Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] S2.HELIOS2

HELIOS2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

S1 bardzo mi się podobał, ale troszkę się wypalił. Mam nadzieję, że tutaj załatwicie większą reklamę i będzie grało dużo więcej osób. 

Kto będzie nagrywał? Jakiś plan na reklamę?

P.S Jeżeli ktoś już szuka ekipy na start na serwerze Helios S2, zapraszam na PW.

Pozdrawiam Salvatore.

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

HAHA no nie moge.. s1 niedopracowany, bugi byly - niepoprawione oczywiscie. Olewka full, reklamy zero, odzewu zero. Skonczyly sie doplywy pieniazkow to robia s2. Nie no, chlopaki wy se jaja niezle robicie.

NIE POLECAM, NIE WARTO. s1 wystartowal miesiac temu i juz go zdazyli olac i wypuszczaja s2, po prostu beka :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

HAHA no nie moge.. s1 niedopracowany, bugi byly - niepoprawione oczywiscie. Olewka full, reklamy zero, odzewu zero. Skonczyly sie doplywy pieniazkow to robia s2. Nie no, chlopaki wy se jaja niezle robicie.

NIE POLECAM, NIE WARTO. s1 wystartowal miesiac temu i juz go zdazyli olac i wypuszczaja s2, po prostu beka :)

Czlowieku, ale ty jestes hipokryta. Przypominam ci jakie pisales opinie pod prezentacja s1. Lizales dupe za przeproszeniem. Reklamy nie bylo? Malo osob bylo? Sam pisales "Ludzi najebane tyle w Jinno" Ahh. Niektorych to naprawde szkoda.

Opublikowano

Czlowieku, ale ty jestes hipokryta. Przypominam ci jakie pisales opinie pod prezentacja s1. Lizales dupe za przeproszeniem. Reklamy nie bylo? Malo osob bylo? Sam pisales "Ludzi najebane tyle w Jinno" Ahh. Niektorych to naprawde szkoda.

Nie lizalem dupy nikomu, owszem, popieralem ten server bo z poczatku wierzylem w ta adminsitracje i troche sie starali :) A ze sie na nich przejechalem, to co, mam teraz powiedziec "o ja, zrobili po miesiacu s2, wcale nie zalezy im na kasie, wbijajcie tutaj, gramy!"? No niedoczekanie Twoje ziomeczku. Server byl fajny, administracja jedna z gorszych, tyle. Zarobia hajs, oleja Was a za miesiac s3, prosty schemat :)

Szkoda po prostu czas marnowac, lepiej poszukac cos, na czym warto grac...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

­

mając 1 zmiankę mam 2 zaczarowania ,mając jedno zacz mam 2 zmianki  poprawcie to

Przecież jest na odwrót, za 2 dodania jest 1 zmianka, za 2 zmianki 1 dodanie o.O

Może zagram, chociaż nie za szybko to s2? :x

tenor.gif

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDD

Nie minęły 2 miesiące od "s1" i już "s2"? Rozumiem, że wakacje i przydałoby się przytulić dodatkowe sianko ale k***a bez przesady.

Opublikowano

­

Przecież jest na odwrót, za 2 dodania jest 1 zmianka, za 2 zmianki 1 dodanie o.O

Może zagram, chociaż nie za szybko to s2? :x

Owszem, za szybko :) Poogladaj prezke s1. Przez pierwszy tydzien byli aktywni. Pozniej zagladali raz na 3-4 dni. Pozniej juz tylko mowili "zrobimy", "zrobimy", "mamy to na liscie", a od 2 tygodni zero kontaktu, czy to na forum, w prezce, czy na pw (gdzie z nimi rozmawialem wlasnie o servie). Nawet Atrix olal server skoro Hurt mial go w d***e.

A teraz nagle s2.. @Endymion ma w 100% racje, to sa jaja. Tego typu servery i zachowania powinny byc bez kitu od razu wywalane z mpcforum, bo to tylko naciaganie graczy. Dobrze, ze w pore zrezygnowalem z s1 i nie przejechalem sie na nich jeszcze bardziej: )

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Nie lizalem dupy nikomu, owszem, popieralem ten server bo z poczatku wierzylem w ta adminsitracje i troche sie starali :) A ze sie na nich przejechalem, to co, mam teraz powiedziec "o ja, zrobili po miesiacu s2, wcale nie zalezy im na kasie, wbijajcie tutaj, gramy!"? No niedoczekanie Twoje ziomeczku. Server byl fajny, administracja jedna z gorszych, tyle. Zarobia hajs, oleja Was a za miesiac s3, prosty schemat :)

Szkoda po prostu czas marnowac, lepiej poszukac cos, na czym warto grac...

Na s1 przyjdzie update i reklama, s3 nie bedzie wiec sie nie boj.

Opublikowano

Na s1 przyjdzie update i reklama, s3 nie bedzie wiec sie nie boj.

