Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Footballteam s10 bot by adik

adik_123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lepiej zapytaj czy w ogole dam rade ... Ciezka sprawa ...

ps. Nie piszcie kiedy bo nie ma sensu, jak zrobie to info bedzie.

no ale wiesz jak to jest nie płaciliśmy za bota po to by ten bot w ogóle nie działał, sam byś się pewnie chciał na naszym miejscu dowiedzieć co jest :).

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Adik zadziała bot?

Stawiam, że on o tym bocie zapomniał pewnie sobie myśli "mam kasę, to już nie mój problem"

Opublikowano

Stawiam, że on o tym bocie zapomniał pewnie sobie myśli "mam kasę, to już nie mój problem"

Widze, ze na bota zbierales ze 3 lata przed wyjescie serwera 10, ze tak glosno komentujesz cala sprawe ... W bocie bylo na czerwono napisane, ze aktualizacja moze byc, ale nie musi ...

ps. Chyba bede musial inaczej (od nowa) tego bota napisac (pod konkretna przegladarke), a to troche zajmie ...

Opublikowano

Widze, ze na bota zbierales ze 3 lata przed wyjescie serwera 10, ze tak glosno komentujesz cala sprawe ... W bocie bylo na czerwono napisane, ze aktualizacja moze byc, ale nie musi ...

ps. Chyba bede musial inaczej (od nowa) tego bota napisac (pod konkretna przegladarke), a to troche zajmie ...

wiesz, że już minął tydzień od początku problemu? to jeszcze tego nie zrobiłeś?... albo chociaż nie zacząłeś?

"W bocie bylo na czerwono napisane, ze aktualizacja moze byc, ale nie musi ..." czyli ten bot był jednorazowy? i jak już nie działa to już nie twój problem? równie dobrze takie coś jednorazowe za darmo powinieneś dać.. Moje zdanie jest takie jeżeli coś jest płatne to powinieneś robić to do końca.

Opublikowano

a na mozilli będzie działać? czy muszę się logować przez explorera tylko? :)

Bot sam sie zaloguje przez Internet Explorer.

Bot gotowy do pobrania. Link w pierwszym poście.

Opublikowano

Bot nie śmiga, mam zaktualizowaną przeglądarke explorer i zainstalowałem najnowszą jave

"Wyczysc zapisane dane" w trickach i ustaw je od nowa.

ps. wywal tego screena bo bana w grze dostaniesz. Takie rzeczy to mi na priv wysylaj. Admini sledza ten watek.

ps. Nie dawajcie w temacie screenow z danymi bo bany w grze poleca!

Opublikowano

Dalej nie śmiga :C Wyczysciłem dane

A wyczysc dane w trickach i nie ustawiaj ich od nowa i powiedz w ktorym momencie ten blad wyskakuje. Mozesz mi screeny wyslac na adres: [email protected]

ps. Nie zamykajcie okna przegladarki Internet Explorer bo bot się 'rozsypie'.

Opublikowano

i gówno ja myślałem, że działa a tutaj takie coś http://scr.hu/7w1a/oo6uj

Jak ustawiam żeby trick trenował, prawda leci czas w bocie ale na stronie nie widać by trick się trenował i po zakończeniu tego czasu wywala ten błąd co jest wyżej... i nic się nie trenuje.

Dodam, że jak widzę teraz trening normalny działa normalnie tylko tricków nie robi a niby odlicza czas i nic się nie dzieje a po tym wywala ten błąd co wyżej

Opublikowano

i gówno ja myślałem, że działa a tutaj takie coś http://scr.hu/7w1a/oo6uj

Jak ustawiam żeby trick trenował, prawda leci czas w bocie ale na stronie nie widać by trick się trenował i po zakończeniu tego czasu wywala ten błąd co jest wyżej... i nic się nie trenuje.

Dodam, że jak widzę teraz trening normalny działa normalnie tylko tricków nie robi a niby odlicza czas i nic się nie dzieje a po tym wywala ten błąd co wyżej

Jaki system i jaka wersja Internet Explorera ?

Czy ktos tez ma ten problem ?

Opublikowano

U mnie działa trenuje normalnie trick jedynie jest problem jak ma się, event wydłużony czas tricku to wtedy nie działa

Opublikowano

U mnie działa trenuje normalnie trick jedynie jest problem jak ma się, event wydłużony czas tricku to wtedy nie działa

Nie przewidzialem tego ...

Opublikowano

Jaki system i jaka wersja Internet Explorera ?

Czy ktos tez ma ten problem ?

System windows 7 a gdy próbowałem instalować explorer 11 to pisało, że mam nowszą wersję i nie mogłem zainstalować

http://scr.hu/7w1a/e150r

screen z teraz włączonym botem z trickami jak widać czas leci a trick się nie robi...

Opublikowano

System windows 7 a gdy próbowałem instalować explorer 11 to pisało, że mam nowszą wersję i nie mogłem zainstalować

http://scr.hu/7w1a/e150r

screen z teraz włączonym botem z trickami jak widać czas leci a trick się nie robi...

Hadib pisz na adres: [email protected]

Link do bota w pierwszym poiscie.

- poprawilem błąd jak mamy 10/10 wykonanych pojedynków na tricki - już nie pokazuje błędu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...