Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy league of legends chyli sie ku upadkowi?

Gość Piotrunio

lol  

163 użytkowników zagłosowało

1. 1. CZY LEAGUE OF LEGENDS CHYLI SIE KU UPADKOWI?

• Tak
      96
    • Nie
      66

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wy ludzie nie rozumiecie jednego że nie chodzi autorowi tematu o wyłączenie serwerów gier i zamknięcie w lola gra dużo mniej osób od kiedy grałem po raz ostatni, od gry odszedłem bo weszła nowa mapa a ona mi się kompletnie nie podoba, nowa jungla także zauważyłem to też u moich znajomych jak wcześniej było "idziemy grać w lola" to teraz są może 3/4 osoby które jeszcze w to grają a było ich TROCHE wiecej.

Ja sam aktualnie przestałem grać w lola - Nowa Mapa, Riot games nie potrafi kompletnie nerfić postaci wygląda to tak ze jak pierdolną nerfa to postać wypada z mety, jest nie grywalna a jak jebną buffa to postać robi 5v1 gre.

Grałem w tą grę od 2011 roku i jestem w stanie stwierdzić że wtedy było najlepiej

[*] Stara Katarina

[*] DFG

[*] Stara Cassiopeia [to tylko na bolu]

kwwLI6C.png

Opublikowano

Hots > LoL? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD    Toż to tego oglądać się nie da na streamach a co dopiero grać.

1.Brak funkcji kupowania itemów

2.Farmienie gówno daje tak naprawdę

3.Oprawa graficzna gówno

Hots to w ogóle nie jest moba porównując do dobrych tytułów jak Dota2 czy LoL. Jakieś zjebane questy, "talenty" obiągania kutasa. Wypierdzielać mi z tym gównem od blizzarda. Jedyne co im wyszło to HS.

To że wasi biedni koledzy odchodzą od LoLa bo ich ulubiony cebulowy youtuber nagrywa cs'a i uważacie, że przez to LoL upada to nawet mi was nie jest żal. LoL ma się dobrze i tak będzie jeszcze przez parę dobrych lat.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

LoL upada bo mi zbanowali konto za uszywanie L# nie polecam rito 2/10.

A tak na serio to juz kiedys byla dyskusja na ten temat i wydaje mi sie ona byc zbedna, jedni odchodza drudzy przychodza i tak bedzie przez nastepne pare lat.

As wars come and go, my soldier stays eternal

Opublikowano

@ antipatyczny

Ogladac sie nie da? Dlatego coraz wieksza ilosc ludzi oglada streamerow z hotsa no tak..;/

Farmienie gowno daje? TAK K***A BO NIE MASZ SIEDZIEC 24/7 NA LINI TYLKO POMOC DRUZYNIE KIEDY TRZEBA, w lolu siedzailes 20 minut na topie nasusem i enemy druzyan gg ; )

Oprawa graficzna ? A patrzales chociaz na wymagania? albo na silnik ?: )

LoL upada, i bardzo dobrze :)

Opublikowano

Trochę bredzicie jak po kleju :D. LoL wcale nie upada. Chyba że w Waszych głowach hihi. Nie upadnie tak prędko, bo jak niby? Chyba nie wierzycie, że będzie zbyt mało graczy albo rito po prostu zrezygnuje z Ligi Legend? Na miejsce starych przyjdą nowi.

Opublikowano

Hots > LoL? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD    Toż to tego oglądać się nie da na streamach a co dopiero grać.

1.Brak funkcji kupowania itemów

2.Farmienie gówno daje tak naprawdę

3.Oprawa graficzna gówno

Hots to w ogóle nie jest moba porównując do dobrych tytułów jak Dota2 czy LoL. Jakieś zjebane questy, "talenty" obiągania kutasa. Wypierdzielać mi z tym gównem od blizzarda. Jedyne co im wyszło to HS.

To że wasi biedni koledzy odchodzą od LoLa bo ich ulubiony cebulowy youtuber nagrywa cs'a i uważacie, że przez to LoL upada to nawet mi was nie jest żal. LoL ma się dobrze i tak będzie jeszcze przez parę dobrych lat.

