Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

3D w DarkOrbit? :o

HyperSonic0

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@GROMacac Spodziewałem się chociaż trochę włożonej w to pracy ;) Po za tym ja nie widzę dużej różnicy między zwykłym trybem a tym "3D".

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Opublikowano

Coś takiego jak nowe wormsy 2d takie same jak stare ale trochę inne tzn.  efekt paralaksy nie tylko dla tła  ale i dla modeli 2d wielkie mi 3d. Żeby można było skalować ten model chociaż i przybliżać i oddalać.

cupakgame.jpg

Opublikowano

@GROMacac Spodziewałem się chociaż trochę włożonej w to pracy ;) Po za tym ja nie widzę dużej różnicy między zwykłym trybem a tym "3D".

Gdyby znacznie grafikę musieliby to wypuścić jako oddzielną grę, to za dużo zmian. Można by było latać "dołem".  :rolleyes:

Nie widzisz różnicy, bo 2D wygląda jak 3D po zastosowaniu perspektywy. :P

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

https://sketchfab.com/models/25370237759e4ea2b39f5fed80838f1a/embed?autostart=1&tracking=0&ui_infos=0&ui_snapshots=0&ui_stop=0&ui_watermark=0

Witajcie Kosmiczni Piloci!

W chwili obecnej mamy problemy techniczne z siecią biurową w naszej Hamburskiej siedzibie, co powoduję brak odpowiedniej komunikacji z serwerami. Beta testy zostaną opóźnione do czasu ponownego uruchomienia sieci.

Przepraszamy

PSlqjGC.png

Opublikowano

https://sketchfab.com/models/25370237759e4ea2b39f5fed80838f1a/embed?autostart=1&tracking=0&ui_infos=0&ui_snapshots=0&ui_stop=0&ui_watermark=0

Witajcie Kosmiczni Piloci!

W chwili obecnej mamy problemy techniczne z siecią biurową w naszej Hamburskiej siedzibie, co powoduję brak odpowiedniej komunikacji z serwerami. Beta testy zostaną opóźnione do czasu ponownego uruchomienia sieci.

Przepraszamy

Wygląda to epicko. Aż ciarki mi przechodzą, jak obejrzę do okoła mojego Aegisa ^^

­

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Grałem 2 godzinki, i miłe zaskoczenie, 0 lagów. Łatwe sterowanie, i przyjemniejsze dla oka, a 3d da się wyłączyć w każdej chwili. Jak dla mnie extra. Że PC nie jest z najwyższej półki.

Opublikowano

W trybie 3D jest lepsza optymalizacja niż w 2D, sprawdzałem ;)

Tryb 2D na hitacu 15~30 fps

Tryb 3D na hitacu 59~61 fps

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Opublikowano

https://youtu.be/lbUiIbqWLPI

FPS mogą być lepsze na 3d bo tam mamy renderowany przez silnik model w czasie rzeczywistym i nałożone na to textury,

bez wczytywania tysięcy obrazków i marnowania mocy obliczeniowej na zajmowanie się wczytywania i renderowania co sekundę

każdego z nich.

cupakgame.jpg

Opublikowano

kid mod i redaktor ... Podoba wam sie te 3D ? mi średnio 

Mi też średnio. Będę grał na 2D.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Ja zdecydowanie będę grał w tryb 3D. Początek był trudny, ale po 3 godzinach spędzonych na testowym już nie czuję różnicy. Ponad to różnica fps'ów zachęca mnie jeszcze bardziej, żebym grał w tryb 3D. Jednak mogliby zmienić parę grafik, bo czasami nawet nie wiem co się dzieje na ekranie.

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...