Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

InfernoMu | Season 6 ep3 | Exp: x100 | Drop: 40 | START 24.04.2015 |

arek1508

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ten ranking pokazuje, że nawet raju był dzisiaj online xD ... mnie tam zresztą też ciągle pokazuje, a nie zaglądałem na serwer już od ponad 50 godzin... wygląda więc na to, że serwer w swoim stylu dalej się zapętla ^_^ albo gra tam już tylko franklyn z jego "pińcioma" kontami :P

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No ale przecież my jesteśmy Ci źli i hejtujemy :) jak mowie ze jest oszukany licznik i losowo dodaje graczy to się wypieracie, że niby na tajnej mapie grają gdzie whisp nie działa xD

Opublikowano

nie ma maxów ale jest 100 resów , i co dalej? nie napisalem o max statach tylko o wbiciu maksymalnej ilosci resow

To co na każdym serwerze Mu Online. Wbijasz max RR/Level, w między czasie zdobywasz najlepsze eq na serwerze i co tydzień latasz na CSa. Wszystko zależy od tego ile Ci to zajmie. Na Inferno nie ma P2W to bardzo ratuje ten serwer.

Jeżeli chodzi o "online" na stronie to owszem buguje się. Ale prawdziwy licznik można zobaczyć odpalając Clienta(po 12 jest ponad połowa zapełniona co daje 150+graczy online). Moim zdaniem serwery takie jak Inferno są poto by się pobawić. Bo 90% serwerów nie zapewni wam long term jak np. NoMercy. Dla mnie serwery bez CSa nie mają nic ciekawego do zaoferowania. A na inferno jest fajne, gdyż rywalizują miedzy sobą Polacy vs Wietnamczycy vs Bułgarzy vs Polacy :D

Chciałem wrócić z LoL'a do mu, ale kurw nie chcę mi się bawić w zabezpieczeniach kompa/antywira bo ofc znajduję coś w cliencie all the time :v

Jak korzystasz z darmowego gówna to co się dziwisz?

Mój Kasperski nic nie wykrył.

Opublikowano

Serwer ma dobrą konfigurację, a jutro mamy pierwszego CS. Zapraszam do gry, bo warto :)

To prawda, jutro walka Polska vs Polska :) 

Turasy Bługarzy i Vietnamy nie idą na cs bo singów nie oddali :D

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...