Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Easy] Mega-Pompa

mati5114

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po co ten spam? @2up?

Ale i tak dobrze jak na serwer sfgame, ponieważ prawie każdy jedzie na gotowcach.

baner4.gif

Opublikowano

@Shador Po co ten spam?

Od poprawek i upomnień są głównie moderatorzy, użytkownikom zaleca się zgłaszanie postów łamiących regulamin poprzez raporty.

-Neoxyh

baner4.gif

Opublikowano

@Shador Po co ten spam?

jak na redaktora sam spamujesz.. twoj post nic nie wnosi do tematu.. przegladajat twoj profil zauwazylem ze wiekszosc twoich postow to sam spam .. dlatego nabijasz aby osiagnac 1000 postow jak masz w sygnie? ;) wstyd redaktorze

a co do pracy is to mi sie podoba ;) swietna robota, a na servie milo sie gra. polecam

Sprawy z pierwszej części twojej wypowiedzi starajcie się załatwiać na pw.

-Neoxyh

Opublikowano

Była przerwa techniczna i przez godzinę nie działał serwer ponieważ wgrywamy i konfigurujemy nowe pliki.

Opublikowano

jak na redaktora sam spamujesz.. twoj post nic nie wnosi do tematu.. przegladajat twoj profil zauwazylem ze wiekszosc twoich postow to sam spam .. dlatego nabijasz aby osiagnac 1000 postow jak masz w sygnie? ;) wstyd redaktorze

a co do pracy is to mi sie podoba ;) swietna robota, a na servie milo sie gra. polecam

Właśnie nie chcę nabić 1000 postów. Dlatego mam to w sygnaturce, ponieważ nie mam co do niej wpisać. A co do spamu to po czym to wskazujesz? P.S gdybym robił spam to już bym miał ok. 50 pkt ostrzeżeń :)

Takie sprawy na pw.

-Neoxyh

baner4.gif

Opublikowano

Proszę o spokój. Parę postów powyżej pozwoliłem sobie skomentować. Póki co nie nadałem warnów, a tylko pouczenia. Następnym razem będą to ostrzeżenia, dlatego proszę o zastosowanie się do moich zastrzeżeń.

zSCFQrN.png

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...