Juz Wam wystarczajaco zaufalem z s1 i sie na Was przejechalem ;) Jak sam pameitasz chcialem Wam pomoc, bo na servie gralo mi sie bardzo dobrze. Zepsuliscie to. Powiedz mi, co tak nagle po 2 tygodniach sie budzicie? I czy to nie jest chore ze po niespelna 2 miesiacach wypuszczacie drugi, prawie identyczny server? Sam odpwoiem - tak jest. Udowodniliscie, ze tylko na hajs lecicie, koniec tematu. Szkoda slow i czasu na was. Bedzie reklama i update - tak, ile to slyszmy? Ile juz rzeczy "macie na liscie"? Smieszny jestes czlowieku, daj sobei spokoj lepiej..

NIE POLECAM

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Na s1 leciało w ch.. zmianek, szkat.

Proponuje dodać aby automatycznie takie rzeczy leciały do EQ ponieważ oglądałem filmy u Respecta i widziałem tyle syfu na ziemi, że mi się odechciało grać.

Tylko taki wielki drop laguje serwer i zaśmieca ziemię ponieważ nawet nie nadązymy tego zbierać (na nowej mapie np.)

Opublikowano

Najlepiej zamknijcie s1 i dopiero otwórzcie s2.

PS. Co z wydanym hajsem na s1? Będzie mozna liczyć na rekompensate na s2?

Opublikowano

Kur... ludzie niech nawet s5 stawiają co was to interesuje skoro i tak większość z was na s1 nie gra obecnie :) To ich sprawa czy robią s2 nikt was o zdanie nie pytał. A jak się nie podoba to nie grajcie i tyle po co te komentarze "po co s2 jak s1" jak pisałem wcześniej to ich sprawa chcą niech robią.

Dla mnie zapowiada się wyśmienicie na s1 nie grałem , ale tutaj prezentuje się wyśmienicie na pewno zawitam POLECAM :)

837371446280124127260.png
Opublikowano

Kur... ludzie niech nawet s5 stawiają co was to interesuje skoro i tak większość z was na s1 nie gra obecnie :) To ich sprawa czy robią s2 nikt was o zdanie nie pytał. A jak się nie podoba to nie grajcie i tyle po co te komentarze "po co s2 jak s1" jak pisałem wcześniej to ich sprawa chcą niech robią.

Dla mnie zapowiada się wyśmienicie na s1 nie grałem , ale tutaj prezentuje się wyśmienicie na pewno zawitam POLECAM :)

Dzięki za miłe słowa ! :)

Opublikowano

Eee.. naprawdę? :huh:

Startowaliście jakoś obok nas, nawet nie wiem czy nie w ten sam weekend, minęło niecałe 1,5 miesiąca, a wy otwieracie kolejny serwer? Gracze się skończyli? Pieniążki też? To trzeba się wziąć za serwer i w końcu się nim porządnie zająć, bo jeśli wy macie takie podejście do sprawy, to miesiąc po starcie tego waszego "s2" zobaczymy s3, jednak pod inną nazwą i zmienionym nickiem głównego administratora.

Przez takie podejście "administracji" serwery prywatne tracą zaufanie graczy.

Nie polecam.

xdnXBJo.png

Opublikowano

Nic nie chce mówić ale oni mogą zrobić 10 serverów a wam nic do tego. :D

Topic. Pewnie zagram, polecam i życzę powodzenia.

Opublikowano

Nie polecam. Grałem na s1 wydałem około 200zł w serwer... teraz żałuje, ale pomyślałem... dlaczego by ich nie wesprzeć, serwer fajny, ma coś w sobie co namawia aby zostać na serwerze, jest grywalny... A administracja zarobiła hajsy i ma wyjebane gratulacje cwele. Nadajecie się na polityków, napychacie swoje kieszenie i macie wyjebane. Załóżcie może jakąś nową systemową partie? ,,- By nam, żyło się lepiej''.

Opublikowano

Nie polecam. Grałem na s1 wydałem około 200zł w serwer... teraz żałuje, ale pomyślałem... dlaczego by ich nie wesprzeć, serwer fajny, ma coś w sobie co namawia aby zostać na serwerze, jest grywalny... A administracja zarobiła hajsy i ma wyjebane gratulacje cwele. Nadajecie się na polityków, napychacie swoje kieszenie i macie wyjebane. Załóżcie może jakąś nową systemową partie? ,,- By nam, żyło się lepiej''.

No ja kolego ten sam "problem". Poczekam na tę niby "reklamę" i mam nadzieję, że będzie z kim pograć.

Opublikowano

widać że administrator jest pazerny na hajs jak PiS i PO ale to już nie moja sprawa.. 

ze swojej strony powiem tyle że NIE POLECAM

Hejt ON

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

widać że administrator jest pazerny na hajs jak PiS i PO ale to już nie moja sprawa.. 

ze swojej strony powiem tyle że NIE POLECAM

Hejt ON

Interesuje kogos twoje/wasze zdanie?

Opublikowano

Tak, ale ciebie zapewne nie...

Nie interesuje mnie zdanie ludzi, ktorzy nie grali i grac nie beda na serwerze a przyszli tu jedynie wykazac sie swoja polskoscia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...