Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PandoraMT3

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Panowie takie sprawy proszę takie sprawy wyjaśniać na PW.

Skończ szczekać.. Nie pozwolę żeby jakiś pryszcz wyzywał mnie od Asfena :v

­

01156920831638570790.png­

Pasjonat
Opublikowano

Pomysł fajny, oby nie było tyle dzieci co na dotychczasowej pandorze ^^

Administracji brak, więc po prostu stoją boty i dropią sztabki.

Ta ankieta w sumie bezsensu, nic nie zmienia liczba królestw, dwa, czy trzy.. albo płatne pety w isie? Pewnie, że lepiej, aby nie było. Dodajcie własne nowinki skoro macie taką wiedzę, a nie robicie dokładnie to samo co inne ekipy.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Administracji brak, więc po prostu stoją boty i dropią sztabki.

Ta ankieta w sumie bezsensu, nic nie zmienia liczba królestw, dwa, czy trzy.. albo płatne pety w isie? Pewnie, że lepiej, aby nie było. Dodajcie własne nowinki skoro macie taką wiedzę, a nie robicie dokładnie to samo co inne ekipy.

Zrobiłem ankiete po to żeby gracze się wypowiadali na ten temat co do is'u to nie wiem ,ale pety wiem ze dungeony itp ;D 

Są ludzie, których uprzejmość gorsza jest od bezczelności.

Pomogłem ? Zostaw po sobie ślad :)

Opublikowano

@FirmowaMetka

Jak chcesz zrobić Pandorę „MT3” z nowościami i dungeonami? Taki serwer jedyne czego potrzebuje, to administracji a sama rozgrywka jest na wysokim poziomie, no oczywiście obecnie nie ale takich właśnie serwerów potrzebujemy więcej, czyli klasycznych easy bez nowości. Wtedy byłbym jak najbardziej za.  ;)

Opublikowano

Dodajcie do IS z lepszymi bonami :D bo żeby każdy cebulak musiał coś $$ żeby osiągnąć :D wtedy będzie git

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Pasjonat
Opublikowano

Możecie do starej pandory dorzucić sklepy offline i trochę pokombinować z ulepszaczami. Popieram @eSejusiek'a

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Pamiętam czasy gdy na Pandorce było po 3k online dziennie.

Jedyne czego tam brakuje a można dodać to GM banujący boty i mapka ew. mapki do expienia od 180lv.

Od 180 pozostaje już tylko Grota V2 i bicie się z botami o spot.

Na dzień dzisiejszy nie chce mi się dalej tam expić (183lv body).

Opublikowano

@FirmowaMetka

Jak chcesz zrobić Pandorę „MT3” z nowościami i dungeonami? Taki serwer jedyne czego potrzebuje, to administracji a sama rozgrywka jest na wysokim poziomie, no oczywiście obecnie nie ale takich właśnie serwerów potrzebujemy więcej, czyli klasycznych easy bez nowości. Wtedy byłbym jak najbardziej za.  ;)

No mogę tak zrobić tylko ludzie przybędą z tej starej pandory chodzi mi Dungeon (DT,Katakumby, Jakaś wieża Mistyków) nowości bardziej chodzi o nowe expowiska , moby etc.  

Są ludzie, których uprzejmość gorsza jest od bezczelności.

Pomogłem ? Zostaw po sobie ślad :)

Opublikowano

No mogę tak zrobić tylko ludzie przybędą z tej starej pandory chodzi mi Dungeon (DT,Katakumby, Jakaś wieża Mistyków) nowości bardziej chodzi o nowe expowiska , moby etc.  

Nowe expowiska na 180 i 210lv jak najbardziej.

Nowe dungeony Nemere / Razador / W.W.

Co do broni to fms wystarczy do 75lv. W cliencie pandorki jest sporo broni z czego jedna trzecia nie aktywna.

Wystarczy włączyć, ustawić bony / dmg i aby uleprzało się z broni 75 (250lv z bronią 75 trochę dziwnie wygląda).

Opublikowano

Z ogarniętą administracją i kilkoma nowościami może być całkiem ciekawie.

Byle by nie przesadzić :D

Opublikowano

Osobiście gram na pandorze od początku aż do teraz i według mnie to świetny pomysł. Pandora to server na którym potrzeba tylko i wyłącznie kogoś od łapania botów, rozgrywka jest na bardzo wysokim poziomie i żadne wprowadzone nowości tylko by ją zniszczyły. 

Co do 6-7 jeśli chcesz robić Pandorę to rzecz jasna - 6/7 bony klasowe.

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jeżeli miałbyś być głównym administratorem to podziękuje.

Opublikowano

zrobienie kolejnego gówna i nazwanie go pandorą nie przyniesie wam wielu graczy ten myk wam sie zupłenie nie uda

Opublikowano

Jak najbardziej na tak, bo czekam na to aż ktoś stworzy coś podobnego.

Tylko, że zróbie serwer naprawdę podobny do Pandory bez aż takiej wielkiej zmiany, dodajcie troche map i pare zbrojek i to starczy

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

To może wystartujcie w dzień wyłączenia Pandory xD

Robiąc od zera nigdy nie zrobicie dokładnej kopii ( tak samo było z sapphirą ) więc jest to średni pomysł moim zdaniem :)

5206314859733321403620.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...