Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Ezaria2.eu

Gość Algade

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prosiłbym o nie zamykanie prezentacji, osoba zajmująca się plikami może przedstawić dowody na to że nic nie ukradliśmy.

Zgodę na użycie elementów gry od @mark13

logo..png

informacje.png

Typ: Easy

Maksymalny poziom: 150

Statystyki: 90

Bronie 75: Dungeony + Riper

Dungeony: Można robić solo

Data startu: 15.05.2015

Forum: http://ezaria2.eu/forum/

bonusy.png

Tu będzie tabelka z bonami

aha.png

NA%20START.png

handlarze.png

h%20r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bciami.pngh%20broni%C4%85.pngh%20zbrojami.png

kr%C3%B3lestwa.png

shinsoo.pngjinno.png

dungeony.png

Dostęp do dungeonów można uzyskać poprzez NPC ~ Strażnik Wypraw

stra%C5%BCnikwypraw.png

Znajduje się on na Mapie Wypraw

Oprócz tego musicie wytworzyć sobie przepustkę, by dostać się na poszczególne dungeony.

Wytworzyć przepustki możemy u Baek-Go

PRZEPUSTKI1.pngPRZEPUSTKI2.pngprzepustki3.png

Materiały będziecie mogli zdobyć z Kopalni.

zwierze.png

Zwierzaki na serwerze są na stałe, nie ma czasowych petów. Do zdobycia będą z serwerowego sklepu ~ IS ~, z eventów OX oraz z konkursu na starcie serwera, będą do wygrania pety - ilość zależna od osób na starcie.

Na naszym serwerze znajdziecie PET GUI, który pozwoli Wam na rozdawanie punktów w poszczególne umiejętności zwierzaka.

Możemy również obserwować doświadczenie naszego zwierzaka.

gui%20pet.png

Występujące zwierzaki:

UPIORNY%20SMOK.pngTRZYG%C5%81OWY%20SMOK.pngPANDA.pngPANTERA.pngOGNISTY%20SMOK.pngLODOWY%20SMOK.pngKOCIAK.pngKAMIENNY%20SMOK.png

wierzchowce.png

Na serwerze występuje 7 wierzchowców, 2 z nich można wytworzyć u Baek-Go za pomocą materiałów zdobytych na dungeonach.

Wytworzone wierzchowce nie różnią się niczym od tych nabytych z Item Shopu.

mount1.pngmount2.pngmount3.pngmount4.pngmount6.pngmount7.png

system%20ulepsze%C5%84.png

set1a.pngset1.pngset2a.pngset2.pngset3ninja.pngset4ninja.pngset5ninja.pngset6ninja.png

set1awojownik.pngset1wojownik.pngset2awoj.png

set2woj.pngset3woj.pngset4woj.pngset5woj.pngset6woj.png

set1aszaman.pngset2aszaman.pngset3szaman.pngset4szaman.pngset5szaman.pngset6szaman.png

set1sura.pngset2sura.pngset3a.pngset4a.pngset5a.pngset6a.png

mapy.png

mroczne%20zak%C4%85tki.pngs%C5%82oneczne%20wybrze%C5%BCe.pngpustynne%20piaski.png

dodatkiklienta.png

encyklopedia.pngpanelgracza.pngpanel2.pngpanel3.pngpanel4.pngpanel5.png

SS weryfikacyjne:

wer1.jpg

wer2.jpg

• Odpowiedzi 152
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­1.

http://185.49.15.202/prezkaezaria/mapawypraw.pngmoja mapa która sam robiłem

2. Pety identyczne co u mnie (nie mówie, ze moje, czy kupione czy coś ale użyte w MOICH sf)

3. Bronie cipka w cipke takie same jak miałem na Sembii (nawet kolejnosc się zgadza)

4. Znajac zycie prezke rozwiniecie to wiecej tego znajde

5. Moje SF, prezentacja ma zniknąc nie bedziecie używać mojego klienta ani sf którego robiłem.

A mark ma gówno co do modeli, bo nie są jego.  Flourine złodziej, pewnie Wam konta pookrada dlatego jak chcecie grać to na randomowych pasach polecam.

Opublikowano

­1.

2. Pety identyczne co u mnie (nie mówie, ze moje, czy kupione czy coś ale użyte w MOICH sf)

3. Bronie cipka w cipke takie same jak miałem na Sembii (nawet kolejnosc się zgadza)

5. Moje SF, prezentacja ma zniknąc nie bedziecie używać mojego klienta ani sf którego robiłem.

A mark ma gówno co do modeli, bo nie są jego.

Nie pisałeś dropu ani nie robiłeś mob_proto , item_proto , refine_proto więc siedź cicho.Client jest MPCforuma jako podstawka bo widać po budowie.

Pety są od marka , miały być na serwer alnaris/emetin a początkowo etherest.