Taaa... Najlepszy balans robi rito. Buffuje champy, którymi każde gówno potrafi grać, a nerfią te, do których trzeba mocnego skila <3 

Opublikowano

Trochę bredzicie jak po kleju :D. LoL wcale nie upada. Chyba że w Waszych głowach hihi. Nie upadnie tak prędko, bo jak niby? Chyba nie wierzycie, że będzie zbyt mało graczy albo rito po prostu zrezygnuje z Ligi Legend? Na miejsce starych przyjdą nowi.

Nie wiem jak inni koledzy, którzy głosowali na tak, ale ja miałem na myśli inne znaczenie słowa upada.

Chodziło mi o to, że coraz więcej osób odchodzi i powoli liczba graczy maleje.

Z LoL'em będzie jak z MineCraft'em, odejdzie jakaś część osób, ale wiele i tak będzie dalej grać.

Oczywiście to wiele nie będzie porównywalne z dawną ilością.

Opublikowano

4 waszych znajomych odeszło z lola no nie, koniec juz z lolem gg wp.
moze nawet 1000 waszych znajomych odejsc, nastepne 2000 dojdzie do lola.
w sumie dobrze ze wypierdalacie z tej gry do takiej w ktorej latwiej o haxy nikt was raczej tutaj nie chce, z csa tez was predzej czy pozniej wypierdola za cheatowanie - tak będzie w kółko dopoki nie dorosniecie

jebać psy

Specjalista
Opublikowano

Tak podwyżka cen rp, totalne olanie problemu z cheaterami i troli. Duży spadek graczy przez CSa. Krok po kroku jest coraz gorzej, jak w grze nie trafisz na trolla czy rage kida to cud większy niż chodzenie po wodzie

Opublikowano

@naxiiking na jakiej podstawie stwierdzasz że 1000 graczy odchodzi i 2000 graczy "dołącza" do lola? Ze wszystkich statystyk lol aktualnie stracił sporo graczy - w 2012 roku w lola grało ponad 32miliony osób (wtedy nie było popularnego "smurfowania", w 2013 już 29milionów a teraz 2014/2015 gra około "27 milionów" z czego jest mnóstwo kont robionych ponownie po banach, smurfów itp.

Opublikowano

To jest fakt że LoL powoli traci na popularności. Riot coraz gorzej traktuje graczy, jakby byli jedynie maszynką do zarabiania, dla przykładu, ludzie ciągle wypominają Riot by poprawili Clienta gry, by działał lepiej, oczywiście Riot olewa to, system powtórek, miał być 2 lata temu, do tej pory nic nie zrobili, a aktualnie istnieją z 4 programy które dają taką możliwość. W grze pozostaną jedynie gracze którzy dużo wydali na tą grę, tak jest z każdą grą F2P.

Dodatkowo często można poczytać informacje na temat tego, że Riot ma kompletnie w tyłku graczy MAC, gra jest tam ponoć słabo zoptymalizowana, co patch jest coraz gorzej.

Nawet na Windowsie jest coraz gorzej, lagi pojawiające się znikąd, nie działający trybunał (od roku) i multum flamer'ów, dzieciaków i bóg wie czego jeszcze.

Dziwi mnie, jak niektórzy ludzie tutaj piszą że "CS:GO prędzej się znudzi niż LoL Upadnie", CS 1.6 do tej pory jest grany i jakoś nie widzę aby jego popularność spadała, CS:GO także długo się utrzyma, gdyż to społeczność może tworzyć własne mapy, które mogą być wprowadzone oficjalnie do gry, lub mogą być używane przez serwery społecznościowe.

Dochodzi tu też kwestia balansu, dawniej Riot wiedział jak zbalansować postać by była grywalna, teraz decydują się na reworki, lecz te reworki definiują czy dana postać będzie trollpickiem czy instapickiem, lekki nerf, trollpick, lekki buff, instapick.

I znów można się przyczepić do niestandardowych gier, a raczej do tego, że nie ma różnicy między tym, a pozostałymi trybami, Riot, zamiast przebudować niestandardowe gry tak, aby można było dowolnie modyfikować warunki gry, to nie robią tego, mimo że to zwiększyłoby w jakiś sposób popularność gry. Czasami się zastanawiam, czy Riot czasem nie zatrudnił ludzi odpowiedzialnych za działanie zamykanych aktualnie przez EA gier F2P.

Opublikowano

Kolejny daremny temat o upadku lola..

Pewnie jeszcze z 15 się takich pojawi, bo nie umieją poszukać starego.

