Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Których YouTuberów najmniej lubicie?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nitro ze względu na bardzo niski poziom intelektualny. Nie wiem kogo kręcą te jego bezsensowne filmiku w których zazwyczaj są wyzwiska.

Sadam ze względu na to że jest kserokopią kilku innych Youtuberów z Polski, jak i zagranicy.

Opublikowano

Banshee - odpychająca osoba.

Stuu - niezrównoważony emocjonalnie, mentalny gówniarz.

od niedawna gimper, isamu, nitro i kilku innych których nawet nie znałem.

Rzucili się na atora, tj. człowieka, który przewyższa inteligencją ich wszystkich razem wziętych, mając praktycznie zero argumentów.

Na szczęście jego kanałowi wyjdzie to na dobre, bo przeprowadzi odsiew pomiędzy osobami które subskrybują go za merytoryczne filmy, a nie za znajomość z gimbojutuberami.

Opublikowano

Banshee - odpychająca osoba.

Stuu - niezrównoważony emocjonalnie, mentalny gówniarz.

od niedawna gimper, isamu, nitro i kilku innych których nawet nie znałem.

Rzucili się na atora, tj. człowieka, który przewyższa inteligencją ich wszystkich razem wziętych, mając praktycznie zero argumentów.

Na szczęście jego kanałowi wyjdzie to na dobre, bo przeprowadzi odsiew pomiędzy osobami które subskrybują go za merytoryczne filmy, a nie za znajomość z gimbojutuberami.

Przyznam się, że nawet nie wiem o co z tym Atorem chodzi. Ale to prawda, bardzo inteligentny człowiek
Opublikowano

Przyznam się, że nawet nie wiem o co z tym Atorem chodzi. Ale to prawda, bardzo inteligentny człowiek

A Wy wiecie, że ator to Krzysztof Woźniak i pracował w pc format?
Opublikowano

A Wy wiecie, że ator to Krzysztof Woźniak i pracował w pc format?

Plus jest dziennikarzem.

Nitro wrzucił niedawno filmik w którym opisywał różne sytuacje w których Ator go zawiódł.

Opublikowano

Plus jest dziennikarzem.

Nitro wrzucił niedawno filmik w którym opisywał różne sytuacje w których Ator go zawiódł.

Dziękuję
Opublikowano

Nienawidzę takich zjeb** jak

Gimper. Krew mnie zalewa jak z mojej klasy gadają o tym gimbusie i się nim emocjonują...

Przykład:

-Ej widziałeś ten nowy film Gimpera?

-Jaki?

-O gołębiu

-Widziałem, zajebist**

Co oni w nim widzą?

Opublikowano

Nienawidzę takich zjeb** jak

Gimper. Krew mnie zalewa jak z mojej klasy gadają o tym gimbusie i się nim emocjonują...

Przykład:

-Ej widziałeś ten nowy film Gimpera?

-Jaki?

-O gołębiu

-Widziałem, zajebist**

Co oni w nim widzą?

O gołębiu? Co mu ten ptaszek zawinił
Opublikowano

Nitro ze względu na bardzo niski poziom intelektualny. Nie wiem kogo kręcą te jego bezsensowne filmiku w których zazwyczaj są wyzwiska.

Sadam ze względu na to że jest kserokopią kilku innych Youtuberów z Polski, jak i zagranicy.

w dodatku jest jedynym polskim pranksterem, ktory ma pranki ustawione. 

XrgAYyk.png

Opublikowano

Wybaczcie, że robię mały offtop, ale nie lepiej samemu pograć w gry albo wyjść na dwór, niż oglądać jak ktoś to robi?

Opublikowano

Wybaczcie, że robię mały offtop, ale nie lepiej samemu pograć w gry albo wyjść na dwór, niż oglądać jak ktoś to robi?

YT to nie tylko gry ;o

Opublikowano

Dokładnie. Mogę wam zafundować dobry, realistyczny symulator Minecrafta. Nazywa się "robota na budowie ze mną i moim tatą" XDDD

YT to nie tylko gry ;o

Jeszcze vlogi o dupie maryni, unboxingi, czelendże (sraczka challenge) i inne tego typu pierdoły
Opublikowano

nie lubie żadnego vlogera to po pierwsze. Uważam że ludzie którzy oglądają vlogerów są niedowartosciowani w życiu prywatnym.

lubie tylko takie kanały jak: smiechawaTV, MCgrzesio, Kisiel, Metin2 Centrum, FUBUxMETIN :)xD

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Gimpera, nitra i isamu. Ponadto nie rozumiem tej jazdy na minecrafterów (którzy już nawet mc nie nagrywają). Ktoś ich może lubić, ktoś nie ale to są tacy sami ludzie jak wy - nie lubisz tej gry - nie oglądaj. Ja nie lubię zbytnio cs'a to nie oglądam np. Izaka. Proste. A po co od razu srajkrafty - tego nie wiem.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Lubię:

-> Gimpera

-> Atora,

-> abstrachuje

a najbardziej izaka, nie wtrąca się w dramy, fajnie gada, z*******y youtuber, prawie nie przeklina na filmach..

A nie lubię:

Nitro

Mandzio

Opublikowano

Nitrozjeb, Isamuxpompka i cała reszta tzw. pompa teamu. 

Zwykli (pod)ludzie z bardzo niskim ilorazem inteligencji i obsesją na punkcie ruchania (matek)

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Hmm no to tak, nie lubię:

RockAlone2k (udaje mądrego i godnego zaufania człowieka a mój znajomy który z nim pracuje twierdzi iż Rock tak na prawdę leci tylko na kasę i zrobi wszystko żeby mieć profit)

Rojo (drze  morde, nie umiem tego wytrzymać)

Isamu (to samo co Rojo)

JDaborwsky czy jak mu tam (po prostu, nie lubię tak o bez powodu)

Ale za to każdemu polecam zajrzeć na kanały osób takich jak:

Czlowiekzwyzyn

VVitchaven

Bungo21

Kulturalny Wilk

HatiTheManagarmr

SargeThePlayer

Fy7hBoy.png

Opublikowano

fajnie mi się słucha gimpera inteligentny człowiek

a nie lubie 20m2 jakubiaka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...