Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WebExpress - przeglądarka internetowa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rekomendowane 100GB w sensie, że razem z systemem. 

system nie zajmuje nawet chyba polowy tego, a w wymaganiach podaje się tylko to, co zajmuje przeglądarka.

@Kawamintai

dobra, wiadomo o co chodziło xD

• Odpowiedzi 117
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

FACEPALM.png

• kolejna przegladarka napisana w C#­
  • twój dowolny sposób przeglądania internetu, dzięki nowej, zaawansowanej przeglądarce WebExpress.
  • nowej, zaawansowanej przegladarce webExpress

przeciez to ma mniej funkcji niz internet explorer w windows 7

Ale jest szybsza.

7891614428580671076560.png

Opublikowano

jak narazie aktualizuje sie juz 30 minut, nie wiem co sie dzieje, ale ja w 30 minut 1.5gb sciagam, wiec albo ona pobiera grubego update windowsa albo nie dziala po prostu

­

Bardziej chodziło mi o przeglądanie :P

Opublikowano

jak tylko sie zaktualizuje (bo przerwalem ostatnio) dowiode wam benchmarkami ze to nie jest ani szybsze ani lepsze od chroma ani nawet internet explorera

­

Od explorera lepsze, ale od chrome nie ;)

Opublikowano

Nie wiem skąd się wzieła moda na pisanie przeglądarek na kontrolkach Internet Explorera. Kiedyś ludzie mieli parcie na HTML5 i technologie webowe, teraz piszą przeglądarki.

Opublikowano

Nie wiem skąd się wzieła moda na pisanie przeglądarek na kontrolkach Internet Explorera. Kiedyś ludzie mieli parcie na HTML5 i technologie webowe, teraz piszą przeglądarki.

akurat ta jest na silniku chrome...

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak "silnik chroma". Chrome bazuje na jeszcze czymś innym.

Poza tym ten "silnik chroma" nie jest napisany w C# żeby sobie tak nim dowolnie manipulować.

O całej tej "super zaawansowanej przeglądarce" można poczytać tu:

https://msdn.microsoft.com/pl-pl/library/system.windows.forms.webbrowser%28v=vs.110%29.aspx

dobra, wiadomo o co chodzi - ta przeglądarka nie korzysta z kontrolki webbrowser mistrzu.

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak "silnik chroma". Chrome bazuje na jeszcze czymś innym.

Poza tym ten "silnik chroma" nie jest napisany w C# żeby sobie tak nim dowolnie manipulować.

O całej tej "super zaawansowanej przeglądarce" można poczytać tu:

https://msdn.microsoft.com/pl-pl/library/system.windows.forms.webbrowser%28v=vs.110%29.aspx

Kiedyś chrome używało webkita, ale teraz ma własny silnik.

Opublikowano

@Le petit negre "Nie mów hop, póki nie przeskoczysz"

gunfo prawda moja przeglądarka jest lepsza od Firefoxa i Microsoft Edge -,-

Link do screena: http://zapodaj.net/f61309d48ac59.png.html

Przeglądarka nie, silnik tak (WebKit robi swoje). ^^

kit3.png

P.S. Twoja przeglądarka aktualizuję się w nieskończoność, bo chyba ma problemy z wypakowaniem i podmianą plików. Musiałem ręcznie wypakować zipa z Program Files.

P.P.S Edge ma lepszy silnik JavaScript. :P

( ͡° ͜ʖ ͡°)

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
err:mscoree:expect_no_runtimes Process exited with a Mono runtime loaded.

Niestety, nie rusza pod wine na linuxie. A wlasnie na linuxie przydala by sie przegladarka z zainsalowanym flashem ktora jest lekka i szybka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...