Znajac zycie jak rozwiniemy prezke to dojdą sklepy offline / panel boczny i inne rzeczy.

Tak wszystkie pliki tego świata należą do Ciebie,heh.

Zaliczone Posty : 50 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 350 / 400 /450 / 500 / 550 / 600 / 650 / 700 / 750 / 800 / 850 / 900 / 950 / 1000

Opublikowano

­

­1.

A mark ma gówno co do modeli, bo nie są jego.

Szczym ryj pajacu, Sembia totalny nie wypał jak i każdy Twój kolejny projekt, o ile taki będzie.

Co do serwera Algade, polecam, dobry chłopak!

Opublikowano

­

Nie pisałeś dropu ani nie robiłeś mob_proto , item_proto , refine_proto więc siedź cicho.Client jest MPCforuma jako podstawka bo widać po budowie.

Pety są od marka , miały być na serwer alnaris/emetin a początkowo etherest.

Pety nie są od marka, on ich nie stworzył  to raz. Dwa - klient jest mój, bo sami mi to napisaliscie tak samo jak mi ktoś od was napisał ze to moje sf wiec nie pieprz głupot.

­

Szczym ryj pajacu, Sembia totalny nie wypał jak i każdy Twój kolejny projekt, o ile taki będzie.

Co do serwera Algade, polecam, dobry chłopak!

xD

Opublikowano

Czekam na serwer! Myślę, że będzie to wypał i będzie można miło spędzić czas. Czekam z niecierpliwością.

­

Pety nie są od marka, on ich nie stworzył  to raz. Dwa - klient jest mój, bo sami mi to napisaliscie tak samo jak mi ktoś od was napisał ze to moje sf wiec nie pieprz głupot.

xD

Nie znam Cie człowieku ani nie mam nic do Ciebie, ale skończ robić śmietnik pod prezentacją i skończ płakać bo się pogrążasz i tyle maj frend <3

Opublikowano

­

xD

Kur** to ty nawet nie wiesz co ty masz, skoro ktoś ci napisał, że to twoje, już równie dobrze mogłem napisać, że cały ten serwer jest twój :D

graphic.png

Opublikowano

­

xD

Od 0 ich nie zrobiłem ale to tak samo jak i ty. Więc nie pier*ol, że są twoje bo równie dobrze ja mogę zgłosić twój temat za wykorzystanie bez mojego pozwolenia moich exportów :) Tak więc zamilcz i wyjdz z tego tematu.  Co do serwera to nie jest na zadnych plikach sembi :)

^^

Opublikowano

­

Od 0 ich nie zrobiłem ale to tak samo jak i ty. Więc nie pier*ol, że są twoje bo równie dobrze ja mogę zgłosić twój temat za wykorzystanie bez mojego pozwolenia moich exportów :) Tak więc zamilcz i wyjdz z tego tematu.  Co do serwera to nie jest na zadnych plikach sembi :)

Nie napisałem, że są moje tylko, że cała budowa klienta jest mojej konstrukcji.

Twoich exportów? Znalazłem te modele na chińskim forum... :/

W sumie zaraz je na forum wrzuce, niech sobie ludzie korzystają bo fajne nawet.

Opublikowano

Fajny serwer, kiedy start bo nie widzę?

Start 15 maja tego roku :D

Opublikowano

Dobrze zbalansowany jak na easy.

Nie podoba mi się tylko ten pet Pandy - odstrasza.

Na pewno będę na nim grać.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Dobrze zbalansowany jak na easy.

Nie podoba mi się tylko te pet Pandy - odstrasza.

Na pewno będę na nim grać.

Co ty za przeproszeniem pierdolisz? Skąd wiesz że jest dobrze zbalansowany?

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Co ty za przeproszeniem pierdolisz? Skąd wiesz że jest dobrze zbalansowany?

Kumplu bo serwer jest Online? i testuja to co dodajem ps spadaj na Tayena ;) a nie sie prujesz swiezak.

Zaliczone Posty : 50 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 350 / 400 /450 / 500 / 550 / 600 / 650 / 700 / 750 / 800 / 850 / 900 / 950 / 1000

Opublikowano

Kumplu bo serwer jest Online? i testuja to co dodajem ps spadaj na Tayena ;) a nie sie prujesz swiezak.

Nie jestem twoim kumplem. A świeżak to wołają na Ciebie pod blokiem. Grzesiu mnie wkurwił więc może pomogę panom z administracji, powodzenia z serwerem 

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Nie jestem twoim kumplem. A świeżak to wołają na Ciebie pod blokiem. Grzesiu mnie wkurwił więc może pomogę panom z administracji, powodzenia z serwerem 

Zielak hakierze to my może już się zwiniemy bo zaczynam się bać :(

Taki hakier jesteś wszystkie serwery "hakierujesz" :)

@topic

Możliwe że już jutro uzupełnimy i zmienimy parę rzeczy w zapowiedzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...