Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DragonsDogma Seazon 6 Episode 2+News Items|Exp:500x||Drop:40%

DragonsDogma

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wstawiam już oficjalną publikacje servera data startu 23.05.15 o godzinie 19:00 zapraszam do gry

--------------------------------------------------------------------------------------
 INFORMACJE DOTYCZĄCE SERWERA
--------------------------------------------------------------------------------------
 Nazwa Servera: DragonsDogma
 Wersja: Season 6 Episode 2 + New items
 Max Graczy Online: 200
Max Graczy VipServer:100
 Godziny działania: 24/7  
 IP: Main
 Port: Main

Stronka: http://dragonsdogma.dyn.pl/
Stronka2: http://dragonsdogma.pl

Forum: https://dragonsdogma.fora.pl/
 KONFIGURACJA
 Exp: x1000 |ExpVIP: x1200
 Drop: 40% | Drop:50%
 HP Mobów: 100%
 Reset: 400 lvl  Staty zostają
 Max Reset: Bez limitu
 Za kazdy reset 10 crd do WebShopu
 BB: Off
 Guild: 300 lvl
 MG: 250
 DL: 250
 RF: 1 lvl
 Max item level: +15 +28
 Usuwanie postaci: 0>40 lvl
 Serca etc: Tak
 Max stats: 65000

------------------------------------------------------------------------------------
 MAPKI
    Maps: Lorencia, Noria, Elveland, Devias, Dungeon, Atlans, Lost Tower, Tarkan, Aida, Icarus, Kanturu Ruins, Katuru Relics, Karutan,, Peace Swamp, Cry Wolf,  Vulcanus,  Arena

----------------------------------------------------------------------------------------
 SPOTY

----------------------------------------------------------------------------------------
Na każdej mapce po 6/8 mobów na Arenie mobki z raklion.(Wszystkie mobki podkręcone)
 PUNKTY ZA LVL
 Dark Knight: 5 / 6
 Dark Wizard: 5 / 6
 Elf: 5 / 6
 Rage Fighter : 7
 Summoner: 5 / 6
 Magic Gladiator: 7
 Dark Lord: 7
 JEWEL SUCCES RATE
 Bless: 100%
 Soul: 60%
 Soul + luck: 100%
 Life: 90%

CHAOS MACHINE
 Item+10: 80%
 Item +11: 70%
 Item +12: 60%
 Item +13: 50%
 Item +14: 40%
 Item +15: 30%

CENY JEWELI
 Brak dostępnych jeweli w sklepach.

EVENTY
 BC: Tak
 DS: Tak
 CC: Tak
 CS: Tak (Rejestracja u NPC)
 CryWolf: Tak
 Castle Deep: Tak
 Dragon Invasion: Tak
 White Wizard: Tak
 Gold Invasion: Tak co 2h

Gold Invasion 2: co 2h
 Imperial Guardian: Tak
 Illusion Temple: Tak
 NightMare: Tak
 Salupan: Tak (Arena)(Raklion)-50% na exe

Raklion Event:Tak
 Kundun: Tak co 40min
 Medusa: Tak co 40min
 GM Events: Tak
 ADMINISTRACJA
- Dragon

PLIKI DO POBRANIA

Killent

- https://mega.nz/#!INBgERxS!QKEY8zcFRgoWDdMQtGnWa2F-bpv9vRZcIU9qTvtOvxk

- http://speedy.sh/89kcs/DragonsDogma.rar

Patch

-http://www.speedyshare.com/mXk3n/Patch-V6.rar

INFO O SPRZĘCIE

• Intel Pentium G3220 2x3.0GHz
  • Pamięć RAM 6 GB DDR3 1600 MHz
  • Dysk twardy 1000 GB SATA3
  • Bez limitu transferu
  • Ochrona DDOS
  • Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jest tylko 300 wiecej na vipie to i tak mało

To jest olbrzymia różnica. :) Vip nie powinien mieć więcej jak 150. 

To jest oczywiście moje zdanie, ale sam się przekonasz na starcie jak bd miał mało online :) Ja osobiście nie wbije na ten serwer z uwagi na ogromną różnice sVIpa; )

Opublikowano

Witam. Mało jest serwerów typowo polskich. Z własnej inicjatywy postaram się zaprosić do gry wszystkich moich znajomych. Jeśli się uda to ode mnie będzie z 15 osób :). Serwer zapowiada się ciekawie tylko prosił bym o zmianę expa na vip. Na pewno wbiję :)

Opublikowano

Witam all zapraszam każdego do testów serwer rusza w Sobotę każde konto które będzie pomagać w testach dostanie jakaś  nagrodę . Nowe itemki  są fajne ;]

jeśli ktoś lubi anime  + inne  itemki  ;] vip został już ustawiony zapraszam Forum  jeśli są końcowe ustawienia

Zapraszam  wszystkich ;] ;] ^^ Pozdro

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Będę dawał nagrody na start aktywnym graczą w testach, Server rusza tak jak jest planowany start raczej nic się do soboty nie zmieni wszystkie pytania proszę kierować na forum lub na podane gg na stronie servera wszystkie nowe itemy dostępne tylko WS nie ma ich w dropie ponieważ będzie za duży chaos,

Opublikowano

Server testujemy już ponad 2 miesiace nie będzie już żadnych niespodzianek wtedy tworzyłem sam server teraz mam osoby które mi pomagają w testowaniu i usuwaniu napotkanych błedów.

Opublikowano

Witam po grałem chwile na testach i jestem pod wrażeniem świetnie ustawiony server i te nowe itemki będzie fajna zabawa bo jak widziałem jest w czym wybierać :) czekam do 19 i bijemy reski :)

Opublikowano

MrAks testowaliśmy server bardzo długo ponad 2 miesiące zebrałem ekipe żeby postawić server bo sam nie dawałem rady mam nadzieje że podczas startu nic się nie wydarzy przygotowuje server do startu wstawiłem konfiguracje hostingu wykupiłem nowy mocniejszy więc server powinien być stabilny.

Opublikowano

chodzi mi bardziej o graczy :) serwer moze i bedzie stabilny ale co z tego jak po tygodniu czy nawet miesiacu nie bedzie nikogo na serwerze. to sa tylko moje przypuszczenia, moge sie mylic.

Opublikowano

no zobaczymy jak to będzie ustawiliśmy server tak żeby nie było łatwo jest mnóstwo nowych itemków które można zdobyć zobaczymy jak kto będzie podczas gry :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...