Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DragonsDogma Seazon 6 Episode 2+News Items|Exp:500x||Drop:40%

DragonsDogma

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Server jest teraz stabilny i pod stałą kontrolą ci co grają grali cała noc żeby wbić jednego resa. Moge zapewnić ze server sie utrzyma , do tych co narzekali sklepy sa takie jakie sa ponieważ poziom gry jest wysoki i nie łatwo wbic resa.

Opublikowano

Tu sie zgodze server jest naprawde stabilny ☺ gralem cala noc bez zadnych problemow zapraszam co do sklepów to racja bo poziom potworkow jest naprawde wysoki ciezko sie expi na poczatku i lepsze itemy troche pomagaja

Opublikowano

Juz ponad 48h :) stabilnością nie grzyszy ;p tylko przydało by się więcej graczy bo serverek naprawde spoko od kąt gram nie ma żadnych bugów ani problemów :) te nowe itemki są zajefajne ;p

Opublikowano

Witam właśnie skusiłem się na server i jest naprawde spoko tylko mało graczy no ale jeżeli server będzie się trzymał to gracze sami przejdą :) polecam pokusiłem się o te nowe itemki ;p i są wyjebane xD

Opublikowano

Byłam na serwie , fajnie się gra, stabilny itd.

Zraził mnie speed skilla ES, z TS to samo, musiała bym cały czas używać dino, bo wtedy skill działa prawidłowo .

Napraw to , bo chętnie bym sie pobawiła tu, nie zraża mnie mała ilość graczy .

Opublikowano

Byłam na serwie , fajnie się gra, stabilny itd.

Zraził mnie speed skilla ES, z TS to samo, musiała bym cały czas używać dino, bo wtedy skill działa prawidłowo .

Napraw to , bo chętnie bym sie pobawiła tu, nie zraża mnie mała ilość graczy .

Witam speed jest dlatego ponieważ na serverze sa staty 65k max musisz po prostu wbic kilka pkt w agi i bedzie ok ja nie mam problemu ze skillami na sm ani na bk

Opublikowano

Tak speed bug mija po dodaniu odpowiedniej ilość agility gram DL i też nie mam problemu ze skillami. Zapraszam do gry chętnie pomogę nowym graczą :) szukajcie mnie pod nickiem Devils :)

Opublikowano

Bardzo Polecam zagrac i spróbować wszystkim ulubieńcom gry Mu BARDZO FAJNY I mili gracze Polecam Nick postaci mojej SpartakuS zawsze pomoge początkującym graczą Pozdrawiam. 

Opublikowano

Witam speed jest dlatego ponieważ na serverze sa staty 65k max musisz po prostu wbic kilka pkt w agi i bedzie ok ja nie mam problemu ze skillami na sm ani na bk

Po przeczytaniu twojego posta weszłam na serw i  o dziwo , tak wczesną porą był admini , pomógł mi z problemem od razu :)

Bedę polecała ten serw..... stabilny, 1-wszy raz spotkałam sie z tak milym  właścicielem serwera , widać, ze zalezy mu na serwie no i na graczach, zresztą to normalne  <tak powinno być na kazdym > .

Wpadajcie, serwer typowy dla zabawy :)

Opublikowano

Wszystko jest halo :> ludzie graja po dzien i noc dlatego taka różnica w resach ale na to nie patrz wbijaj na server :) znajdziesz mnie pod nickiem Devils zachęcam do zagrania fajna atmosfera jest mnóstwo nowych itemów dostepnych do kupienia w webshopie jak sie wbije troche rr :) jest w czym wybierać gram juz troche i nie ma sie do czego przyczepić :) w sklepach sa itemki dobre ale pomagaja troche w grze ponieważ sa podkrecone mobki i zwiekszony poziom trudnosc niz normalnie ale po kilki resach gra się miło :)

Opublikowano

Dołączam sie do Devilsa :) naprawde warto server godny uwagi gram cały czas jak tylko mam chwile mam nadzieje że server się rozkręci bo jest naprawde super !!!!!!!

Opublikowano

Witam pytał mnie ktoś czy po jakimś czasie gry będzie coś takiego jak reset acc więc odpowiadam na ogólnym forum że czegoś takiego jak reset acc itp.. nie przewiduję nie będzie po jakimś czasie resetu acc i odnowa myślę ze po malu server sie rozkręci i będzie wiecej graczy,wprowadzony zostal taki system expienia że za każdy reset otrzymujemy credity zostało dodane mnóstwo itemow ktore można zdobyć po wbiciu odpowiedniej liczby resow moim zdaniem jak i niektórych jest to opcja w której gracz nie jest wstanie osiągnąć wszystkiego chyba że będzie miał z 500 resow albo i lepiej zostały wprowadzone staty 65k więc maxy osiągamy na mniej wiecej 120 resie nastepne resy to już rywalizacja o lepsze itemy a jest ich mnóstwo każdy znajdzie set dla siebie, więc wracając do pytania nie będzie resow acc gramy aż nam sie znudzi lub postanowicie zrobić przerwe.Server jest opłacony na rok z góry jeżeli server będzie stabilny jak do tej pory będzie opłacany na nastepne miesiące nawet jak będzie mało graczy nie będzie ripow itp więc zapraszam i życzę miłej gry☺

Opublikowano

Fajnie by było jak by serverek byl bez resow acc..zawsze mozna by bylo wrocic i wiedzieć ze masz do czego naprawde fajny server podziwiam cie za checi i za zaangazowanie jakie wkladasz.

Opublikowano

Gwarantuję że jak server bedzie sie sprawowal dobrze jak do tej pory to nawet przy malej liczbie graczy nie będę robił żadnych resow acc Itp.. Niechce narażać innych na stracony czas spędzony przy expieniu i zdobywaniu creditow i co lepszych itemow dlatego też server nie bedzie przechodzil nowych edycji itp rzeczy ponieważ jest tyle itemow ktorych nie ma nawet w seazon 8 więc robienie nowych ver i edycji jest bez sensu jeżeli nawet po roku ci sie przypomni o serverze twoja postać będzie na ciebie czekać ☺

Opublikowano

Gwarantuję że jak server bedzie sie sprawowal dobrze jak do tej pory to nawet przy malej liczbie graczy nie będę robił żadnych resow acc Itp.. Niechce narażać innych na stracony czas spędzony przy expieniu i zdobywaniu creditow i co lepszych itemow dlatego też server nie bedzie przechodzil nowych edycji itp rzeczy ponieważ jest tyle itemow ktorych nie ma nawet w seazon 8 więc robienie nowych ver i edycji jest bez sensu jeżeli nawet po roku ci sie przypomni o serverze twoja postać będzie na ciebie czekać ☺

Zainponowałeś mi swoim zachowaniem :) 

Powodzenia ! :) 

Opublikowano

Pełen respekt dragon ☺ napewno sie rozkręci gra sie naprawde przyjemnie nawet jak gra malo graczy jest miła atmosfera dobrze by było jak by nie bylo resow acc bo to jest nie potrzebne no i szkoda poswieconego czasu na expienie i dla tych co postanowili wspomóc sie donate.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...