Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DragonsDogma Seazon 6 Episode 2+News Items|Exp:500x||Drop:40%

DragonsDogma

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja postawowilem zagrac wiec przydała by sie jakas pomoc  Rozpowszechniajcie reklame gdzie mozna bo naprawde moze byc to dobry serwer

Opublikowano

Jak dla mnie s8 to syf i nie bede na s8 gral ale to oczywiscie tylko dla mnie !

A ze mam wiare w ludzi wbije i zobacze :) na ten s6 :)

AmazingLife

Opublikowano

Witam nie będzie przejścia na s8 ponieważ może zostać utracona baza danych. Server bedzie stal na dotychczasowej ver Seazon 6 jak już pisałem nie ma żadnych resow acc.

Opublikowano

Witam ,moim zdaniem zrobić reset serwera itp. popykać reklam i gramy. Teraz patrzę na forum graczy online 0, jest jakiś sens wchodzić. Max onilne 17 graczy, to bardzo malutko... Przemyśl to i zrób coś z tym

Opublikowano

Jak wejdziecie w końcu i zaczniecie grac to inni też wejdą widząc graczy . -.- Ja za resem acc będę tylko wtedy jak admin zostawi wszystkie itemy, bo rr to nie problem a EQ już niestety tak. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Myślałem nad wiekszym expem a co za tym idzie zwiększeniu poziomu trudności gry silniejsze moby na spotach itp nie będe kombinował nad nową ver seazon 8 itp ponieważ trwało by to za długo ponowne testy itp

Opublikowano

Proponuje wersje z "oryginalnym Helperem" - a nie jakieś boty podobne do helpera.

Ludzie są wygodni i nie lubią kombinować z "jakimiś" botami - z założenia przyjmują, że im nie pójdzie, nie będzie działać itd.

Zobaczą, że jest normalny Helper to wbiją.

Takie jest moje zdanie.

Pozdro.

Opublikowano

Proponuje wersje z "oryginalnym Helperem" - a nie jakieś boty podobne do helpera.

Ludzie są wygodni i nie lubią kombinować z "jakimiś" botami - z założenia przyjmują, że im nie pójdzie, nie będzie działać itd.

Zobaczą, że jest normalny Helper to wbiją.

Takie jest moje zdanie.

Pozdro.

Witam wiem że helper by był lepszy ale niestety na episode 3 nowe itemki nie chcą działać i dlatego wprowadzilem takowego bota żeby ułatwić gre na serverze wszystkie pytania proszę kierować na nowej publikacji

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...