Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PandoraMT3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na tak, moim zdaniem wystarczyłoby tylko dodanie kilku ciekawych opcji typu odpalanie ros, dłoni, ataku i obrony boga smoków na jeden przycisk, i innych rzeczy ułatwiających grę ludziom, banowanie botów. Jestem za.

> Pierd*l gdy ktoś wyznacza drogę Ci <

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Błagam.. TAK ! Kurde, ja już prawie płakałem, że koniec pandory bo miałem wspomienia z niej a tutaj nagle ktos chcę otworzyć serwer podobny do niej. JESTEM NA TAK !!!!!

Tylko, że zróbie serwer naprawdę podobny do Pandory bez aż takiej wielkiej zmiany, dodajcie troche map i pare zbrojek i to starczy

Spokojnie, za chwile się pojawi multum klonów Pandory xD

Opublikowano

Ale beka :D Pandora (MT3)? hmm MT3?? juz byl diamondmt3 to szybko padl administrator mial wypierdolone totalnie na server :D jak powstanie to "MT3" to padnie po miesiacu zapewnie

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Nie polecam stosowania nazwy MT3 / Metin2 bo jest to Autorskie.

Nazwałbyś serwer Metin3 Nie miałbyś życia! xD i takie tam pierdoły. Daj 6/7 bez klasowego ;p

Opublikowano

Mi chodzi tylko Aby Byli Adminstratorzy Gry I zeby nie bylo np takich ulepszen ze u handlarzy sa fms w sklepie  Bo jak byly by u handlarzy to juz gra wtedy nie jest taka ciekawa  rozne bajery tzw Mapki moga byc do expienia od 180 z tym moge sie zgodzic oczywiscie 

Opublikowano

Fajnie wiedzieć że ruszasz z "PandoraMT3" kiedy ja od 2 dni jestem właścicielem PandoryMT2 i pracuje nad reworkiem xD

To czekamy właścicielu, tylko czemu na forum Pandorki ciągle piszą że serwer zostanie wyłączony?

Opublikowano

Zróbcie taki sam serwer ale oplaccie go na kilka lat do przodu :)

To wtedy bedziecie mgli liczyc na graczy

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Po pierwsze, jak to ma być pandora to pytania dotyczące 6/7 bonusów oraz zmiana wyglądu eq/dodanie nowego nie powinny mieć miejsca, bo wtedy to już nie będzie ten sam serwer.

Jedynie co powinniście dodać na tym serwerze, to rzeczy typu:

- Source

- Sklepy Offline 

- Nowe Pety z bonusami

- Nowe Kostiumy z bonusami

- Nowe Fryzury

- Jakieś misje

- Nowa mapa do expa

- Poprawa niektórych bugów

- Dodanie innych udoskonaleń typu, nieskończone pele, zmianki, dodania itp...

Coś w tym stylu. Wiadomo, jest tego więcej. Chodzi te wszystkie nowości jakie są widywane na każdym nowym serwerze, nic więcej. W przeciwnym razie, nawet nie nawiązujcie tego serwera do słynnej Pandory, bo to nawet nie będzie to samo nawet w 60%. 

Pozdrawiam.

denzel.png

Opublikowano

to wrzuć te pliki, i porównasz sobie przy reworku ile zmieniłem, zresztą, powodzenia przy ich odbugowaniu. :P

fanpage jest moj, wiec jedyne co mozesz to chorągiewką machać, żadnego promowania nie było

co do domeny.. przyjdzie na to czas, a nazwe moge zawsze zmienic, wiec jak tak ci potrzebna to wez ja sobie, moze wypromujesz kolejny serwer na tym

­

ŚCIERO JEBANE WYPIERDALAJ STĄD. DO BUDY PSIE. TECHNICY ZAJEBANI. QUESTA PROSTEGO NIE POTRAFICIE NAPISAĆ, ZABEZPIECZYĆ SERWER, JEDYNE WASZE UMIEJETNOŚCI KOŃCZĄ SIĘ NA ZMIENIANIU DROPU W MOB_PROTO I EDYTOWANIE NAZW ITMÓW W BAZIE. CAŁA PRAWDA O PSEUDO TECHNIKACH. Na tej scenie Metina jest garstka ludzie mających pojęcie : Bambus3k, Terenzoo, Derin, WojTeK( z nevrast ). pdeudo technicy. Pozdro ;*

Opublikowano

Ludzie... ten temat jest od podzielenia się opinią na temat serwera, a nie od obrzucania się gównem.

