Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja - Turniej AWP - Counter-Strike:Global Offensive

Blaaszka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heheszki nie ma to jak zaspać na mecz o 19:30 xD

Hmm jakby nie patrzeć to 16 osób to faktycznie bardzo mało jak na takie forum :l

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

jak dla mnie 16 osob jest okej :D

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Opublikowano

Również podbijam. Reszta konkursów trwa jeszcze 3 tygodnie to co za problem było zrobić nawet na 32 / 64 osoby, 1 tydzień - 1 tura. Poza tym, temat przed majem, 7 moderatorów = mogli widzieć ukryty temat / mieć info w AZ o konkursie = )

@Shazzy @Tremo

Jest to raczej taki testowy turniej, w przyszłości planujemy coś większego i ciekawszego ;) 

b_560_95_1.png

Opublikowano

Również podbijam. Reszta konkursów trwa jeszcze 3 tygodnie to co za problem było zrobić nawet na 32 / 64 osoby, 1 tydzień - 1 tura. Poza tym, temat przed majem, 7 moderatorów = mogli widzieć ukryty temat / mieć info w AZ o konkursie = )

@Shazzy @Tremo

Rozumiem że forum jest duże, ale tak jak wspomnieli koledzy wyżej to jest jakby taki teścik.

Poza tym ustalanie terminów itd.. też nie jest łatwe i nie zawsze jesteśmy dostępni, w przyszłości pewnie to usprawnimy ;)

Jeżeli Ty się nie załapałeś to oczekuj kolejnych turniejów :)

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Rozumiem że forum jest duże, ale tak jak wspomnieli koledzy wyżej to jest jakby taki teścik.

Poza tym ustalanie terminów itd.. też nie jest łatwe i nie zawsze jesteśmy dostępni, w przyszłości pewnie to usprawnimy ;)

Jeżeli Ty się nie załapałeś to oczekuj kolejnych turniejów :)

Jeżeli to było dla testów to tym bardziej powinna być większa ilość osób startujących, żeby zobaczyć jak to wygląda. Po co testować na 16 osobach, jak wiadomo, że wypali bo wystarczy zerowa organizacja. Byście się podjęli 64 osób, by nie wypaliło nikt by nie miał za złe. No cóż, ja nie jestem liderem i to nie ja ustalam.

Opublikowano

Jeżeli to było dla testów to tym bardziej powinna być większa ilość osób startujących, żeby zobaczyć jak to wygląda. Po co testować na 16 osobach, jak wiadomo, że wypali bo wystarczy zerowa organizacja. Byście się podjęli 64 osób, by nie wypaliło nikt by nie miał za złe. No cóż, ja nie jestem liderem i to nie ja ustalam.

Nie chcieliśmy od razu brać 64 osób.

Tak jak już pisałem będzie więcej takich turniejów.

Nie będzie taki turniej raz na rok żeby brać 64 osoby, już myślimy o terminie następnego takiego owego konkursu.

Ilość miejsc ustalimy.

Ex Lider Counter-Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...