Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Rozszerzone informacje o użytkowniku, kanale i serwerze w języku polskim - styl

Norczan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

strona nie dziala mozna o upload tego ?

Za 2 godziny będę w domu to odświeże temat i wrzucę na mega.nz.

Przez problemy z usługodawcą (home.pl) strona nie istnieje i nie mam czasu nawet przenieść tego na inny hosting.

• 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiem dlaczego ale gdy posiadałem WINDOWS XP oraz 10 to plik się uruchamiał ale gdy mam Windows 7 to nie. (Kilka msc temu gdy na laptopie miałem windows 7 również plik się uruchamiał) ale na komputerze się nie uruchamia. 

Opublikowano

Nie wiem dlaczego ale gdy posiadałem WINDOWS XP oraz 10 to plik się uruchamiał ale gdy mam Windows 7 to nie. (Kilka msc temu gdy na laptopie miałem windows 7 również plik się uruchamiał) ale na komputerze się nie uruchamia. 

Instalator wtyczek jest taki sam, więc problem leży po twojej stronie, a nie wtyczki.

Zawsze możesz wrzucić wtyczkę ręcznie, nie przez instalator.

Opublikowano

Przydatne, chciałbym zobaczyć permisje po polsku ;D Czekam na to @Norczan

Polecam, pozdrawiam.

Panowie z TeamSpeak'a mnie wyprzedzili i są już permisje po polsku.

Zmień sobie w opcjach programu na język polski, ciężko niektóre zrozumieć, ale są. ;)

Opublikowano

Przydatne, chciałbym zobaczyć permisje po polsku ;D Czekam na to @Norczan

Polecam, pozdrawiam.

Panowie z TeamSpeak'a mnie wyprzedzili i są już permisje po polsku.

Zmień sobie w opcjach programu na język polski, ciężko niektóre zrozumieć, ale są. ;)

Wtf, są ale tak jak wspomniałeś "cieżko niektóre zrozumieć" więc czekam na twój styl ;)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Nawet fajny pomysł ale trochę późno to zauważyłem bo zrobiłem sobie sam informacyjnie w plikach stylu bez jakich kol wiek aplikacji ale plusik leci, dla wielu nowych adminów to się przydaje

• 8 miesięcy temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Desktop: ASRock Z77 Pro 3 | [email protected] (4.2Ghz OC) | ASUS GeForce GTX 970 Strix OC 4GB | Corsair Vengeance 4x4GB 1600Mhz

Notebook: Lenovo | Intel Lynx Point | [email protected] | GeForce 840M 2GB | 6GB RAM 1600Mhz

Mobile: Xiaomi Redmi Note 4X

Opublikowano

Desktop: ASRock Z77 Pro 3 | [email protected] (4.2Ghz OC) | ASUS GeForce GTX 970 Strix OC 4GB | Corsair Vengeance 4x4GB 1600Mhz

Notebook: Lenovo | Intel Lynx Point | [email protected] | GeForce 840M 2GB | 6GB RAM 1600Mhz

Mobile: Xiaomi Redmi Note 4X

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...