Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PandoraMT3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcieli byście odświeżoną pandorę z administracja nowym wyglądem ekwipunku , miast , i innych ciekawostek ?? 

Są ludzie, których uprzejmość gorsza jest od bezczelności.

Pomogłem ? Zostaw po sobie ślad :)

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

pandora to mój fav serw

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Pasjonat
Opublikowano

Pandora jeden z najlepszych serwerów jakie w ogóle powstały, ale obawiam się, że to nie byłoby to samo. Inne sety, mapy to zależy w jaki sposób inne, bo łatwo przesadzić.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Pandora jeden z najlepszych serwerów jakie w ogóle powstały, ale obawiam się, że to nie byłoby to samo. Inne sety, mapy to zależy w jaki sposób inne, bo łatwo przesadzić.

Właśnie wiem a nie chce odzwierciedlać tego wszystkiego ;c 

Opublikowano

Bardzo bym pograł , administracja powinna być aktywna , nie powinno być botów bo to niszczy serwer, nowe dungi,biżu,zbroje itp . Życzę powodzenia :)

Opublikowano

Zagrałbym na starej pandorze, z takim samym systemem ulepszeń, wygląd miast może być inny, czemu nie, ale wg mnie sama rozgrywka nie powinna się dużo różnić od pandory. Nowe sety i nowy system ulepszeń mnie osobiście by zniechęciły, Najważniejsze, aby administracja istniała :)

Opublikowano

Pomysł fajny, oby nie było tyle dzieci co na dotychczasowej pandorze ^^

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Świetny pomysł, ale trzeba zwiększyć zabezpieczenia serwera przed hack'ami.

Wszystko da się zrobić ;D Jak chcecie pomóc w rozwoju zapraszam na PW tam podam adres team-speaka ;) 

Opublikowano

I co? Może jeszcze na własnych plikach i bez botów? Ze zjeban*m interface z mpcforum i darmowymi logowaniami?

No name w administracji = Gówno.

Nie macie plików tego serwera, nie znacie go, więc i tak wam się to nie uda :D Powodzenia. Pamiętajcie, że wartości broni różnią się i nie są takie same jak w kliencie.

2e1x0dv.png

Opublikowano

I co? Może jeszcze na własnych plikach i bez botów? Ze zjeban*m interface z mpcforum i darmowymi logowaniami?

Nie macie plików tego serwera, nie znacie go, więc i tak wam się to nie uda :D Powodzenia. Pamiętajcie, że wartości broni różnią się i nie są takie same jak w kliencie.

po 1. Zjebane interface i darmowe logowania widziałeś serwer ? nie więc nie wiem czemu oceniasz coś czego nie widziałeś.

po 2. no name w administracji ? nawet nie wiesz kto w niej będziesz ale już tak twierdzisz zresztą sam jesteś no name i zachowujesz się gówno.

po 3. To czy znamy serwer czy nie to nasza sprawa ale znając życie ty o niej wszystko wiesz Bonzo za 5zł, i to że ty jesteś życiowym nieudacznikiem i nic ci nie wychodzi nie znaczy że każdy tak ma.

Generalnie to idź w inne tematy się wymądrzać.

Ps. Bez pozdrowień.

Opublikowano

Wszystko da się zrobić ;D Jak chcecie pomóc w rozwoju zapraszam na PW tam podam adres team-speaka ;)

przecież człowieku twój serwer padł po tygodniu z niektórymi elementami mojego serwera (Castios)

akurat ty na mpc i w dziale metin2 masz najwięcej do gadania, techniku, idź kupować questa na kamień duchowy bez limitu, tym no name dokładnie opisujesz siebie

ps. jak tam waga?

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

przecież człowieku twój serwer padł po tygodniu z niektórymi elementami mojego serwera (Castios)

akurat ty na mpc i w dziale metin2 masz najwięcej do gadania, techniku, idź kupować questa na kamień duchowy bez limitu, tym no name dokładnie opisujesz siebie

ps. jak tam waga?

