Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DragonsDogma Seazon 6 Episode 2+News Items|Exp:500x||Drop:40%

DragonsDogma

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam, serwer godny polecenia ! ;) Od początku gry nie zdarzyło mi się DC - lagów brak . Administracja na najwyższym poziome , zawsze chętnie odpowiada na pytania i co najważniejsze pomaga  początkującym , ogólnie interesuje się serwerem - więc i plus za to ... Większość graczy zapewne zniechęca bardzo niska szybkość ataku na początku gry ;) ale po kilku resach już jest wszystko ok . Konfiguracja serwera jak najbardziej odpowiednia, na większości serwerów ze statami 65K  można zauważyć brak stosunku DMG do DEFA , tutaj jest to fajnie zbalansowane. 

Pozdrawiam SkullCrush

Opublikowano

Wiam zapraszam na server na początku jest trochę trudno ale to czyni go wyjątkowym :) przyjemnie sie gra nawet przy małej ilość graczy na serverze server ma idealny poziom trudność nie jest za łatwo i nie jest za ciężko :) takie jest moje zdanie dla mnie server jest idealny :)

Opublikowano

Wiam zapraszam na server na początku jest trochę trudno ale to czyni go wyjątkowym :) przyjemnie sie gra nawet przy małej ilość graczy na serverze server ma idealny poziom trudność nie jest za łatwo i nie jest za ciężko :) takie jest moje zdanie dla mnie server jest idealny :)

Zgadzam  się z tym :) nie zniechęcajcie się że na początku jest ciężko bo o to właśnie chodzi :) ale z czasem jest coraz łatwiej i jest po co expić bo są naprawde super itemki do wyboru :)

Opublikowano

Kiedyś grałem na tym serwerze i z chęcią zobaczę co się ciekawego zmieniło ale nie mogę klienta ściągnąć przez mega.. Jeżeli mógłby ktoś dać innego linka do pobrania to z góry dziękuje :)

Opublikowano

Kiedyś grałem na tym serwerze i z chęcią zobaczę co się ciekawego zmieniło ale nie mogę klienta ściągnąć przez mega.. Jeżeli mógłby ktoś dać innego linka do pobrania to z góry dziękuje :)

Dlaczego nie możesz ściągnąć co ci wyskakuje? Zaraz upne i wstawie do publikacji nowe linki

Opublikowano

Zależy jakiej  przeglądarki uzywasz na mozzili mega działa napewno duzo sie zmienilo na serverze tylko ludzi malo gra no ale moze jakos z czasem sie rozkreci mi osobiscie sie bardzo podoba ;) stoj juz miesiac czasu bez zadnych problemow i nie ma sie do czego przyczepic :) ustawienia sie idealne.

Opublikowano

Będę robił przejście na Seazon 8 ale bez utraty jakich kolwiek danych wszystkie itemy crd itp zostaną nie będzie resetu acc.. jeżeli się wszyskto uda będzie nowa ver.

Opublikowano

Testy nowej ver sa prowadzone na nowym sprzęcie jeśli będę robił przejście na Seazon 8 to dopiero po dokładnym sprawdzeniu czy wszystkie dane będą współpracować na nowej ver można cały czas grać na dotychczasowej ver servera bo wszystkie dane zostaną przeniesione ale przejście na Seazon 8 nie jest w 100% dam info jak wszystko zostanie sprawdzone. Pozdrawiam

Opublikowano

Zostały zmienione trochę ustawienia servera nowa ver Seazon 8 jest cały czas testowana ale nie wiem czy uda się zmienić bez większych konsekwencji ale dam info jeszcze co do tego narazię zostały zmienione ustawienia servera na prośbę graczy został zwiekszony exp ale nie będzie robionch resów acc tak jak mówiłem exp został zwiększony z przyczyny braku bota do expienia ale jestem w trakcie dołączenia takiego bota do gry.

Opublikowano

o Super ;) będzie się trochę wygodniej expiło bocik też by się przydał było by fajnie jak by ci się udało go dodać :) bo graczy odstrasza brak bota do expienia, dobrze że cały czas myślisz o graczach myślałem że już uciekłeś :) taki exp jak dałeś 1000x może już zostać będzie idealnie :)

Opublikowano

zostały troche zmienione ustawienia servera i został dodany nowy Patch

SPoko spoko ale gdzie online ? na te chwile widze 0

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...