Ja oczywiście jestem za :)

Opublikowano

Nie.. Na pewno coś zmienicie i to nie będzie ta sama Pandora.. Dodać tylko kogoś, kto będzie banować te scierwa i to tyle. Każda zmiana tylko pogorszy sprawę.

Opublikowano

Jestem za .. ;) jak najbardziej za tym zeby powstala nowa Pandora ;) . POWODZENIA !! :)

:ninja:  :ninja: If you do what you love , nothing can't stop you !  :ninja:  :ninja: 

Jesli robisz to co kochasz , nic nie moze cie powstrzymac !

Opublikowano

Jeśli nie zniszczy to uroku i klimatu starej dobrej Pandory - jak najbardziej na tak. Ale mam złe przeczucia ze może się to nie udać.. chociaż fajnie by było żeby w końcu ktoś normalny postawił / zrobił rework normalnego i nie zyebanego serwa jakich teraz jest pełno. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Po pierwsze, jak to ma być pandora to pytania dotyczące 6/7 bonusów oraz zmiana wyglądu eq/dodanie nowego nie powinny mieć miejsca, bo wtedy to już nie będzie ten sam serwer.

Jedynie co powinniście dodać na tym serwerze, to rzeczy typu:

- Source

- Sklepy Offline 

- Nowe Pety z bonusami

- Nowe Kostiumy z bonusami

- Nowe Fryzury

- Jakieś misje

- Nowa mapa do expa

- Poprawa niektórych bugów

- Dodanie innych udoskonaleń typu, nieskończone pele, zmianki, dodania itp...

Coś w tym stylu. Wiadomo, jest tego więcej. Chodzi te wszystkie nowości jakie są widywane na każdym nowym serwerze, nic więcej. W przeciwnym razie, nawet nie nawiązujcie tego serwera do słynnej Pandory, bo to nawet nie będzie to samo nawet w 60%. 

Pozdrawiam.

O czym ty piszesz...

Jakby dodali to co napisałeś (prócz naprawy bugów, nieskonczonej pele) to ten server nie miałby klimatu pandory, jedyne co by było podobne to nazwa...

według mnie kluczem do sukcesu takiego servera (nie wątpie że znajdą się ludzie którzy mogą wykorzystać upadek pandory) przede wszystkim stary klimat, jedyne czym się zając to  naprawą bugów i banowaniem botów i taki server mógłby stac nawet tyle jak ta prawdziwa pandora.

Opublikowano

O czym ty piszesz...

Jakby dodali to co napisałeś (prócz naprawy bugów, nieskonczonej pele) to ten server nie miałby klimatu pandory, jedyne co by było podobne to nazwa...

według mnie kluczem do sukcesu takiego servera (nie wątpie że znajdą się ludzie którzy mogą wykorzystać upadek pandory) przede wszystkim stary klimat, jedyne czym się zając to  naprawą bugów i banowaniem botów i taki server mógłby stac nawet tyle jak ta prawdziwa pandora.

Kiedyś może tak, nie dziś. 

W czym niby przeszkadzałoby Source, Sklepy Offline i te inne? Urozmaica handel i gra się lepiej, więc nie wiem o co ci chodzi. :)

Zresztą Pandory i tak już nigdy nie będzie, a jak będzie to nawet w 10% nie odda tego klimatu co było kiedyś, nawet bez nowości. 

denzel.png

Opublikowano

Pandora nie ma już prawa bytu. Serwer trzymają swoją ilość graczy z kilku powodów... W tym stabilności, oraz samego czasu online (5 lat). Reklamę zapewniał mu staż na rynku Mt2, serwer kojarzył już każdy.

Teraz gdy Administrator zamknął projekt posypią się jej pseudo reaktywacje, (nie będę wspominał tutaj o wartościach, które postawi sobie administracja) które poza samą nazwą serwera nie będą miały nic wspólnego z samym serwerem.

W dodatku dzisiejsi technicy... połowa z nich nie potrafi na starcie utrzymać serwera online - tłumacząc się potężnymi ddosami. 

Najlepiej nie podejmujcie się reaktywacji tego serwera, niech przejdzie już w zapomnienie.

11.07.2010 - 11.07.2015 [*]

PandoraMT2

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano

ten serwer nie powstanie, a przynajmniej od autora tematu, jeżeli ktoś faktycznie odkupił pliki to na pewno zrobi większy sztos, podobno przez 5 lat udało mi się 1,5mln zarobić ^_^

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...