Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] S2.HELIOS2

HELIOS2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Balmora po paru latach(3-4) otworzyła s2, a wy po msc :P? Ciekawi mnie powód, czemu tak szybko zadecydowaliście otworzyć s2? Jeśli jest prawda taka jaką piszą panowie UP, to zrobienie s2 było waszym błędem już lepiej by było rozkręcić pierwszą odsłonę.

No bez przesady pobiliście chyba rekord :O :P

1EPZ6G.gif

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jako gracz S1 wypowiem się na temat krótko i na temat serwer bardzo dobry wszystko przemyślane, zawsze jest co robić, IS można kupić w grze od graczy (wydałem na s1 0 zł i mam 2 pety 2 kostiumy i fryza) ALE administracja nie interesuje się serwerem ostatni raz admin na S1 był dokładnie 1.5 tygodnia temu, HA nie ma pojęcia że istnieje S1 / forum totalny brak zainteresowania. Serwer jest wart zagrania ale administracja skutecznie odstrasza. Kolejna sprawa eventy, gracze Rutek / Sollo / Navi / GTFO robili lepszy eventy i o wiele częściej niż GM-owie. Poleciłbym serwer każdemu gdyby nie administracja, szkoda waszego czasu jeśli S2 wychodzi miesiąc po starcie S1.

G6TDrtF.png

Dołączam screen z S1 który stoi +/- miesiąc. Tak oto prezentuje się tętniące życiem ch1 m1 jinno

Opublikowano

Jako gracz S1 wypowiem się na temat krótko i na temat serwer bardzo dobry wszystko przemyślane, zawsze jest co robić, IS można kupić w grze od graczy (wydałem na s1 0 zł i mam 2 pety 2 kostiumy i fryza) ALE administracja nie interesuje się serwerem ostatni raz admin na S1 był dokładnie 1.5 tygodnia temu, HA nie ma pojęcia że istnieje S1 / forum totalny brak zainteresowania. Serwer jest wart zagrania ale administracja skutecznie odstrasza. Kolejna sprawa eventy, gracze Rutek / Sollo / Navi / GTFO robili lepszy eventy i o wiele częściej niż GM-owie. Poleciłbym serwer każdemu gdyby nie administracja, szkoda waszego czasu jeśli S2 wychodzi miesiąc po starcie S1.

G6TDrtF.png

Dołączam screen z S1 który stoi +/- miesiąc. Tak oto prezentuje się tętniące życiem ch1 m1 jinno

Odpowiedziałeś sobie na pytanie po co s2.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Odpowiedziałeś sobie na pytanie po co s2.

s2 moim zdaniem będzie lepsze.. s1 ucierpiał przez serwer Mor*es na który poszła masa osób..

Ja z chęcią zagram na s2 :) i oczywiście zapraszam wszystkich aby była rywalizacja ! :P

@Topic: Pyt do administracji, będzie możliwość wprowadzenia 10ku do G ?

kmr3.gif

Opublikowano

To chyba można ratować s1 zamiast wprowadzać s2. Ja w dalszym ciągu ubiegam się o koniec edycji s1.

@VaScO.

Uwierz mi, te 30 ku do G w ogóle nie jest problemem.

Opublikowano

Jest możliwość aby roski były tylko i wyłącznie z max wartościami i 10min ??

Damy 2 wartosci i 2 czasy.

Opublikowano

A ty cały czas unikasz odpowiedzi na jedno, ale bardzo kur** zasadnicze pytanie... CO Z S1 ?!

Opublikowano

A ty cały czas unikasz odpowiedzi na jedno, ale bardzo kur** zasadnicze pytanie... CO Z S1 ?!

A ty caly czas nie potrafisz przeczytac kilka stron wstecz

Opublikowano

Czytałem kilka razy całą prezentację!

Pieprzysz, że niby będzie reklama, więc się pytam kiedy?!?!

Opublikowano

Czytałem kilka razy całą prezentację!

Pieprzysz, że niby będzie reklama, więc się pytam kiedy?!?!

Zbastuj z tonu i napisz jeszcze raz

Opublikowano

...

Ultimatum...

Zakończ edycje s1, daj rekompensatę ludziom, którzy grali/graja/władowali w IS lub nie ociągaj się z reklamą bo ile można patrzeć na +/- 20 graczy online.

Opublikowano

...

Ultimatum...

Zakończ edycje s1, daj rekompensatę ludziom, którzy grali/graja/władowali w IS lub nie ociągaj się z reklamą bo ile można patrzeć na +/- 20 graczy online.

Jezeli chcesz stawiac jakies ulimatum to chyba tematy pomyliles.

Opublikowano

Ty to jednak jesteś tępym burakiem...

Czy ty jesteś tego świadomy, że już nie zarobisz $$ na s1 idioto?!

Opublikowano

To pierwszy rozmowca (ty) narzuca poziom wypowiedzi

Już jutro start:

-Będzie nowy klient?

-Jaka strona główna?

-Od kiedy reje?

Wszystko w swoim czasie, nie martw sie

Opublikowano

A po co im pieniądze z S1 jak będzie znów pełno hajsu z S2 i zamkną za jakiś czas S1? Chyba nie rozumiesz po co powstaje S2.

Już jutro start:

-Będzie nowy klient?

-Jaka strona główna?

-Od kiedy reje?

Pewnie będzie ta sama szata graficzna w cliencie, więc wejdzie tylko jakiś patch/binka.

Opublikowano

Nie polecam serwera. Powód? Administracja.
Na Forum odpisać to jest cud boski, wchodzi raz na tydzień do prezentacji serwera.
S2 prawie niczym sie nie różni od s1, ew. Chyba wam już hajsu brakuje, bo s2 stawiacie..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...