Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Footballteam s10 bot by adik

adik_123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzisiaj mam jakis problem z botem. Klika po jednym treningu kazdej um i przestaje dzialac. pasek treningu stoi w miejscu. Problem jest tylko u mnie czy administratorzy cos kombinuja?

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dzisiaj mam jakis problem z botem. Klika po jednym treningu kazdej um i przestaje dzialac. pasek treningu stoi w miejscu. Problem jest tylko u mnie czy administratorzy cos kombinuja?

Wszystko dziala, jak nalezy.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

A za bota można np. zapłacić PSC?

Takie rzeczy na priv. Pisz na adres w bocie podany.

Prawdopodobnie jutro (30.05.2015) pojawi sie aktualizacja bota z poprawionymi trickami po zmianie na serwerze.

Opublikowano

Mam problem bo mogę trenować tylko jedną umiejętność

Po aktywacji bota mozna trenowac 3 um jednoczesnie i korzystac z wszystkich funkcji bota do woli.

Opublikowano

Bot zaktualizowany. Link do bota w pierwszym poscie.

W wersji 1.2 dodalem:

- poporawione tricki (po zmiaach na serwerze)

- losowanie kart

- wymiana kart

ps. Juz wiem, ze tricki nie dzialaja jak trzeba - jutro (01.06.2015) bedzie aktualizacja.

Opublikowano

Mając bota wersje 1.1 wszystko co potrzebowałem było ok (trening zwykły+triki), po pobraniu wersji 1.2 po nauczeniu się triku automatycznie dodaje mi atak a nie podania tak jak to było wcześniej (jestem pomocnikiem), nie mam żadnej opcji dzięki której mógłbym to zmienić, a przynajmniej takiej nie dostrzegam, proszę o pomoc ;)

Opublikowano

Mając bota wersje 1.1 wszystko co potrzebowałem było ok (trening zwykły+triki), po pobraniu wersji 1.2 po nauczeniu się triku automatycznie dodaje mi atak a nie podania tak jak to było wcześniej (jestem pomocnikiem), nie mam żadnej opcji dzięki której mógłbym to zmienić, a przynajmniej takiej nie dostrzegam, proszę o pomoc ;)

Wszystko wiem - jutro aktualizacja.

Edit:

Wersja 1.3 gotowa do pobrania - link w pierwszym poscie.

Opublikowano

Bot znowu nie działa :) wyskakuje ten error co wczesniej. Choć jeszcze pół godz temu było ok wszystko :)

Chyba że nie może tricków robić z powodu meczu teraz sie zastanawiam także to moze powodować błąd.

Opublikowano

Bot znowu nie działa :) wyskakuje ten error co wczesniej. Choć jeszcze pół godz temu było ok wszystko :)

Chyba że nie może tricków robić z powodu meczu teraz sie zastanawiam także to moze powodować błąd.

Albo jakis blad w trickach, wtedy ustawic "wyczyscic zapisane dane w trickach" albo w wymianie karty sa zle karty podane do wymiany - maja byc wypisane po przecinkach.

Opublikowano

nie wiem czy tylko ja tak mam, ale jak ustawie bota, włącze konto na mozilli i klikam start to po chwili wyskakuje tego typu error. nie gram w tym czasie meczu wiec powinno być wszystko ok.

http://scr.hu/6l5m/wgmnc  <-- link do screena błędu

Opublikowano

nie wiem czy tylko ja tak mam, ale jak ustawie bota, włącze konto na mozilli i klikam start to po chwili wyskakuje tego typu error. nie gram w tym czasie meczu wiec powinno być wszystko ok.

http://scr.hu/6l5m/wgmnc  <-- link do screena błędu

Albo jakis blad w trickach, wtedy ustawic "wyczyscic zapisane dane w trickach" albo w wymianie karty sa zle karty podane do wymiany - maja byc wypisane po przecinkach.

Opublikowano

Bot jest wykrywalny. Admini zaczęli pisać PW do użytkowników

Ja tam uzywam non stop bota i nie mam takiej informacji. Moze po prostu uzywajcie bota o rozsądnych porach, a nie ze bot dziala 24h na dobe i ustawiajcie przerwy losowe! Generalnie takie rzeczy piszcie na priv bo admini na biezaco sledza ten watek.

ps. Jak ktos dostal takiego emaila niech pisze do mnie na priv.

edit:

Cos zmienili na serwerze. Wylaczylem bota do chwili az bedzie dzialal i nie piszcie zbednych postow. To moze potrwac nawet kilka dni ...

edit:

Ok ogarnalem ta przeszkode. Dzis prawdopodobnie bedzie aktualizacja :)

edit:

Wersja 1.3.1 gotowa do pobrania :) Link w pierwszym poscie.

Opublikowano

ps. Jak ktos dostal takiego emaila niech pisze do mnie na priv.

edit:

Cos zmienili na serwerze. Wylaczylem bota do chwili az bedzie dzialal i nie piszcie zbednych postow. To moze potrwac nawet kilka dni ...

edit:

Ok ogarnalem ta przeszkode. Dzis prawdopodobnie bedzie aktualizacja :)

edit:

Wersja 1.3.1 gotowa do pobrania :) Link w pierwszym poscie.

Czyli już nie ma czegoś takiego, że jest wykrywalny?

No i fajnie teraz po tej aktualizacji nie działa http://scr.hu/7w1a/uvklh

Opublikowano

kiedy to dasz rade naprawic?

Lepiej zapytaj czy w ogole dam rade ... Ciezka sprawa ...

ps. Nie piszcie kiedy bo nie ma sensu, jak zrobie to info bedzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...