Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Są za xeno bany? LOL

Vilche

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy za xenobota dostaje się bany?

Ostatnio sobie grałem 30 lvl na amanonkach i ta da, Konto usunięte :/

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Nie wpadles na genialny pomysl, ze to przez twoja wine dostales delete? ja tibia auto napieprzalem do 130 lvla bez zadnej kary, a ty tylko 30 lvl i ban. ohhh, to pewnie przez tego xeno!

Skrypty LUA Tibia za darmo!

Opublikowano

@P0ZAJM0WANE expbot chodzil w 3 pkt i delete acc... 

Ogólnie na mpc pisało ze mozna dostać bana ale nie spodziwałem się ze tak szybko wyłapią...

Opublikowano

tibia zrobiła sobie zabezpieczenie na xenobota nie jednej osobie wykrywało że tibia to wirus wiecie czemu? Bo skanuję co się podpina pod tibię i wysyła to sobie do cipsoftu - sprawdzają to i banują ta da

5435084992.png

Opublikowano

Nie, Tibia nie zrobila sobie zabezpieczen na XENOBOT, tylko na wszystkie boty.
30k? cos kolo tego w marcu, 60k w kwietniu. Watpie, ze az tyle jest z samego xenobota.
Wszystkie boty sie skarza na forum, ja rowniez nie umiem teraz nowo zalozonego konta bocic dluzej niz 4h bo dostaje instant bana.
Maja rozne nowe sposoby na sprawdzanie czy jestes botem, np nawet o tym mowili na forum tibii gracze manual, ze spotykaja moby z dziwne niskim stanem hp a nikogo innego nie bylo na spawnie. Te mobki maja np 55,55,55,54,54 hp - wiadomo, ze bot zabije najpierw te z 54.

Opublikowano

tibia zrobiła sobie zabezpieczenie na xenobota nie jednej osobie wykrywało że tibia to wirus wiecie czemu? Bo skanuję co się podpina pod tibię i wysyła to sobie do cipsoftu - sprawdzają to i banują ta da

Nie, Tibia nie zrobila sobie zabezpieczen na XENOBOT, tylko na wszystkie boty.

30k? cos kolo tego w marcu, 60k w kwietniu. Watpie, ze az tyle jest z samego xenobota.

Wszystkie boty sie skarza na forum, ja rowniez nie umiem teraz nowo zalozonego konta bocic dluzej niz 4h bo dostaje instant bana.

Maja rozne nowe sposoby na sprawdzanie czy jestes botem, np nawet o tym mowili na forum tibii gracze manual, ze spotykaja moby z dziwne niskim stanem hp a nikogo innego nie bylo na spawnie. Te mobki maja np 55,55,55,54,54 hp - wiadomo, ze bot zabije najpierw te z 54.

Ja dalej trzymam się teorii, że bana możemy dostać tylko wtedy jeżeli wpadnie na nas report ;)

7138509900_1434192442.png

Opublikowano

Ja dalej trzymam się teorii, że bana możemy dostać tylko wtedy jeżeli wpadnie na nas report ;)

Spoko, wlasnie zrobilem palka po 2h dostal bana a siedzialem i patrzylem sie na niego caly czas nikogo nie spotkalem.

Opublikowano

dniami i nocami siedzę na swamp trollach przy venore i jakoś jeszcze nie wyłapałem bana.

No to się ciesz, być może jutro dostaniesz delete, może za tydzień, miesiąc...kto wie.

Też tak miałem, mass bany leciały, a moje boty nadal online, do czasu, pyk i tylko "Character casherman does not exist". I skończyłem z botami :D

Opublikowano

każdy bot jest wykrywalny, nie ma rzeczy idealnych, do dziś nie znany jest system wykrywania botów.

Opublikowano

Dzis dostałem maia odnoście bana i taka wiadomość : 

Thank you for your request.

After a thorough investigation of your account we have found the entry in the rule violation record to be incorrect. For this reason the entry has been removed. We are very sorry for the inconvenience this has caused.

Także, nie mam bana :)

czy po nieslusznym zbanowaniu mojego konta i odbanowaniu jego przez nich mogę starać się o jakiś bonus?

Opublikowano

Dzis dostałem maia odnoście bana i taka wiadomość :

Thank you for your request.

After a thorough investigation of your account we have found the entry in the rule violation record to be incorrect. For this reason the entry has been removed. We are very sorry for the inconvenience this has caused.
Także, nie mam bana :)

czy po nieslusznym zbanowaniu mojego konta i odbanowaniu jego przez nich mogę starać się o jakiś bonus?

Tak, jeżeli Twoja postać posiadała pacc etc

Pewnego wieczoru wziąłem na kolana Piękno. - I przekonałem się, że jest gorzkie.

Opublikowano

jak

Spoko, wlasnie zrobilem palka po 2h dostal bana a siedzialem i patrzylem sie na niego caly czas nikogo nie spotkalem.

nie wiem jak ty bociłeś ale ja boce o miesiąca po 7godzin dzennie w tym samym miejscu i nic wybociłem ponad 5charów na 300lvl xenobotem i żaden nie ma delete(tamte chary były bocone z 1-2lata temu a dalej nie mają bana ani nic) :)

Co ja tutaj robie...

