Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] S2.HELIOS2

HELIOS2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie interesuje mnie zdanie ludzi, ktorzy nie grali i grac nie beda na serwerze a przyszli tu jedynie wykazac sie swoja polskoscia.

Nie muszę grać na Twoim serwerze, aby być graczem metina i rozsądnym człowiekiem, który potrafi wysuwać odpowiednie wnioski, których Ty nie potrafisz w jakikolwiek sposób przyjąć na klatę.

Raz jeszcze nie polecam. Powód? Wystarczy spojrzeć na sytuację na s1, który wyszedł trochę ponad miesiąc temu.

xdnXBJo.png

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie muszę grać na Twoim serwerze, aby być graczem metina i rozsądnym człowiekiem, który potrafi wysuwać odpowiednie wnioski, których Ty nie potrafisz w jakikolwiek sposób przyjąć na klatę.

Raz jeszcze nie polecam. Powód? Wystarczy spojrzeć na sytuację na s1, który wyszedł trochę ponad miesiąc temu.

To nie u nas w tydzien spadlo z 1500 na 100 osob, zajmij sie soba a pozniej pstrykaj innych po nosie

Opublikowano

Nie interesuje mnie zdanie ludzi, ktorzy nie grali i grac nie beda na serwerze a przyszli tu jedynie wykazac sie swoja polskoscia.

Ja gralem i to dosc dlugo, wiec mam prawo sie wypowiedziec, tak?

A zatem server Helios s1 byl fajny, gralo sie dobrze, typowy medium.

Administracja Heliosa s1, a jednoczenie heliosa s2 jest: tragiczna, zalosna, leniwa, lapczywa na hajs, dodatkowo olewa graczy, nie slucha ich propozycji, ma server w d***e.

Stawiac identyczny s2 miesiac czy dwa po nieudanej (z wlasnej winy) premirze s1 - szczyt wylewki na graczy. Juz dosc zrobiliscie, zamilczcie lepiej :)

NIE POLECAM, OMIJAJCIE TEN SERVER SZEROKIM LUKIEM!

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Tak się składa, że gram na s1 i też wjeb**** hajs, a wy po prostu olaliście s1.

Mam ogromną prośbę: Wszystko będzie OK, ale zamknijcie s1, dajcie jakąś rekompensatę na s2. Na to mogę pójść.

Opublikowano

Żałosne podejście Administracji do Graczy, czekać ponad tydz. na odpowiedź na forum, to lekka przesada. Poza tym, startujecie z S2, gdzie S1 już olaliście całkowicie.

Ze swojej strony, nie polecam.

Opublikowano

S1 powoli upada, zaczyna brakować $$$ to trzeba postawić S2.

Zapewne jeszcze na jednej maszynie  xD 

To już nie to samo, serwery fajne ale administracja...­

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

To nie u nas w tydzien spadlo z 1500 na 100 osob, zajmij sie soba a pozniej pstrykaj innych po nosie

My przynajmniej dbamy o serwer, a nie robimy s2 żeby tylko się nałapać sianka na wakacje. ;)

Opublikowano

Ja przynajmniej nie stawiam nowego serwera, tylko dbam o ten, który mam. Btw, nie 100 osób, ludzie wracają, serwer ma się bardzo dobrze. :)

xdnXBJo.png

Opublikowano

tzw. wam w głowach tylko siedzenie na tyłku i sie opierdzielanie i zbijanie hajsu za darmo ;) ' a co mnie obchodzą gracze... dajcie hajs ja sobie poleże kupie sobię nowy komputer w końcu lub inne gówno.. za wasz hajs a wy i tak nic nie możecie z tym zrobić zaraz postawie trzecią maszynke na pieniążki s3 bo czemu by nie i nadal będę mieć wyje bane...'

ja to widzę tak typowi dzisiejsi założyciele wielce privów metina...nie mówcie że tak nie jest.OD HAJSU WAM SIĘ W GŁOWACH POPIER*****LIŁO

wilowo.jpg

Opublikowano

Może, żeby nie było niedomówień. Serwer jest naprawdę fajny i warty odwiedzin, ale o serwer trzeba dbać, a nie myśleć "Kur** spada online, trzeba postawić s2."

Opublikowano

Może, żeby nie było niedomówień. Serwer jest naprawdę fajny i warty odwiedzin, ale o serwer trzeba dbać, a nie myśleć "Kur** spada online, trzeba postawić s2."

myślenie typowego frajera(założyciela) spada  online.. zarobiło się to trzeba postawić s2 by kaski przybyło na konto i na chwile ''BY BYLI GRACZE'' z myśleniem tydzień się zainteresuje privem po tem wyjeba ne niech hajs sam się trzepie  a niech gracze wiernie grają na mym serwie :D po miesiącu/lub dwóch trzeci priv inna nazwa i wszystko od nowa -> dzisiejsze priwy metin 2 -> rzeczywistość

wilowo.jpg

Opublikowano

Od frajerów możesz sobie wyzywać ziomków w szkole, ale miej choć trochę szacunku do ludzi.

