Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PandoraMT3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ten serwer nie powstanie, a przynajmniej od autora tematu, jeżeli ktoś faktycznie odkupił pliki to na pewno zrobi większy sztos, podobno przez 5 lat udało mi się 1,5mln zarobić ^_^

Gdyby ktoś je odkupił już byłoby coś wiadomo, albo nawet serwer w ogóle nie byłby zamykany.

Weź pod uwagę samego Admina Pandory, a teraz zastanów się czy sprzedałby te pliki.

74f31dbf1675f.jpg

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdyby ktoś je odkupił już byłoby coś wiadomo, albo nawet serwer w ogóle nie byłby zamykany.

Weź pod uwagę samego Admina Pandroy, a teraz zastanów się czy sprzedałby te pliki.

Co ma administrator do plików?

Na tiverie też wiele ludzi czekało i okazało się że cały projekt jest na sprzedaż, zresztą kto by chciał siedzieć w metinie kolejne 5 lat, ludzie mają swoje prywatne życie.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Co ma administrator do plików?

Na tiverie też wiele ludzi czekało i okazało się że cały projekt jest na sprzedaż, zresztą kto by chciał siedzieć w metinie kolejne 5 lat, ludzie mają swoje prywatne życie.

"A co ma kierowca do samochodu?"

To że admin prowadził ten serwer w pojedynkę, to chyba on ma ostateczne zdanie co do losów jego plików serwerowych...

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano

"A co ma kierowca do samochodu?"

To że admin prowadził ten serwer w pojedynkę, to chyba on ma ostateczne zdanie co do losów jego plików serwerowych...

W takim razie o czym Ty mówisz?

Wyraźnie napisałem że to administrator decyduje co zrobi ze swoimi plikami, a Ty w siłę próbujesz coś nowego stworzyć.

Pliki i tak są stare, da się je odtworzyć na podstawie klienta i jedyne co jest warte zachodu to emaile (do reklamacji).

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

W takim razie o czym Ty mówisz?

Wyraźnie napisałem że to administrator decyduje co zrobi ze swoimi plikami, a Ty w siłę próbujesz coś nowego stworzyć.

Pliki i tak są stare, da się je odtworzyć na podstawie klienta i jedyne co jest warte zachodu to emaile (do reklamacji).

Skoro sam nie do końca wiesz w jaką dyskusję się wdałeś, po co odpowiadasz na mój post?

Tak, serwer da się odtworzyć... Już nie w taki sposób, ale się da. Co do emaili - i tak połowa była nie aktywna. 

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano

Nie k***a! Nie! Nie chcemy ! Kolejny gówniany rework starego serwera z gównianą administracją ! Jak chcesz coś robić to rób po swojemu bo w sumie i tak i tak będzie g****o.

Opublikowano

Nie k***a! Nie! Nie chcemy ! Kolejny gówniany rework starego serwera z gównianą administracją ! Jak chcesz coś robić to rób po swojemu bo w sumie i tak i tak będzie g****o.

Ty nie chcesz, a nie którzy chcą, w tym Ja np. -_-

Opublikowano

MT3? XDDDD

Nie proszę.

DiamondMT3 (xD)

Sapphira

Reaktywacja GladoRa

Reaktywacja Divine

Nic z tych nie wyszło :( Zostaje tiveria, ciekawe, czy nie skończy tak jak te w/w.­

tenor.gif

Opublikowano

Ja naprawdę życzę powodzenia z mt3 aczkolwiek nie nazywaj tego pandora bo się o prawa autorskie do Ciebie dopierdziele :) Jestem właścicielem domeny pandoramt2.pl jak i jej nazwy , oficjalny rework pandory będzie we wrześniu.

Opublikowano

Ja naprawdę życzę powodzenia z mt3 aczkolwiek nie nazywaj tego pandora bo się o prawa autorskie do Ciebie dopierdziele :) Jestem właścicielem domeny pandoramt2.pl jak i jej nazwy , oficjalny rework pandory będzie we wrześniu.

I co mu zrobisz jak zrobi sobie nazwe pandora :- )?

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Pandora to chyba najlepszy priv jaki powstał. Nie miał za dużo udziwnien i nowości. Brakowało jedynie systemu petów z bonusami i kostiumów.

Opublikowano

zrób ktos to samo co na Pandorce i oplaccie serwer na 5 lat i wyjebane :P

i bedziemy grac.

Dziekuje pozamiatane

Opublikowano

Pandora była fajna z naciskiem na BYŁA ten serwer nie był zbugowany fajnie się grało, Ty teraz chcesz ukraść kawałek pomysłu innej osoby to 1 a po 2 zniszczysz dobre imię pandory bo wystartujesz z jakimś pobugowanym serwerem. Postaw serwer oparty o swój projekt bo jeszcze żadna reaktywacja w Polsce nie wypaliła :)

(Reaktywacja mam na myśli serwer postawiony od nowa przez inne osoby)

yTMJ2TF.jpg

Opublikowano

swietny pomysł. Tylko aby nie byl to serwer pod is i najlepiej taki sam system ulepszeń jaki byl oraz żadnych kostiumów i fryzur z bonami na klasy.   :)

Opublikowano

Niektórzy mają po prostu fantastyczny tok myślenia ;D Zróbmy to samo, co pandora, ale może jednak bez bonusów klasowych... bo to przecież już takie niemodne, bo trzeba robić pakiety :D Wszystkie starsze serwery, które utrzymały się przynajmniej kilka lat, miały bonusy klasowe w 6/7 (pandora, elite, działający virtual), dlaczego? Bo dzięki nim robienie eq nie jest nudne i monotonne, nie każdy gra w takim samym eq. Jeśli autor koniecznie chce otworzyć nową pandorę, to nowości i zmiany raczej graczy nie przyciągną ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...