Opublikowano

jaknie wiem jak ty bociłeś ale ja boce o miesiąca po 7godzin dzennie w tym samym miejscu i nic wybociłem ponad 5charów na 300lvl xenobotem i żaden nie ma delete(tamte chary były bocone z 1-2lata temu a dalej nie mają bana ani nic) :)

Zrob nowa postac na nowym koncie i boc nia dluzej niz 2h, powodzenia.

P.S wystarczy tez zerknac na forum xeno co ludzie tam pisza ;)

P.S2 Do teorii z reportami - napisalem do supportu i odpisali mi ze ban nie zostal nadany przez reporty.

Opublikowano

@P0ZAJM0WANE expbot chodzil w 3 pkt i delete acc... 

Ogólnie na mpc pisało ze mozna dostać bana ale nie spodziwałem się ze tak szybko wyłapią...

Tutaj masz odpowiedz na swoje pytanko :)

Opublikowano

Najsmieszniejsze jest to ,ze boty dostaja sam nooby. A np jest masa osob 300-400+ ktore kazdy wie ze boca a bana nigdy nie doistaja ( dodam ze raportów na te osoby było wiele)

Wiec kwestia jak sie boci , jakieo scryptu i w jakim stopniu ten scrypt jest zaawansowany oraz jakich opcji sie uzywa tez ma znaczenie.

Opublikowano

Najsmieszniejsze jest to ,ze boty dostaja sam nooby. A np jest masa osob 300-400+ ktore kazdy wie ze boca a bana nigdy nie doistaja ( dodam ze raportów na te osoby było wiele)

Wiec kwestia jak sie boci , jakieo scryptu i w jakim stopniu ten scrypt jest zaawansowany oraz jakich opcji sie uzywa tez ma znaczenie.

Nie rozumiem co napisales w tym zdaniu, ale zgaduje, ze chodzilo w 1 zdaniu "ze boty dostaja sam nooby" o to, ze same nooby dostaja bana.

No tak, mysle, ze taki Nakuu z SolidScriptow, albo shadowart jest noobem, masz racje.

Bocilem glowna postacia rok do uptade w marcu, od tej pory nie moge wybocic zadnego nowego konta od 0.

Wbilem recznie 60 lvl i wybocilem do 90 lvl - 0 bana.

Oni jakims sposobem sprawdzaja nowo zrobione konta i postacie.

EDIT1

Znalazlem konto ktore ma 3 lata, sa tam juz okolo 100 lvle, sprobuje cos pobocic, zobaczymy czy bedzie ban.

Opublikowano

Heh , ja mam eka 150 , bocilem nim praktycznie do 0 staminy[na vps] i stoi do dzisiaj. ALe to też trzeba mózgu używać i dobrych skryptów.

Opublikowano

Nie rozumiem co napisales w tym zdaniu, ale zgaduje, ze chodzilo w 1 zdaniu "ze boty dostaja sam nooby" o to, ze same nooby dostaja bana.

No tak, mysle, ze taki Nakuu z SolidScriptow, albo shadowart jest noobem, masz racje.

Bocilem glowna postacia rok do uptade w marcu, od tej pory nie moge wybocic zadnego nowego konta od 0.

Wbilem recznie 60 lvl i wybocilem do 90 lvl - 0 bana.

Oni jakims sposobem sprawdzaja nowo zrobione konta i postacie.

EDIT1

Znalazlem konto ktore ma 3 lata, sa tam juz okolo 100 lvle, sprobuje cos pobocic, zobaczymy czy bedzie ban.

Wina klawy i m0ojego pisania.

Chodziło mi ze bany dostaja same nooby czyli niskie levele /dicery / spamery etc:0

Opublikowano

Wina klawy i m0ojego pisania.

Chodziło mi ze bany dostaja same nooby czyli niskie levele /dicery / spamery etc:0

Ja też jestem tego zdania ,że te niskie lvle są banowane po chwili lub też te konta robione np dzisiaj ;)

Więc takie pytanie ;D

Czy jak mam konto robione 2011 roku i mam tam załózmy 20 lvl i czy warto byłoby bocić jakbym kupił pacca czy lepiej grać recznie ?

Opublikowano

Jak czytam niektóre wypowiedzi to smiać mi się chce.

Ja ogólnie z nieoficialnych wiadomości dowiedziałem się, że najbezpieczniej jest bocić mając kono premium. (caly czas przedłużać) Dlaczego? A no w tym jest interes. Cipsoft podaje nam informacje dot. usunięcia kont. Zastanówcie się ilu z tych graczy to dice boty, ilu to gracze bez Pacc a ilu graczy z Pacc. Osobiście wybociłem w ostatnich miesiącach 2- 130 lvl + a od roku boce na 230 lvl... Jak myslicie? Może to szczęscie? Nie wydaje mi się. Grając bez pacc po miesiącu dostałem delete.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...