Tak się składa, że "utopiłem" trochę złotówek, a tu taki klops. Nie podoba mi się to, ale z drugiej strony serwer miał potencjał. Szkoda że się zje***.

PS. Podejrzewam, że nie kierowałeś tego do mnie, ale gdybyś ubierał zdania w interpunkcje nie miałbym wątpliwości.

Opublikowano

Od frajerów możesz sobie wyzywać ziomków w szkole, ale miej choć trochę szacunku do ludzi.

Tak się składa, że "utopiłem" trochę złotówek, a tu taki klops. Nie podoba mi się to, ale z drugiej strony serwer miał potencjał. Szkoda że się zje***.

PS. Podejrzewam, że nie kierowałeś tego do mnie, ale gdybyś ubierał zdania w interpunkcje nie miałbym wątpliwości.

chodziło mi o założycieli servera nie do cb ;)

nie znam cie nie mam po co cie obrażać ani nie mam powodu

na szacunek trzeba sobie zasłużyć a oni niczym sobie na niego nie zasłużyli . lecą w chu.... no nie bardzo zasługują na szacunek.

zachowanie założycieli jest komiczne i absurdalne ... typowi założyciele priv metina.

hajs hajs hajs hajs ponad wszystko.

wilowo.jpg

Opublikowano

BEKA Z C***A ADMINA :D Bo mimo tego że eurocwel odpisuje tutaj, to i tak niema jaj aby wejść na forum s1. i zacząć pracować. Oby matka ci na raka umarła :3 - Hejted me bikałs jadę po rodzicach xD 

Opublikowano

BEKA Z C***A ADMINA :D Bo mimo tego że eurocwel odpisuje tutaj, to i tak niema jaj aby wejść na forum s1. i zacząć pracować. Oby matka ci na raka umarła :3 - Hejted me bikałs jadę po rodzicach xD

bo przecież lepiej siedzieć tu niż zająć się własnym serwerem który jeszcze stoi .. by chodź by próbować zmienić opinie u graczy że adminowi zależy i że się stara.. i że dla admina są ważni gracze... i ten serwer

nie bo po co.. tylko w głowach hajs ,a serwer niech pada.

wilowo.jpg

Opublikowano

Proszę o spokój oraz wypowiadanie się na temat zapowiedzi owego serwera. Przypominam, że posty nie na temat będą odpowiednio nagradzane.  ;)

Opublikowano

Dobra... na temat...

Ponawiam pytanie/prośbę: Czy dałoby radę zamknąć s1 i dać rekompensatę na s2?

Bo wiadomo, na s1 już ludzie nie wrócą skoro będzie s2. Też bym tak zrobił, ale żal kasy wpakowanej...

/ Poprawcie to żeby przerabiać parte, a nie złodzieja dusz.

Opublikowano

Co za ciołek wpadł na postawienie S2, wielki cios w s1. Nawet długo nie stoi s1 a już chcą s2. Powodzenia
Nie zagram tylko $$$$

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

Zagram. Na s1 nie mialem okazji. Widze ze admini popelnili ledy na s1. Teraz moze juz tak nie bedzie. :)

1.Jak sie prezentuja bony. Np ile max hp? ja bylbym bl za tym aby bylo 2k max int sila zreka wit 12 a nie 15 jak na 1.

2. Co do is taki sam jak na 1 czy beda zmiany?

Opublikowano

To co robicie, to kpina... Jeden serwer wystartował spadła liczba graczy, w zapowiedzi już S2, zamiast zachęcać ludzi aby nadal grali na S1, rozbudowywać, ulepszać, poprawiać serwer to nie, lepiej jest postawić nowy i czekać aż ludzie zapakują w IS.

moja rada: zróbcie już zapowiedź S3, bo S2 na 100% będzie taki sam jak S1 :) 

NIE POLACAM! 

Opublikowano

Zamiast ruszyć d*** i odświeżyć s1 to stawiacie s2. Kogo Wy chcecie oszukać,że nie lecicie na k$se? Gdyby Wam zależało na projektach walczylibyście o pierwszy serwer kupując reklamę,szykując rozgłos,nie stawiając drugiego ( Pieniądze na ten cel macie na pewno patrząc pod pryzmat tego ilu graczy u Was grało na s1 i kupowało w IS). A stwierdzenie typu " Pierwszy projekt jest stabilny więc stawiamy drugi" jest k*rwa tak śmieszny,że turlam się ze śmiechu. Jesteście kolejną bandą,które chce tylko zarobić. Na początku dziwiłem się ,że jesteście tak aktywni w publikacji swojego serwera. Skończyło się tak jak myślałem. 

Serwer nie polecam i życzę jak najszybszego upadku tego gówna,które NICZYM się nie różni od pierwszego serwera. Graczom odradzam tutaj gry bo nieźle się przejedziecie i stracicie tylko czas i miejsce na dysku .

Nie pozdrawiam.

#rein

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...