Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Footballteam s10 bot by adik

adik_123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja też mam ten problem

Jestem w trakcie ustalania dlaczego sie tak dzieje. Jak bede wiedzial o co chodzi to na forum sie info pojawi.

Edit:

Wersja 2.1 gotowa do pobrania. Poprawilem kilka drobnych bledow. Niestety przy logowaniu trzeba "pomóc" botowi ...

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jestem w trakcie ustalania dlaczego sie tak dzieje. Jak bede wiedzial o co chodzi to na forum sie info pojawi.

Edit:

Wersja 2.1 gotowa do pobrania. Poprawilem kilka drobnych bledow. Niestety przy logowaniu trzeba "pomóc" botowi ...

dalej bot nie robi tricków a normalny trening działa bez problemu.

Opublikowano

mi triki działaja, ale TN już nie, na wersji 2.0 wszystko było ok, teraz już nie

Na IE nie da sie juz nawet legalnie grac. Co klikniecie to trzeba udowodnic, ze nie jest sie robotem. Ciekawe czy na FF i Chrome tez tak zrobia :)

ps. Nie piszcie tu nic bo to nie ma sensu. Pytania na [email protected] . Jak wyjdzie kolejny bot to info pojawi sie na forum ...

Edit. 29.06.2015

Prawdopodobnie pod koniec tygodnia pojawi sie bot.

Edit. 05.07.2015

Wszyscy, ktorzy aktywowali bota powinni na e-maila dostac aktualnie dzialajacego bota. Jezeli ktos nie dostal, niech do mnie napisze na adres: [email protected]

Problemy z botem zglaszajcie na adres: [email protected]

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

ja nie moge odpalić nawet tego bota... win7 odpalam włącza się w prawym dolnym rogu ikonka chłopka... i gaśnie odrazu nawet program nie startuje antywirus wyłączony firewall też defender również..

Opublikowano

ja nie moge odpalić nawet tego bota... win7 odpalam włącza się w prawym dolnym rogu ikonka chłopka... i gaśnie odrazu nawet program nie startuje antywirus wyłączony firewall też defender również..

Masz wyzej napisane, ze jutro bedzie aktualizacja.

Opublikowano

nie wiem mi nie działa odpaliło mi się... pobrałem specjalnie firefox... zainstalowałem dodatek daje start i cisza....FF.au3 Error....a dałem tylko zwykły trening.i po chwili wywala mi error a wcześniej na internet exploer odpaliło samo przeglądarkę wszystko wsio...

• 4 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Działa jeszcze chętnie sprawdze

Działa jeszcze chętnie sprawdze

25 POST 50 POST 100 POST 150 POST | 200 POST | 225 POST | POZIOM 1 OSIĄGNIĘTY!

| 250 POST | 300 POST | 325 POST | 350 POST | 400 POSTPOZIOM 2 NIE OSIĄGNIĘTY!

| 500 POST | 600 POST | 700 POST | 800 POST | 900 POSTPOZIOM 3 NIE OSIĄGNIĘTY!

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 5 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pobrałem opera usuneła ze względu wirusa pobrałem na firefox i norton wykrył malware.gen mysle dobra sprawdze na innym kompie z innym anty wirusem bo ten mam płatny wiec nie usune dobra pobrałem na kompie z kaspersky malware.gen potem z avast malware.gen. Nie polecam 

• 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...