine dostales delete? ja tibia auto napieprzalem do 130 lvla bez zadnej kary, a ty tylko 30 lvl i ban. ohhh, to pewnie przez tego xeno!

Każdy twierdzi, że tibia auto to największe gówno. Ja jestem zdania takiego, że tibia auto jest najlepszym botem. Jest na prawdę dobrze zabezpieczany, a szansa na wykrycie go jest znikoma. Xenobot nie ma takich zabezpieczeń. Nie raz dostałem delete przez xenobota. Grając na tibi auto za czasów tibi 10+ wbiłem 87ms, bez żadnego delete, czy też rule vocation.

lil-pump-gif-4.gif

Opublikowano

Każdy twierdzi, że tibia auto to największe gówno. Ja jestem zdania takiego, że tibia auto jest najlepszym botem. Jest na prawdę dobrze zabezpieczany, a szansa na wykrycie go jest znikoma. Xenobot nie ma takich zabezpieczeń. Nie raz dostałem delete przez xenobota. Grając na tibi auto za czasów tibi 10+ wbiłem 87ms, bez żadnego delete, czy też rule vocation.

Słucham ? Tibia auto jest najbardziej wykrywalna przez to, że robi syf w plikach dll tak samo jak xenobot. Ostatnie banwave'y właśnie wpadły na te boty. Cała moja gildia używa tibi auto i scrackowanego xenobota. Wszyscy polecieli

Opublikowano

Słucham ? Tibia auto jest najbardziej wykrywalna przez to, że robi syf w plikach dll tak samo jak xenobot. Ostatnie banwave'y właśnie wpadły na te boty. Cała moja gildia używa tibi auto i scrackowanego xenobota. Wszyscy polecieli

Po TA się tego spodziewałem, ale po Xeno ? Płatny bot i tak łatwy do wykrycia ? cholera trzeba pomyśleć o tym zachwalanym Windbocie.

Opublikowano

Ja dalej trzymam się teorii, że bana możemy dostać tylko wtedy jeżeli wpadnie na nas report ;)

W Tibii od dawna już tak nie jest.

Nie bez powodu miesięcznie banów jest 30 000 - 60 000, może jakieś 10% jest ze zgłoszeń, nie więcej.

71e6d390a9ea69700661668b284f3652a2f3e5d1

Opublikowano

W Tibii od dawna już tak nie jest.

Nie bez powodu miesięcznie banów jest 30 000 - 60 000, może jakieś 10% jest ze zgłoszeń, nie więcej.

Jake 30-60k, chyba 10-20k.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

Niedawno zbanowano 60 tysięcy kont, gdzie do odstrzału poszły dziesiątki postaci z 482 lvl, 326, 348, 262 itp. ;)

Niemniej jednak racja, trochę przesadziłam z tą liczbą 30-60k co miesiąc ;d

Masz wykaz od początku roku.

In May, 25608 accounts have been deleted for using unofficial software to play.
In April, 62311 accounts have been deleted for using unofficial software to play.
In March, 25181 accounts have been deleted for using unofficial software to play.
In February, 17226 accounts have been deleted for using unofficial software to play.
In January, 6482 accounts have been deleted for using unofficial software to play.

Opublikowano

Niedawno zbanowano 60 tysięcy kont, gdzie do odstrzału poszły dziesiątki postaci z 482 lvl, 326, 348, 262 itp. ;)

Niemniej jednak racja, trochę przesadziłam z tą liczbą 30-60k co miesiąc ;d

Masz wykaz od początku roku.

Ale ja to wiem, jednak podliczając średnią wychodzi 19544 kont na miesiąc. Oczywiście jest to zależne od miesiąca, no ale waha się to zazwyczaj właśnie pomiędzy tą sumą.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

Niemniej jednak to są same zbanowane konta, nie licząc usuniętych postaci.. Mimo wszystko wciąż to są spore liczby, które zamiast maleć to rosną, martwiąca tendencja. :|

Opublikowano

Ja straciłem 138ms, którego bociłem od 70lvlu. Wtedy pomyślałem, że przez Xenobota. Kupiłem Windbota i bociłem 130ed od ziomka, który głównie grał swoim EK na innym koncie. Nie minął tydzień i na ed poleciał kolejny delete. Ja już nie wierzę w bezpieczne boty. Nikt mnie już na bota nie namówi - może jakiś autoheal najwyżej. Podejrzewam też, że CIPy częściej sprawdzają IP tych komputerów, na których już delety poleciały.

Opublikowano

Niemniej jednak to są same zbanowane konta, nie licząc usuniętych postaci.. Mimo wszystko wciąż to są spore liczby, które zamiast maleć to rosną, martwiąca tendencja. :|

Oni liczą zbanowanych jako delete, za bota zawsze leci delete więc to niemożliwe, że tyle banów za samo zachowanie graczy.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

Pewnie jakaś tam cząstka banów za zachowanie jest, ale przy tych liczbach to może z 5% max, nie sądzę żeby więcej. ;d

Co do Pana wyżej, który pisał, że nie wierzy w bezpieczne boty to masz.. racje. W Tibi ciężko już o coś takiego, CipSoft nieźle sobie radzi z takimi, w porównaniu do niektórych gier :c

Opublikowano

Xenobot jest niespecjalny , lepiej jesli ktos mysli o boceniu maina uzywac winda.

W dodatku bany sa za kazdego , kwestia jak sie uzywa.

Tak tak ty na pewno wiesz jaki bot jest najlepszy jak boisz sie jakikolwiek zainstalowac na kompie.. wiec przestań p********..

Co do tematu to polecam jednak winda , latwiejszy w obsludze no i wieksze community..

Świdwin stacja kolejowa

KOSOVO NIE JEST SERBSKIE.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...