­

Człowieku, ale co ty ode mnie chcesz? Miałem 1200 osób na serwerze i nie było, ani jednego błędu :)

Twierdzisz, że jestem chu*owy, a asfen pisał Ci questy. Pisałem Ci już, możemy się zmierzyć umiejętnościami, bo jesteś ścierwem.

Dodatkowo chwalisz się castiosem, a nawet nie ruszyłeś palcem. Pliki nie były twoje, poprawiłeś błędy(sorry, asfen je poprawił).

Jak chcesz mogę Ci kupić perma za 20zł chcesz? :D

2e1x0dv.png

Opublikowano

Człowieku, ale co ty ode mnie chcesz? Miałem 1200 osób na serwerze i nie było, ani jednego błędu :)

Twierdzisz, że jestem chu*owy, a asfen pisał Ci questy. Pisałem Ci już, możemy się zmierzyć umiejętnościami, bo jesteś ścierwem.

Dodatkowo chwalisz się castiosem, a nawet nie ruszyłeś palcem. Pliki nie były twoje, poprawiłeś błędy(sorry, asfen je poprawił).

asfen krulu muj, napraw mi serwer

co do perma, tak

PS. JAKIE QUESTY ASFEN MI PISAL I BUGI NAPRAWIAL ZJEBIE GENETYCZNY WIDZE NOWY TEAM SIE SZYKUJE ASFEN + SHAGGY SCHUDNIJ GRUBASKU A POTEM SIE WYPOWIADAJ POZDRO MORDA ; ***************

PS2. JESTEM JAK ZAL, SCISKAM CI DUPE

­

Opublikowano

@Crime.

Nie mów ze ktos cos używa twojego, bo większość o ile nie wszystkie rzeczy z castiosa byly z neta epvp itp. A pliki castiosa zaraz trafia na mpc, przekonales mnie do tego jak zajebales fanpage castiosa na który ja poswiecalem najwięcej czasu, ja go promowalem za swoja kasę. Takze powodzenia z castios.eu. Może domenę zarezerwuj? Bo kusi mnie zeby ja kupic :)

@topic

Pandora.. Dobry serwer ale zniszczony przez administracje, powodzenia.

Opublikowano

@Crime.

Nie mów ze ktos cos używa twojego, bo większość o ile nie wszystkie rzeczy z castiosa byly z neta epvp itp. A pliki castiosa zaraz trafia na mpc, przekonales mnie do tego jak zajebales fanpage castiosa na który ja poswiecalem najwięcej czasu, ja go promowalem za swoja kasę. Takze powodzenia z castios.eu. Może domenę zarezerwuj? Bo kusi mnie zeby ja kupic :)

@topic

Pandora.. Dobry serwer ale zniszczony przez administracje, powodzenia.

to wrzuć te pliki, i porównasz sobie przy reworku ile zmieniłem, zresztą, powodzenia przy ich odbugowaniu. :p

fanpage jest moj, wiec jedyne co mozesz to chorągiewką machać, żadnego promowania nie było

co do domeny.. przyjdzie na to czas, a nazwe moge zawsze zmienic, wiec jak tak ci potrzebna to wez ja sobie, moze wypromujesz kolejny serwer na tym

­

Opublikowano

to wrzuć te pliki, i porównasz sobie przy reworku ile zmieniłem, zresztą, powodzenia przy ich odbugowaniu. :p

fanpage jest moj, wiec jedyne co mozesz to chorągiewką machać, żadnego promowania nie było

co do domeny.. przyjdzie na to czas, a nazwe moge zawsze zmienic, wiec jak tak ci potrzebna to wez ja sobie, moze wypromujesz kolejny serwer na tym

­

Nie bylo promowania? A jak myślisz skąd tam jest tyle lapek? Btw. Ty cos zmieniłeś? Przeciez ty wartości skilli zmieniales na castiosie kilka razy i za każdym razem bylo gorzej.

Sorry, ale prędzej uwierzę że na wierzbie gruszki rosną niż w to ze ty cokolwiek zmieniłeś.

Cya

Opublikowano

Ile razy mam Ci mówić truskulu, że ja pisałem im wszelkie questy. Nie wiesz nawet z kim rozmawiasz więc przestań p******** głupoty.

­

01156920831638570790.png­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...