Lol idzie w stronę upadku, ale nie szybko. Z 2 - 3 sezony jeszcze pociągnie. Update'ty dużo nie dają, w grze jest coraz więcej nie potrzebnych rzeczy.

Do Cs:go nie można porównać bo tak jak napisała Renissance, to dwie inne gry. Jednak lol to nadal bardzo dobre moba.

Podobnie było z grą WoT, miała około osiem nagród, po kilku patchach, straciła się i utrzymuje się przy 3 a ludność od niej odchodzi.

Hmm.. to chyba tyle, lol upadnie ale nie szybko.

EDIT-

Czemu nie mogę tagować ludzi? ;o

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

Prawda jest taka, że ludzie uciekają do CS'a mimo, że to całkiem inna gra (chodzi o gatunek), ponadto z każdym patchem są jakieś bugi, ostatnio nawet co raz więcej.

Jeśli panowie z Riot Games nie wezmą się w garść podejrzewam, że ta gierka może mieć ostatnie 2-3 lata światłości. :) (IMO)

Opublikowano

Gra League od Legends coraz bardziej się chyli upadkowi, gdyż iż ponieważ, że w te grę gra coraz więcej IDIOTÓW, a lepsi gracza odchodzą co jest spowodowane falą noobów :P tak zwanego typowego gówna :D

Opublikowano

A ja właśnie słyszałem że ludzie ponabijali jakieś rangi w CS:GO i wracają do Lola bo nie ma tam takiej ilości cheatów, rusków, trollów i innego gówna jak w CS:GO.

A Valve robi sobie z ludzi maszynki do zarabiania.

Opublikowano

A ja właśnie słyszałem że ludzie ponabijali jakieś rangi w CS:GO i wracają do Lola bo nie ma tam takiej ilości cheatów, rusków, trollów i innego gówna jak w CS:GO.

A Valve robi sobie z ludzi maszynki do zarabiania.

ruski trolle i inne gowno jest jedynie do s4 od elitarnego silvera tego prawie nie widac 

a w lolu to co ? nie wazne w jakiej dywizji jakis j****y kebab albo inny zj****y niemiec bedzie spamil caly czas omg report fuckin noob go afk polack kiddo

@top

upada ...

widac to nawet w czekaniu w kolejce do gry 

kiedys czekales max 30 sekund a teraz jak w minute znajdzie gre to jest cud 

Opublikowano

LoL nadal się rozwija, wszelkie patche z drobnymi wyjatkami wyszły na dobre, Riot dba o tę grę (stwierdzenie, że lecą na kasę to jakaś pomyłka), otwierane są nowe serwer - ostatnio było albo coś będzie o Japonii. Fale banów są jak najbardziej uzasadnione i na pewno nie szkodzą tej grze. Nic nie wskazuje na to, że Lol upanie, na pewno nie w ciągu najbliższych lat. A wszystko to nie za sprawą community a Riotu ;)

sygna.png

Opublikowano

W sezonie drugim ta gra miała klimat, nawet stara mapa miała coś. Nie było tak w ch** dużo postaci, za to większość była grywalna, i nie było aż takiego zjawiska jak teraz że część out of meta. Oprócz tego myślę że wydawane postaci jeszcze w S2/S3 były bardziej pomysłowe, taki Thresh np. Później już coraz mneij tych pomysłów mieli - Velkoz który okazał się beznadziejny już na wejściu. Teraz w tej grze ile jest champów? 140? A gra się kilkudziesięcioma które coś ugrają, oprócz tego standardowe 6 banów tych samych w każdej grze :) Kiedyś lol sprawiał mi i znajomym frajdę, graliśmy teamówki itp. A teraz zmiany są wprowadzane na pałę, byle coś zmienić. Legendarny DFG skasowany :D Patche co dwa tygodnie po cholerę. Kiedyś byłem przeciwko cheatom ale teraz to już mi wisi bo gram w tą grę od czasu do czasu, może jakiś znajomy się pokaże co jeszcze gra, połowa odeszła ;) poza tym bugi z patcha na patch no cóż..

Opublikowano

Nie wiem czy upada czy nie, wali mnie to, dla mnie ta gra skończyła się ponad pół roku temu, ale z tego co widzę to nikt z moich znajomych już nie traci czasu na tą gre.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...